Cautare

424 de rezultate pentru "consumatorii de ketamina hateg" (7.14 secunde)
De astazi, vom avea parte de un nou val de scumpiri. Pretul gazelor naturale se majoreaza in medie cu 10,2%, iar la curentul electric scumpirea este de aproximativ 5,2%. De asemenea, la energia termica se majoreaza pretul national de referinta cu 20%.
Consumatorii vor plati, incepind de astazi, preturi mai mari cu 5,2% pentru energia electrica consumata.
Consumatorii casnici din Romania ar trebui sa aiba si dupa aderarea la Uniunea Europeana tarife mai mici decit agentii economici la gazele naturale, pentru a suporta mai usor socul scumpirii, in urmatorii doi ani, a ieri, la Sibiu, Achim Saul, responsabil pentru actiunile E.ON Ruhrgas in Romania.
Distrigaz Nord ar putea incheia acest an cu pierderi de 100 de milioane de lei, din cauza ca preturile finale ale gazelor naturale furnizate catre consumatorii captivi nu au crescut in acelasi ritm cu cel al costurilor de achizitie, a declarat directorul general adjunct al societatii, Achim Saul.
Preturile gazelor naturale practicate de cele 28 de societati de distributie din Romania se vor majora, incepind cu 1 ianuarie 2006, cu 17%, in functie de categoriile de consumatori.
Gradul de saracie se va stabili prin anchete sociale, iar consumatorul nevoias va plati doar ce consuma. ... Momentul aderarii implica si respectarea angajamentelor pe care statul si le-a luat fata de Uniunea Europeana. Printre acestea se numara si eliminarea subventiilor pentru consumatorii casnici de energie.
ßeful Executivului a anuntat dupa intrevederea de ieri cu presedintele companiei OMV ca o varianta pentru evitarea cresterii preturilor la gaze pentru consumatorii casnici ar putea fi constituirea unui fond de ajutorare sociala, in care compania Petrom va putea sa aiba o contributie care sa atenueze variatiile de preturi.
In perioada sarbatorilor si nu numai, Dobrogea isi rasfata consumatorii cu deserturi delicioase: cozonaci si fursecuri de casa.
In perioada 14 -22 mai 2007, inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Bihor au desfasurat, la nivel national, o actiune tematica de verificare a operatorilor economici prestatori de servicii imobiliare.
Federatia Europeana de Comert en Gros si en Detail (Eurocomert) a comunicat ca europenii vor asista, dupa multe decenii, la o "recuperare a ramanerii in urma" a preturilor putin ridicate la produsele alimentare.
Dintre europeni, romanii "se bucura" zilnic de cele mai mari preturi la alimentele de baza. Mai mult, Bogdan Ciuca sustine ca, din acest punct de vedere, tara noastra s-a clasat pe locul al treilea in topul statelor europene.
Consumatorii industriali captivi de energie platesc, de la 1 ianuarie, tarife diferentiate la electricitate pentru fiecare din cele opt zone de distributie, in timp ce pentru populatie pretul final a ramas nemodificat.
Inspectoratul Regional pentru Protectia Consumatorului - Constanta a primit in perioada 1-14 ianuarie un numar total de 75 de reclamatii, dintre care jumatate sunt in sfera serviciilor de cablu si internet. Consumatorii s-au plans de semnalul slab, insa societatile de cablu au motivat conditiile meteo.
Propunerea Comisiei Europene cu privire la separarea proprietatii intre companiile de productie de energie electrica si cele de transmisie este sprijinita de Comisia pentru Industrie a Parlamentului European.
Cinci filiale ale unor banci au fost sanctionate ca urmare a reclamatiilor primite de la cei care au credite la aceste unitati.
Noile modificari ale Legii creditului de consum, pe care ANPC intentioneaza sa le introduca, reprezinta mai nimic pentru consumatorii de credite. Reglementarile sunt, in fapt, gandite direct de Asociatia Romana a Bancilor si sunt doar promovate prin intermediul ANPC.
Prin acordul de furnizare este acordat un termen de 15 de zile, la care se adauga înca unul de gratie, de 30 de zile, ajungându-se în total la 45 de zile.
Atat consumatorii, cat si comerciantii ezita sa efectueze operatiuni comerciale in alte tari din UE, in special on-line. Acest lucru se datoreaza faptului ca ei nu sunt siguri de drepturile si obligatiile care le revin - deoarece regulile inca variaza de la o tara la alta.
Agentiile imobiliare din Romania risca amenzi cuprinse intre 3.000 si 30.000 de lei daca nu vor respecta drepturile consumatorilor, clienti ai acestora, furnizandu-le toate informatiile despre imobilul sau terenul in curs de tranzactionare, se arata intr-un comunicat al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.
La Protectia Consumatorilor au fost primate sapte reclamatii, intr-o saptamana, de la datornicii unei banci. Acestia s-au trezit ca trebuie sa plateasca in plus, pe langa rata lunara, 100 chiar 200 de lei.
google-analytics.com