Cautare

413 de rezultate pentru "clanul olga arestat" (3.61 secunde)
Situatia este similara si in Olt, unde, potrivit purtatorului de cuvant al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Olt, Olga Florica, situatia din agricultura este ingrijoratoare mai ales ca in urmatoarele zile nu sunt asteptate ploi insemnate cantitativ si seceta se va accentua.
Olga Simionescu 4 aprilie la 10:18 Episodul 9 din Jurnalul meu de #pandemie, fiindca imi pasa. Cifrele lui Nature (of course!), la #2Aprilie, sunt:
Doamna doctor Olga Simionescu a postat pe pagina sa de facebook un text cu informatii utile in aceste zile.
Olga Simionescu 22 aprilie la 09:59 Episodul 13 din Jurnalul meu de #pandemie, fiindca imi pasa. Face voga in ultimele zile terapia cu plasma de la pacientii convalescenti la cei bolnavi in faza critica.
Reamintim ca in toamna anului 2001, in calitate atunci de procuror sef al Sectiei de urmarire penala din cadrul Parchetului de pe linga Curtea de Apel Oradea, Ioan Moldovan l-a facut curat si nevinovat pe fostul primar de Satu Mare, Horea Anderco, pentru acuzatii pentru care acesta a fost ulterior arestat (in primavara anului 2003) de structura centrala a PNA.
a trecut prin experienta asta, a fost arestat in anul 1961. - Da, bunicul a fost arestat in biserica, din cauza unei lozinci, pusa de el la intrarea in biserica: ... Biserica Zlatari era vizavi de Militia Capitalei, au citit asta, au venit si l-au arestat.
"Am fost cel mai arestat personaj din Romania" Senatorul PSD Catalin Voicu a declarat miercuri ca a fost "cel mai arestat personaj din Romania".
Un barbat arestat preventiv, care fusese adus la Curtea de Apel Bucuresti, a fugit de sub escorta, luni dimineata, si este cautat de Politie. Barbatul era arestat pentru trafic de minori.
Barbatul a fost arestat preventiv, miercuri. ... Barbatul, despre care se spune ca a aplicat acelasi tratament si ultimei sale sotii care a incercat sa se sinucida cu o supradoza de medicamente, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
Un sofer roman de tir, arestat in Germania. ... Un sofer roman de tir, arestat in Germania, dupa ce a violat si ucis doua femei.
Un conducator auto a fost arestat preventiv pentru ca a fugit de la locul producerii accidentului dupa ce a ranit grav o femeie care traversa strada regulamentar.
Matteo Messina Denaro, seful Cosa Nostra, a fost arestat dupa mai bine de 30 de ani de cautari. Denaro a fost arestat de carabinieri la o clinica privata din Palermo, unde fusese internat pentru tratament.
Un consilier ANAF a fost arestat pentru 29 de zile fiind acuzat de trafic de influenta. ... In acest dosar a fost arestat preventiv si un avocat care s-a oferit sa intermedieze o mita de un milion de euro pentru o persoana din conducerea ANAF, informeaza Mediafax.
Ionel Valentin Goga (cunoscut in Italia si drept Felix Olteanu, originar din Moldova) ar fi fost anchetat si arestat in 2004 pentru falsificarea unor instrumente de plata electronice, fiind eliberat in 2005.
Clanul sau detine 5 provincii in Nordul Africii, undeva in Libia. Aici, nevoia i-a transformat pe romani in veritabili asi ai luptelor duse in desert.
"Nu avem nevoie in fruntea tarii de un imbogatit de tranzitie, asa cum este Traian Basescu, care fara nici o urma de bun simt a profitat de pe urma tuturor functiilor pe care le-a avut pentru a-si imbogati in mod ilicit familia si tot clanul care a sta in jurul lui de la inceput pana astazi", a subliniat Orban, sustinand in contrapondere - "Avem nevoie de Crin Antonescu in fruntea Romaniei!".
In contextul agresiunii politistului din Dambovita de catre un tanar recidivist, senatorul PSD Adrian Tutuianu a sustinut ca liderii PDL din judet au legatura cu lumea interlopa si inclusiv cu clanul Ghenosu.
PSD s-a obisnuit sa stranga gunoiul dupa Traian Basescu si clanul lui. A facut-o in 2000, si o va face si acum.
In frunte cu clanul Basescu si famiglia Udrea. Fata de care Ridzi e mic copil. Sincer, va gandeati ca ar fi posibil sa ne gasim in situatia-asta, dupa 21 de ani?'
El l-a sprijinit la presedintia Kosovo pe miliardarul Bhgjet Pacolli, detinator al cetateniei elvetiene (care si-a obtinut averea facand afaceri cu clanul fostului presedinte Boris Eltin).
google-analytics.com