Cautare

1900 de rezultate pentru "comuna" (4.13 secunde)
Ca atare, situatia actuala a comunei in care m-am nascut si am crescut nu ma poate lasa indiferent, iar daca nimeni nu ia initiativa unei schimbari, e timpul sa ma implic eu", a explicat Dumitru Burcin "imboldul subit" de a dori o schimbare, la nivel de conducere locala, in comuna Cumpana.
In afara de bugetul local, care pentru comuna noastra este foarte foarte generos, vom atrage noi surse de finantare de la Consiliul Judetean Constanta, unde PSD are majoritatea, in plus beneficiez de sprijinul presedintelui CJC Nicusor Constantinescu, plus alte surse de finantare, adica fonduri europene nerambursabile.
Interesant de amintit este situatia inregistrata in comuna Vladesti, unde cei doi candidati care s-au infruntat in turul al doilea au fost despartiti in final de doar trei voturi.
Noul viceprimar al localitatii, Crisan Stanciu, va reprezenta comuna pana cand Curtea Constitutionala va solutiona exceptia de neconstitutionalitate formulata de varul primarului ales, Gheorghe Boldea, care incearca sa impiedice numirea lui Iancu Boldea in functie.
O noua campanie electorala cu bataie si focuri de arma a avut loc vineri, in comuna Colonesti, judetul Olt. Aflati intr-un mars electoral prin comuna, membrii PSD s-au luat la bataie cu cei de la PD-L.
Tensiunile politice din comuna Ciobanu au degenerat marti noaptea intr-un mod extrem de violent, fiind nevoie de interventia armata a politistilor pentru ca lucrurile sa nu se sfarseasca tragic.
Parlamentarii democrat liberali de Constanta, senatorul Mircea Marius Banias si deputatul Constantin Chirila au participat, ieri, la manifestarile ocazionate de "Ziua copilului turc", eveniment gazduit de Caminul Cultural din comuna Castelu.
Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Dolj a anuntat ca duminica, in jurul orei 17.00, politistii au fost sesizati ca in comuna Scaesti - sat Valea lui Patru, in apropierea sectiei de votare, au oprit trei autoturisme ai caror pasageri erau suspectati de turism electoral.
"Daca tot vor sa ne ia lacul, mai bine CJC ar lua si Primaria Rasova sub tutela, daca tot nu ne dau bani sa facem nimic in comuna", a mai spus edilul. ... Asa ca CJC sa-si ia gandul, ca nu a facut nimic ca sa izvorasca apa in comuna.
Casele pentru sinistrati au fost construite la Campu Mare, comuna Albeni, si la Cojani, orasul Targu Carbunesti, si au fost date in folosinta in anul 2007.
Bulgaria si Romania organizeaza o sedinta comuna de guvern Guvernele Bulgariei si Romaniei se vor reuni intr-o sedinta comuna care va avea loc la Bucuresti la data de 12 octombrie, a anuntat Vesela Cerneva, purtator de cuvant al Ministerului bulgar al afacerilor externe.
Desi alegerile s-au incheiat de mult, in comuna Gogosu din judetul Mehedinti conflictele pentru fotoliul de primar inca sunt de actualitate Candidatul Partidului National Liberal, Gheorghe Hanes, la Primaria Gogosu nu s-a impacat cu ideea ca s-a clasat pe locul al doilea in cursa electorala.
Politica de coeziune si Politica Agricola Comuna sunt considerate, potrivit premierului, elemente fundamentale ale Uniunii Europene, iar sustinerea acestora este consonanta cu valorile Uniunii Europene, ai alte tari considerand ca un nou buget trebuie sa sustina astfel de elemente, iar cel mai recent exemplu in acest sens venind de la premierul Spaniei, membru al familiei politice la care si PDL este afiliat.
Guvernele Romaniei si Israelului vor avea o reuniune comuna, la Bucuresti Guvernele Romaniei si Israelului vor avea o reuniune comuna, la Bucuresti, in lunile urmatoare, a anuntat premierul Benjamin Netanyahu, dupa vizita in Israel a premierului Dancila si a sefului PSD, Liviu Dragnea.
Satenii din Cetate sunt în cautarea unui nou arendas care sa le lucreze terenurile dupa ce zvonistica locala l-a dat pe francezul Michel Arricau plecat din comuna.
Satenii din Cetate sunt în cautarea unui nou arendas care sa le lucreze terenurile dupa ce zvonistica locala l-a dat pe francezul Michel Arricau plecat din comuna.
la Bruxelles va avea loc cea de-a patra Adunare Parlamentara Comuna (APC) privind Strategia de la Lisabona, co-organizata de Parlamentul European si de Adunarea Nationala Slovena.
Reforma sistemului de impozitare a companiilor in Uniunea Europeana, inceputa inca din 2001, se fundamenteaza pe baza impozabila comuna consolidata pentru companii (Common Consolidated Corporate Tax Base - CCCTB).
Cu siguranta belgienii care s-au aratat dispusi sa construiasca pe un teren in suprafata de 11 hectare in comuna Tuzla nu si-au pus aceasta problema.
Stejarul secular din comuna Falcoiu si izvoarele de la Dobrun si Gradinari au devenit arii protejate de interes local prin hotarari ale consiliilor locale si Consiliului Judetean Olt.
google-analytics.com