Cautare

413 de rezultate pentru "clanul olga arestat" (3.05 secunde)
In acesta este specificat ca un senator sau deputat nu poate fi arestat, retinut si nici macar perchezitionat fara incuviintarea Camerei din care face parte.
Totusi, Cesare este arestat si nevoit in schimbul libertatii sa accepte cateva pretentii ale papei. Iesit din inchisoare, se refugiaza la Neapole, unde este arestat cu complicitatea lui Sancha d'Aragona si a sotiei lui Giovanni Borgia si inchis in Spania.
Desi gurile rele spun ca Ion Ionita va fi arestat cat de curand - in maxim trei saptamani - o luna - si ca nu are documente care sa ii aduca justificarea banilor cheltuiti din bugetul local, primarul sustine contrariul.
A fost arestat de catre autoritatile bulgare, pe aeroportul din Sofia, in timp ce incerca sa dispara, pentru a se sustrage urmaririi penale. ... Ca ar fi fost arestat pentru:
Nicolae Dicu, viceprimarul orasului Ramnicu Valcea, cercetat pentru luare de mita, a fost arestat pentru o perioada de 29 de zile, in urma hotararii date de judecatorii Tribunalului Bucuresti.
Fostul deputat Raj Tunaru a fost arestat din nou in Statele Unite ale Americii, la nici o luna de cand sotia sa i-a platit cautiunea de 500.000 de dolari.
Barbatul care a filmat, cu ajutorul telefonului mobil, executia lui Saddam Hussein a fost arestat, a afirmat un consilier a premierului irakian Nuri al-Maliki, citat de Sky News.
El a fost arestat la ora locala 23:00 (23:00 ora Romaniei), la gara rutiera din portul Samsun de la Marea Neagra, in timp ce se pregatea sa plece spre Trabzon.
Un diplomat britanic, colaborator al ministrului de externe David Miliband (foto), a fost arestat sub acuzatia ca a facut remarci antisemite in public, in timpul ofensivei israeliene din Gaza, a anuntat luni presa britanica.
Era clar ca voi sta arestat". ... Politicianul a fost arestat dupa protestele din 7 aprilie, fiind detinut doua luni in penitenciarul din Chisinau.
Ieri, Adrian Mititelu a declarat, la iesirea de la audieri, ca a fost audiat in calitate de martor in dosarul in care primarul Craiovei a fost arestat si ca ii ureaza "numai bine" edilului. ... Antonie Solomon a fost arestat pe 3 martie pentru 29 de zile.
• Pasat, deputatul PDL de arestat, dupa parerea DNA, are interdictie de a parasi tara. ... Pentru inceput PDL ar avea un vot mai putin in Parlament, dar mai sunt si alti parlamentari PDL de arestat.
Diaconescu a explicat, in aceeasi zi, ca s-a gandit sa fondeze un partid dupa ce - pornind de la constatarea ca nici un lider de partid nu a fost arestat - a ajuns la concluzia ca, daca va fonda un partid, nu va mai fi arestat.
Scazand mandatul lui Catalin Voicu (PSD), care este arestat preventiv, USL se poate baza pe 67 de voturi. ... 'Imi dau sema ca mergem intr-o direct absolut gresita dar, daca plec de acolo sunt arestat'.
Vineri, 28 octombrie, instanta a respins recursul formulat de politist si a dispus ca acesta sa execute pedeapsa data de Curtea de Apel Craiova, adica cinci ani de inchisoare din care a executat aproximativ un an si opt luni, timp cat a fost arestat preventiv.
Unul dintre ei insa, deputatul PNL Virgil Pop, este scos din calcule fiind arestat, opozitiei ramanandu-i astfel 222 de oameni. ... Independenti sunt pe hartie 10, insa unul dintre ei, Mihail Boldea, se afla in imposibilitatea de a se prezenta la lucru, fiind arestat.
Intr-un al doilea caz, romanul Cristian Tase, de 51 de ani, din Ploiesti, a dat in judecata statul roman dupa ce ar fi fost arestat ilegal si fara suficiente probe pentru furt, in 2002 si condamnat la un an de inchisoare cu suspendare.
Acesta a fost arestat si pus sub acuzare, dupa ce i-a aplicat parintelui sau mai multe lovituri cu cutitul, informeaza cnn.com, potrivit Mediafax.ro. ... Fiul lui Walsh a fost arestat la scurt timp dupa incident, la aproximativ 2,5 kilometri de locuinta antrenorului.
Lucrand intre timp ca avocat, a fost arestat de mai multe ori pentru incitare la revolta.
"Trebuia sa fie arestat pe 19 iulie 2004, sub influenta lui Nastase. ... Trebuia sa fie arestat pe 19 iulie, 2004, sub influenta lui Nastase (vorbeste in soapta) ...Traian Basescu.
google-analytics.com