Cautare

3727 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia d dolj" (2.91 secunde)
"Razboiul" dintre Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului Galati si FC Otelul, a carui miza este suma de 13 milioane de lei, a ajuns in justitie Demersurile facute de catre Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati in vederea obligarii societatii FC Otelul, actionarul principal al clubului de fotbal, de a achita suma de 13 milioane de lei reprezentind obligatiile de plata ale vechiului actionar, organizatia non profit CF Otelul, au ajuns in instanta.
Moartea lui Stefanescu, regretata si de FRF Federatia Romana de Fotbal isi exprima regretul fata de decesul fostului mare fotbalist Costica Stefanescu, intr-un comunicat dat publicitatii pe site-ul oficial al forului national.
Gica Hagi, la 50 de ani - Cele mai frumoase goluri din cariera "Regelui" - Dobrin ar trebui sa aiba o statuie, nu eu Gica Hagi a implinit, joi, 50 de ani.
28 octombrie 1979, Timisoara, Romania) este un fost fotbalist roman, actualmente antrenor al formatiei FC Dunarea Calarasi.Ca jucator, a evoluat la mai multe cluburi de renume, cum ar fi: ... A fost un jucator important al echipei nationale de fotbal a Romaniei.
O prezentare intocmita de Biroul de audit public intern din cadrul Consiliului Judetean Dolj a aruncat ieri in aer activitatea angajatilor institutiei.
7/2006 care urmareste realizarea unor obiective de mediu in zonele rurale a pus pe jar autoritatile doljene. Pentru a pune mana pe banii guvernului, edilii doljeni sunt instruiti, in paralel, de Consiliul Judetean si Prefectura Dolj. Aparitia normelor de aplicare a Ordonantei nr.
Miliardele de lei destinate finalizarii blocului 21A, situat vizavi de Universitate, zac in prezent in conturile Consiliului Judetean Dolj, pentru ca firma desemnata sa efectueze lucrarile nu are capacitatea de a-i cheltui.
Cursele alesilor de la un partid la altul s-au incheiat. De ieri, primarii, viceprimarii si consilierii care opteaza pentru culorile unui partid diferit fata de cel pe listele caruia au fost votati isi pierd de drept mandatul castigat la alegerile locale din 2004.
Zeci de localitati doljene asteapta bugetul destinat investitiilor pe 2007, dupa ce sedinta extraordinara a consiliului judetean, in care trebuia sa se distribuie banii, a fost amanata pentru prima data in istoria institutiei.
De la prefectul Nicolae Giugea si pana la directorii institutiilor publice sprijiniti pentru numire de PD, toata lumea urmareste miscarile politicienilor de la centru si inspre ce parte ar putea bate vantul schimbarii.
Pedistii din Dolj l-au lasat balta pe Traian Basescu. Organizatia judeteana si cea din Craiova nu au participat la mitingul de sustinere de ieri-seara, din Piata Constitutiei, preferând o varianta mult mai comoda de a lua pulsul evenimentelor:
Pedistii din Dolj l-au lasat balta pe Traian Basescu. Organizatia judeteana si cea din Craiova nu au participat la mitingul de sustinere de ieri-seara, din Piata Constitutiei, preferând o varianta mult mai comoda de a lua pulsul evenimentelor:
În plina criza imobiliara, Consi-liul Judetean Dolj a achizitionat doua case boieresti cu pretul unui bloc de apartamente. Consiliul Judetean Dolj crede ca a dat lovitura pe piata imobiliara.
Cei doi functionari publici craioveni care si-au recunoscut falsurile in fata procurorilor DNA si au fost suspendati de primarie au fost trimisi inapoi la serviciu de magistratii Tribunalului Dolj.
Sefii Finantelor doljene au fost mai intai reconfirmati in functie ieri-dimineata, apoi au primit un nou preaviz de 30 de zile. Mai multi sefi din DGFP Dolj si-au pierdut fotoliile tot incepand de ieri, cand a demarat reorganizarea interna a Fiscului.
Taberele lui Cornel Panait si Mircea Dinescu continua lupta pentru sefia AJVPS Dolj. ... Miza este concesionarea in 2010 a unor fonduri de vanatoare de aproximativ 500.000 de hectare. ... Agentia Judeteana de Vanatoare si Pescuit Sportiv (AJVPS) Dolj are de vineri doi presedinti.
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj are, incepand de vineri, o noua echipa de conducere, la investirea careia a participat prefectul judetului, Florin Stancu, si subprefectul Cristian Sovaila.
Acum, aceasta a iesit la iveala pentru ca autoritatile pun accent pe ea, in goana dupa venituri la bugetul de stat. Cei care nu stiau de plata contributiei trebuie sa o achite retroactiv. Aici intra si pensionarii care aveau venituri din chirii inainte de 2008.
Scandalul administrativ de la varful Prefecturii Dolj, care are doi subprefecti, dar un singur post liber, scoate la iveala o realitate cruda.
Controlorii financiari ai Camerei de Conturi Dolj au descoperit premii acordate nelegal si plati facute pentru lucrari efectuate la tarife mai mari decat cele negociate Consiliul Judetean (CJ) Dolj a fost prins "cu mata in sac" de Camera de Conturi Dolj in urma controlului efectuat in 2010.
google-analytics.com