Cautare

22284 de rezultate pentru "clanu lui olga" (5.53 secunde)
Cel mult cu un tun, cum aparea in filmul CALATORIE SPRE LUNA, realizat in 1902, in regia lui Georges Melics. Goddard a explicat ani la randul ca tratatul lui fusese inteles gresit, pentru ca el nu mentionase nicaieri ca era posibil ZBORUL UNEI RACHETE CU OAMENI SPRE LUNA.
In acel an, lui Einstein, atunci in varsta de 26 de ani, aveau sa-i fie publicate mai multe articole stiintifice. ... Pe 30 aprilie al aceluiasi an trimite al doilea articol, in care arata cum se pot calcula Numarul lui Avogadro si dimensiunea moleculelor.
Cu buletinul lui, presupun. ... - Deci, a dracului coincidenta, Kovesi si compania il beau pe Ontanu, nicio legatura cu alegerea lui Basescu prin fraudarea votului. ... Statul roman si elitele lui urat mirositoare. ... - Tefelistii au organizat un comitet de intampinare a lui Iisus in Piata Victoriei, sambata seara.
Astfel, putem intelege comportamentul unor diplomati occidentali, precum si a unor ambasade din Bucuresti, de incurajare a unei disidente active fata de regimul politic al lui Nicolae Ceausescu, precum si monitorizarea evolutiilor politico-diplomatice, economice, sociale si militare ale Romaniei socialiste.
Principalul contracandidat al lui Mircea Geoana la sefia PSD, Adrian Nastase, a iesit, ieri, din sedinta Comitetului Executiv al partidului pentru a anunta ca se retrage din competitie. ... • Victor Ponta a declarat ca va candida avand in vedere decizia lui Adrian Nastase de a se retrage din competitie:
Scaunul lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, dar si cel din cadrul PSD se clatina puternic. ... Totusi, "in ceea ce priveste suspendarea lui Geoana, e de analizat serios", dupa cum scrie Gandul, citandu-l pe Ion Iliescu.
Potrivit liderului CN al PSD, planul respectiv ar cuprinde intre altele actiuni la nivelul PDL, precum "diminuarea constanta a puterii si influentei lui Vasile Blaga a apropiatilor sai pana la limita mentinerii unitatii partidului", dar si "trecerea in afara puterii de decizie a lui Vasile Blaga, Radu Berceanu, Adriean Videanu si a altora care nu se aliniaza intocmai ideilor si actiunilor lui Traian Basescu si Elena Udrea".
Prima ii apartine lui Cristian Preda, membru al aripii "oarecum intelectual, intrucatva moral, dar coleg cu Udrea si Anastase". ... Formularea lui Antonescu e poate excesiva, dar nu o gasesc scandaloasa.
Bogdan Tiberiu Iacob) Decizia lui Ponta de a-i propune lui Basescu demisia cu sapte luni mai devreme pentru a comasa prezidentialele cu europenele pare pe placul PNL si al lui Crin Antonescu, cel care s-ar putea vedea la Cotroceni inainte de termen.
Planul Antonescu-Frunzaverde de anihilare a PDL continua cu racolarea lui Mihai Stanisoara Dupa plecarea lui Sorin Frunzaverde la PNL, un al doilea prim-vicepresedinte PDL, baronul de Mehedinti Mihai Stanisoara, si-a anuntat ieri trecerea la partidul condus de Crin Antonescu.
- Succesul lui Johannis a fost pe cat de neasteptat, pe atat de categoric: ... - Rezultatul corect a venit cu vreo 2 ore dupa inchiderea urnelor cand, resemnat, Ponta i-a telefonat lui Johannis ca sa-l felicite - Castigatorul a primit rezultatul cu multa temperanta.
"Caderea lui SOV - marea sansa politica a lui Dan Voiculescu". ... Arestarea lui Vantu prefigureaza, in opinia multor voci din presa, iminenta arestare si a lui Dan Voiculescu, un alt mare adversar al lui Traian Basescu.
Originara din Sparta, Penelopa era fiica lui Icarius. ... Penelopa, sotia lui Ulise, regina insulei Itaca este un personaj important din epopeea homerica Odiseea. ... In lipsa lui Ulise, Penelopa a ramas singura stapana a bunurilor regelui.
Sfanta Maria Magdalena Maria Magdalena, sarbatorita pe 22 iulie, era din semintia lui Neftalim, din Magdala Galileei, un sat situat intre orasele Capernaum si Tiberiada.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
Citeste aici totul despre razboiul pesedisto-pesedist, despre candidatura lui Mitrea si atacul lui Iliescu la "marginasii" Rus-Dancu'. ... Echipele lui Mitrea si Nastase s-au intalnit, vineri dimineata, la Hotel Majestic.
Posibilitatea ca Dinu Patriciu sa fie nominalizat premier,intentia lui Vasile Blaga de a organiza un puci in PDL indepartand aripa Boc-Udrea si construind apoi un guvern de uniune nationala, refacerea ADA sunt cateva din zvonurile ce au scos din lentoarea estivala pe cei pasionati de jocul politic.Refacerea aliantei DA.
Dimpotriva, ele trebuie serios luate in calcul, mai ales atunci cand chiar Adrian Nastase vorbeste de "daune colaterale” in contextul inlaturarii lui Iliescu.
Bogdan Tiberiu Iacob) De zile bune, presa portocalie devotata regimului Basescu e isterizata la maxim pe motiv de lichidare a democratiei, zdrobirea Constitutiei, lovitura de stat, razboi civil si alte vorbe mari, la pachet cu acuzatii dure aduse actualei puteri, cererea de demisie a lui Ponta samd.
Acest personaj isi permite sa dea cu tifla la lucruri despre care habar n-are si vorbeste despre oameni care au facut istorie in tara asta ca despre niste sosete murdare pe care le schimba el prin vestiarele de baschet ale lui Ghita.
google-analytics.com