Cautare

3727 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia d dolj" (3.24 secunde)
Tribunalul Dolj a emis ieri un mandat de arestare preventiva pentru 15 zile pe numele lui Nicolae Suleapa, socrul unui politist din cadrul Serviciului de Operatiuni Speciale Dolj, cercetat pentru trafic de influenta dupa ce a cerut 4.000 de euro unui bailestean pentru a-i pune o pila la o scoala de subofiteri.
Generalul Anghel Puiu Iordanescu (nascut la 4 mai 1950, Iasi) a fost un mare jucator de fotbal, actualmente antrenor al echipei nationale. A mai antrenat in doua randuri si echipa nationala a Romaniei, calificand-o de fiecare data la competitiile pentru care a jucat nationala.
In urma infrangerii suferite de FCSB pe terenul Rapidului, Gigi Becali si-a anuntat retragerea din fotbal. ... FCSB ramane pe locul al treilea in clasament, cu 37 de puncte, in timp ce Rapid este pe 5, cu 31 de puncte. "E ultima conferinta de presa.
Vezi cine ocupa primul loc si cu ce i-a cucerit pe fani Tripla campioana olimpica de la Atena si vicecampiona olimpica si medaliata cu bronz la Londra,Catalina Ponor se regaseste in topul celor mai sexy aparitii din lume.
Rezultatul pare sa-l fi multumit pe Dan Alexa care a avut cuvinte de lauda la adresa echipei Dinamo despre care crede ca are un lot superior valoric multor echipe ce vor juca in curand in play-out.
Programul special de preaderare pentru agricultura si dezvoltare rurala (SAPARD) a fost creat pentru a sprijini eforturile de aderare a tarilor candidate la Uniunea Europeana din centrul si estul Europei.
Toposurvey a castigat un proiect european pentru achizitionarea de echipamente si aparatura geodezica. ... Irinel Gresita este un tanar inginer din Craiova, care la cei 37 de ani ai sai se lauda ca a "pierdut timpul"
In Prefectura Dolj a inceput curatenia de primavara si toate actele administrative ramase neavizate in ultimii ani au fost semnate intr-o singura zi. "Nu am mai intreprins o asemenea actiune de patru-cinci ani, dar nu ne mai puteam misca in birouri de atatea dosare care asteptau avizul de legalitate.
Incertitudinea de la varful celor trei filiale municipale ale principalelor partide din Alianta si opozitie nu pare sa-i deranjeze deloc pe sefii de la organizatiile judetene din Dolj.
Proiectul legislativ prevede limitarea accesului la anumite functii de conducere pe o perioada de zece ani pentru persoanele care inainte de 22 decembrie 1989 au facut parte din structurile de conducere si aparatul represiv al regimului comunist.
Parlamentarilor PSD de Dolj nu le-a prea pasat de suferinta doljenilor loviti de ape. Din cei sase parlamentari social-democrati, doar doi au sustinut ca au fost in zonele sinistrate, pentru a ajuta oamenii cazati in taberele amenajate de autoritati.
Isteria gripei aviare a cuprins si judetul Dolj. Oamenii au inceput sa se teama de fiecare zburatoare, iar primarii doljeni nu au aflat pana acum ca ecarisarea pasarilor si animalelor intra in atributiile lor.
Edilii-sefi din comunele doljene sunt dezinteresati de dezvoltarea infrastructurii rurale.
Era tehnologiei informatiei si a comunicarii merge paralel cu administratia publica locala din Dolj. Inainte de anul aderarii Romaniei la structurile europene, primariile din judet care au site propriu pot fi numarate pe degete. In prezent, toate primariile din comunele doljene beneficiaza de conexiune la internet.
Lovit de amnezie selectiva, presedintele organizatiei, Ion Calin, reclama migrarea primarilor "rosii" catre partidele Aliantei DA. Zilele ramase pana pe 10 august, cand expira termenul de depunere a declaratiilor privind apartenenta politica a alesilor locali conform Legii nr.
Datorii de peste 8.000 de miliarde de lei vechi la bugetul consolidat al statului risca sa ramana nerecuperate, deoarece firmele care au acumulat restantele nu mai au bunuri in patrimoniu. La aceasta se adauga ritmul greoi in care se deruleaza procedurile de atragere a raspunderii patronilor si administratorilor.
Acesta a fost indemnul primit ieri de primarii doljeni care doresc dezvoltarea comunelor si realizarea investitiilor intr-un timp scurt. Acestia au fost sfatuiti sa nu mai astepte bani de la judet pentru drumuri, sedii de primarii sau alimentari cu apa si sa imprumute la banca.
61 de medici de familie si stomatologi din Dolj asteapta si azi decizia de vanzare a cabinetelor medicale in care profeseaza si care se afla in domeniul privat al judetului Dolj. Cu toate ca au trecut patru luni de la intrarea in vigoare a Legii nr.
Alesii doljeni cred ca reprezentantii Directiei Generale a Finantelor Publice, institutie care va imparti banii primariilor din judet de la 1 ianuarie 2007, nu cunosc problemele din teritoriu si nu vor reusi sa distribuie banii dupa nevoi.
O parte din primariile doljene ar putea lasa asistatii social fara drepturi banesti in acest an pentru ca fondurile virate de Directia Generala a Finantelor Publice nu sunt suficiente.
google-analytics.com