Cautare

61714 de rezultate pentru "ciprian dan flutur din deva" (7.31 secunde)
De la bun inceput trebuie spus ca, desi PSD, dar si anumite voci democrate cer si schimbarea ministrului Agriculturii, Gheorghe Flutur, PNL ramane pe pozitii: "Flutur este unul dintre cei mai buni ministri liberali si il sustinem", a declarat, asemenea premierului Calin Popescu Tariceanu, deputatul PNL George Dragomir.
Totodata, fostul ministru de Finante si-a exprimat speranta ca si colegii din grupul lui Flutur vor avea "intelepciunea" sa voteze bugetul.
De la Suceava, Theodor Stolojan si Gheorghe Flutur au atacat dur politica actualei conduceri a partidului, in timp ce in coltul opus, de la Constanta si Bucuresti, Puiu Hasotti si Adrian Iorgulescu au ripostat cu aceeasi intensitate.
Sambata seara, in sala de conferinte a Hotelului "Galmondo", o parte din membrii si conducerea filialei locale a Partidului Liberal Democrat Galati s-a intrunit pentru a discuta despre ce este de facut in urmatoarele doua saptamani, cat a mai ramas pana la scrutinul de la 25 noiembrie.
Catalin Fluture, primarul municipiului Botosani, membru PNL, dar suspendat pentru apropierea de PLD, si var al vicepresedintelui PDL Gheorghe Flutur, a anuntat marti ca va candida din partea PDL pentru un nou mandat la primarie. "Ma voi inscrie in cursa pentru Primaria Botosani la alegerile din 2008.
In cursul zilei de vineri, 21 aprilie a.c., a fost inchis ultimul focar de gripa aviara, din comuna Deleni, judetul Constanta, eveniment la care a participat si ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur.
Presedintele Traian Basescu a semnat ieri decretul de revocare a lui Gheorghe Flutur din functia de ministru al agriculturii, a declarat purtatorul de cuvant al presedintiei, Adriana Saftoiu.
Fostul ministru al Agriculturii Gheorghe Flutur considera ca motiunea simpla initiata de PSD in domeniul agriculturii este de fapt o motiune PSD-PNL impotriva PLD.
Purtatorul de cuvant al Coalitiei de guvernare PSD - PD-L, Gheorghe Flutur, a declarat astazi ca s-a stabilit ca Guvernul sa isi asume raspunderea pe cele doua Coduri, cel Penal si Civil, urmand ca pana la inceputul lunii iunie sa mai aiba loc intalniri cu reprezentantii societatii civile si cu toti cei interesati.
Vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur a anuntat ca liderii partidului i-au mandatat pe liderii de grup sa determine accelerarea procedurilor parlamentare, astfel incat cele doua legi sa fie adoptate fara a mai fi nevoie de asumarea raspunerii.
Plati pentru 1,5 milioane de ferme La randul lui, ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a recunoscut ca in agricultura romaneasca este foarte mult de lucru, chiar daca s-au facut multe progrese in domeniu.
Ar fi prea mult sa spunem ca primarul Flutur Catalin a cistigat anul trecut alegerile numai datorita inspiratului slogan electoral: ... Este foarte posibil ca, pe atunci candidatul Flutur, sa fi crezut sincer ca poate micsora impozitele locale.
Cu ochii iesiti din orbite, fostul fruntas PRM-ist implora cu un glas apocaliptic, dar si usor gatuit de emotia fireasca a declaratiilor menite sa ramana in istorie, ca poporul sa "nu mai manance puii lui Flutur".
In situatia in care Coalitia da semne repetate ca are probleme in a-si pastra statutul de a fi una "de guvernare", propunerea facuta de liderul PNL, Gheorghe Flutur, este de a-si mentine macar "minimul rol de coalitie de integrare".
Liderul PNL Calin Popescu Tariceanu a declarat, marti, raspunzand unei intrebari privind posibilitatea reprimirii lui Theodor Stolojan in partid, ca in PNL are loc oricine sustine necesitatea unui partid liberal puternic, in timp ce Gheorghe Flutur s-a pronuntat clar in favoarea intoarcerii lui Stolojan in PNL.
Liderii PD Emil Boc, Adriean Videanu si Vasile Blaga s-au intalnit, ieri, cu initiatorii Partidului Liberal-Democrat, Theodor Stolojan (foto), Valeriu Stoica si Gheorghe Flutur, participantii la discutie convenind ca astfel de intruniri sa aiba loc saptamanal sau la doua saptamani.
Presedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur, a declarat ieri ca fara alegeri anticipate Romania merge inainte fara directie, iar tara are o guvernare de troc, in care unii guverneaza pe fata, iar altii subteran.
Principalii protagonisti ai negocierilor sunt primarul Catalin Flutur si fostul lider al PSD, Constantin Contac, care sustine activitatea filialei judetene a UNPR, partid care si-a revendicat functia in urma negocierilor cu guvernul de anul trecut.
Democrat-liberalul Gheorghe Flutur considera ca acuzatiile referitoare la faptul ca PDL este perceput ca un partid in interiorul caruia se afla oameni corupti nu sunt justificate atata vreme cat partidul nu a girat pentru vreun membru de partid anchetat pentru acte de coruptie.
Gheorghe Flutur: ... Conducerea centrala a PDL l-a mandatat pe Emil Boc sa semneze, in numele partidului, protocolul de colaborare a coalitiei ce sustine Executivul, documentul avand ca ‘obiectiv major si ambitios‘ castigarea alegerilor din 2012 si continuarea guvernarii, a anuntat, luni, secretarul general adjunct al PDL Gheorghe Flutur.
google-analytics.com