Cautare

2047 de rezultate pentru "comuna cumpana" (2.95 secunde)
Presedintele PD Cumpana si totodata candidatul democrat pentru primaria localitatii amintite, Dumitru Burcin intentioneaza sa organizeze o serie de actiuni menite sa vina in sprijinul locuitorilor comunei.
Mutare spectaculoasa a democratilor intr-unul din fiefurile incontestabile ale PSD, comuna Cumpana. Desi presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, recunostea acum ceva timp ca democratii nu pot emite nici un fel de pretentii in comuna condusa cu o mana de fier de Mariana Gaju, lucrurile s-au schimbat radical.
Conform Legii 115/2015, pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale, dreptul de vot se exercita numai in comuna, orasul, municipiul sau subdiviziunea administrativ-teritoriala a municipiului in care alegatorul isi are domiciliul sau resedinta, dupa caz.
PD Cumpana are, de ceva timp, un nou presedinte, in persoana lui Dumitru Burcin, de altfel candidatul democratilor pentru functia de primar al comunei in cauza. ... Cumpana este locul in care m-am nascut, locul familiei mele si asta este legea firii:
Democrat-liberalii au formulat doua propuneri pentru ocuparea functiei de viceprimar din comuna Cumpana, desi liderul acestei organizatii, Dumitru Burcin (foto), este convins ca nu vor obtine postul. Propunerile PD-L Cumpana sunt consilierii locali Dragos Sandru si Florin Imosanu.
Partidul National Crestin Democrat a declarat razboi filialei PSD Cumpana.
- Mugurelul - Comuna Al. Odobescu - Roseti - Comuna Roseti - Unirea - Comuna Unirea - Giurca - Comuna Valcelele - Spicul - Comuna Dorobantu - Brauletul Dunarii - Comuna Gradistea ora 21:45 - 23:00 - Program oferit deansambluri folclorice straine:
Surpriza de proportii pentru primarita comunei Cumpana, social-democrata Mariana Gaju. ... Diferenta dintre PSD si PD a fost de doar 80 de voturi la Cumpana, prezenta la vot de 29 de procente, iar nu mai putin de 176 de voturi au fost anulate.
Soseaua va lega localitatile Ovidiu, Cumpana si Agigea, iar pentru ca ea sa devina realitate au fost necesare discutii cu diferiti proprietari de imobile si terenuri, care vor fi expropriati si, de asemenea, despagubiti.
Primul an de mandat a fost greu si pentru Mariana Gaju (foto), primarul din comuna Cumpana. ... Cumpana e un adevarat santier acum. Pe langa faptul ca lucrarile in curs de executie trebuie urmarite, trebuie sa mai facem si alte proiecte necesare comunei", a marturisit primarul din Cumpana.
Regia Autonoma Judeteana de Apa Constanta mai deschide o casierie in Cumpana, pentru a veni in sprijinul abonatilor din comuna.
In cursul zilei de ieri, la Consiliul Judetean Constanta, a avut loc ceremonia de semnare a protocolului de infratire intre comuna Cumpana si zona rurala Dobrichha, din cadrul regiunii bulgare Dobrich.
Probleme si la Cumpana, la Agilog In alta ordine de idei, in cursul zilei de ieri, in cadrul sedintei de fond funciar a fost analizat si cazul a 164,28 ha preluate de catre Comisia Locala de fond funciar a comunei Cumpana de la Agentia Domeniilor Statului, din care teren arabil 163,53 ha, in vederea punerii in posesie a persoanelor indreptatite sa primeasca teren la Legea nr.
Consiliul Local al comunei Cumpana a organizat ieri, 2 august a.c., semnarea acordului de infratire cu localitatea Akcay din Turcia.
Constantin Balan, fostul viceprimar al comunei Cumpana, conform declaratiei de avere, semnata pe data de 14 aprilie 2008, a incasat de la administratia locala pentru activitatea desfasurata un salariu anual de 170. ... In traducere libera, Constantin Balan primea lunar de la Primaria Cumpana 14.
Introducerea retelei de gaze naturale in comuna Cumpana este problema prioritara a primarului Mariana Gaju (foto), care a estimat ca in luna octombrie a.
In plus, conform vicelui, in ultimii ani numarul autorizatiilor de construire si al certificatelor de urbanism eliberate de primarie a crescut semnificativ, motiv pentru care autoritatile locale au considerat necesara delimitarea clara a zonelor din comuna.
Primarul comunei Cumpana, Mariana Gaju (foto), afirma ca terenul de peste 1700 de metri patrati pe care-l va "ceda" statului pentru realizarea variantei de ocolire a municipiului Constanta reprezinta o mostenire in baza Legii 18/1991.
ANUL NOU la romani - de la practici magice la petreceri de viata buna Romanii petrec la cumpana dintre ani cu veselie, pastrand o parte dintre practicile pagane - despre care spun ca ii apara de rele si ii tin sanatosi si prosperi pentru un an intreg -, dar si cu obiceiuri noi, imprumutate Un numar mare de practici magice si ritualuri se savarseau in aceasta zi, ce marcheaza inceputul, nu doar al unui nou an, dar si, in mod simbolic, al unui nou ciclu de viata.
60 de case din 1.040, racordate in Dragotesti In satul doljean Dragotesti, din comuna cu acelasi nume, lucrarile pentru alimentarea cu apa au costat 24 de miliarde de lei.
google-analytics.com