Cautare

22284 de rezultate pentru "clanu lui olga" (3.62 secunde)
Real­i­tatea este doar in mainile comite­tu­lui cen­tral care diri­jeaza toata viata popoarelor.
Iesirea lui atit de rapida de dupa gratii a luat prin surprindere pe toata lumea, surse din cadrul puscariei declarind ca plecarea lui Cozma din inchisoare era pregatita de mai multa vreme.
Dumitru Micu) Acest prim roman remarcabil al lui Mircea Eliade e un jurnal interior al descoperirii dragostei. ... Allan nu este, fireste, la prima lui experienta amoroasa. ... Trairile lui Allan Romanul cucereste, mai intai, printr-un farmec liric al ingenuitatii.
Iar boierul nu stia ca femeia si fiul lui s-au astupat de ziduri. ... Fiind dus sfantul in temnita cu mainile si picioarele legate si spanzurandu-l, precum a poruncit prigonitorul, indata a alergat la dregatorul unul din slujitorii lui, anume Teleton, zicandu-i:
Opiniile lui Mircea Hamza pe diverse teme de actualitate din saptamana 24 octombrie - 1 noiembrie 2017 (Autor: ... Mai intai a fost cererea lui Dragnea ca Johannis sa numeasca in continuare sefii procurorilor.
Astfel, conducerea PSD a decis excluderea lui Toma. ... La urechile lui Victor Ponta a ajuns vestea unui "puci" organizat de Mircea Geoana. ... Unul dintre participanti a plecat de la Ramada si i-a povestit totul lui Adrian Nastase.
Din acest motiv, s-a pus problema excluderii lui Mircea Geoana, decizia finala urmand sa fie luata in aceasta saptamana. ... "Puterea" va prezinta in exclusivitate formularul impartit la aceasta reuniune, pe baza caruia urma sa se faca o baza de date pentru viitorul partid al lui Geoana.
Lovitura naprasnica administrata de procurorii lui Basescu premierului Boc, prin scandalul de la Cluj, se "lateste" de la o zi la alta.
Ei au intocmit chiar o scrisoare, adresata lui Victor Ponta, prin care aratau ca, in cazul in care presedintele Senatului va fi exclus din partid, si ei isi vor da demisia din PSD.
Ei au intocmit chiar o scrisoare, adresata lui Victor Ponta, prin care aratau ca, in cazul in care presedintele Senatului va fi exclus din partid, si ei isi vor da demisia din PSD.
Ei au intocmit chiar o scrisoare, adresata lui Victor Ponta, prin care aratau ca, in cazul in care presedintele Senatului va fi exclus din partid, si ei isi vor da demisia din PSD.
Daramarea lui Chiliman - un sabotaj controlat al USL in Capitala? ... Cine pierde si cine castiga de pe urma aiuritoarei decizii a lui Crin Antonescu, de a-l demite pe liberalul cu cele mai bune rezultate pe linie de organizatie din tot partidul?
Opt atacuri devastatoare ale lui Antonescu asupra lui Ponta, intr-un singur interviu Presedintele PNL, Crin Antonescu, a lansat o adevarata canonada impotriva partenerului sau de coalitie, Victor Ponta, in interviul acordat in emisiunea "Jocuri de Putere", de la Realitatea Tv.
Ola John Mai organizati si mai puternici, olandezii au controlat jocul si l-au castigat gratie unei executii de vis a lui Ola John. ... De undeva din peluza se naste chipul lui Nesu compus de sufletele celor care nu au incetat sa-l iubeasca.
Morometii 2 continua povestea din Morometii 1 si respecta, in mare parte, firul cartii lui Marin Preda. ... Iata alte 10 lucruri inedite despre filmul care va intra in cinematografe la 32 de ani de la precedenta ecranizare a romanului lui Marin Preda.
Mariustuca.ro / Curtea Europeana a Drepturilor Omului a aprobat, azi, decizia de oprire a tratamentelor si a alimentarii lui Vincent Lambert, aflat in stare vegetativa din 2008 in urma unui accident de masina (Autoare: ... Mama lui Vincent Lambert este scandalizata de aceasta decizie si doreste sa lupte in continuare.
Mofluzi si parasiti, pesedistii isi ascut sabiile pentru judecata de apoi a lui Adrian Nastase, pe care doar o minune il mai poate salva de decesul politic. Cum insa Iliescu - viitor sef al PSD - este ateu declarat, soarta lui Nastase pare pecetluita.
Stie foarte bine ca partidul lui a facut o negociere, stie ca seful grupului parlamentar PSD a fost cel care a initiat negocierea.
Ponta incearca excluderea lui Geoana din PSD (Autori: Florin Ciornei, Marius Vulpe) Dupa ce revocarea lui Geoana a esuat, Victor Ponta va trece la planul B:
Papusarii din spatele lui l-au impins sa candideze la Primaria Capitalei la alegerile din iunie, din partea PNL, ca urmasul lui Ionel IC Bratianu. ... Discursul lui Marian Munteanu aflat pe linia ortodoxismului nationalist poate fi fermecator ca un cantec de sirena.
google-analytics.com