Cautare

61714 de rezultate pentru "ciprian dan flutur din deva" (4.84 secunde)
Vicepresedintele PD-L Arad Ciprian Luca a parasit partidul, demisionand si din functia de lider al organizatiei judetene de tineret, pentru a candida la Camera Deputatilor din partea PSD, in urma unei oferte venite din partea liderilor social-democrati.
Alaturi de Viorica, pe scena de la Cinema Pro va urca trupa sa formata din Adrian Flautistu (contrabas), Alexandru Olteanu (pian) si Iulian Nicolau (tobe), precum si un cvartet de coarde si un trio de suflatori.
Vicepresedintele PNL, senatorul Norica Nicolai, a declarat, miercuri, ca persoana la care se referea Omar Hayssam in discutia cu Ciprian Nastasiu cu apelativul "profesorul" este presedintele Traian Basescu.
Deputatul PNL Ciprian Dobre a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca liberalii ar putea solicita luni BP al Camerei constituirea unei comisii de ancheta privind atribuirea proiectelor pe masura 322, folosita pentru prima data de catre aparatul PDL "ca pusculita de campanie electorala".
Ciprian Lodea si-a inceput afacerea in urma cu un an prin constructia unei ferme langa Focsani. ... De exemplu, o casa de moda din afara plateste pentru o bucata de piele de minimum 1,5 mp intre 600 si 800 de euro, cu conditia sa fie bine tabacita.
Parlamentarii vor lua in discutie constituirea unei comisii de ancheta in cazul Omar Hayssam pana la sfarsitul anului, subiectul urmand sa fie dezbatut in cadrul grupului parlamentar al PNL, a declarat vicepresedintele Comisiei de Aparare din Camera Deputatilor, George Scutaru.
Sfantul Mucenic Ciprian, Miron si Straton sunt pomeniti in calendarul crestin ortodox la 17 august. Ciprian este un nume destul de comun in Romania, mii de romani avand astazi onomastica.
Propunerea lui Valeriu Stoica ca liderul PNL Calin Popescu-Tariceanu sa fie inlocuit cu Theodor Stolojan si anuntul acestuia din urma ca ar accepta sa se implice in reconstructia partidului au provocat o reactie in lant in randul liberalilor.
In campania electorala, micuta filiala a Partidului Liberal Democrat din Bihor a ajuns calul de bataie al sustinatorilor presedintelui suspendat Traian Basescu.
Institutelor de cercetare din domeniul agricol li se pregateste ceva, dar de bine, dupa cum ne-a declarat ing. ... Si cum sa nu fie de bun augur acest proiect al ministrului Gheorghe Flutur, de vreme ce a copt ideea la Constanta, cu "ajutorul" specialistilor si cercetatorilor de aici!
Pe primarul municipiului Botosani l-a binecuvintat Dumnezeu cu trei baieti la care tine ca la ochii din cap. ... Ori acest pericol exista, atit pentru copiii primarului Flutur cit si pentru copiii nostri, chiar la noi in oras si devine cu atit mai grav pentru ca nimeni nu face nimic.
In plina campanie electorala pentru alegerile din iunie pentru Parlamentul European (PE), liderii celor mai importante partide politice vorbesc mai putin despre viitorii reprezentanti ai PE si mai mult despre candidatii la prezidentialele din toamna.
El a adresat cuvinte de lauda ministrului de resort, Gheorghe Flutur, subliniind ca tara noastra a facut progrese considerabile in domeniu.
Potrivit ministrului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR), Gheorghe Flutur, din ianuarie 2006 anumite marci vor fi aplicate direct pe paine, fara insa a pune in pericol calitatea produsului. Aceasta reprezinta una dintre masurile de combatere a evaziunii fiscale din industria painii si a produselor de panificatie.
Meelich, care se afla in judetul Suceava impreuna cu membri ai Trans-European Motorways (TEM) al United Nations Economic Commission for Europe (UNECE), a participat, vineri, in Punctul de Trecere a Frontierei Siret, la o intalnire cu autoritati ale regiunii Cernauti din Ucraina si ale judetului Suceava, unde s-a prezentat necesitatea infiintarii unui coridor de transport care sa lege Marea Neagra de Marea Baltica, prin Suceava si Cernauti.
Calin Popescu-Tariceanu, presedintele PNL, le-a recomandat ieri liberalilor, cu prilejul participarii la alegerile interne din Filiala Hunedoara, sa renunte la animozitatile cu membrii PD si sa gaseasca o cale de intelegere cu acestia. ... Potrivit acestuia, viziunea liberalilor, din punct de vedere politic, este ca Alianta sa fie intarita.
Liderul comisiei de etica din PNL, Adrian Iorgulescu, a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute ca cei trei disidenti liberali risca sanctiunile cele mai drastice daca vor continua sa actioneze in aceeasi maniera.
Obligativitatea licentierii, a certificarii silozurilor si a depozitelor agricole, marcarea painii pentru dovedirea provenientei acestui produs de panificatie si contorizarea morilor sunt doar cateva masuri care vor contribui la combaterea evaziunii fiscale in domeniul agriculturii, a declarat recent ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur.
Cel putin asta reiese din declaratiile platformistilor, mai putin aspectul credibilitatii PNL, lucru care nici nu pare a fi luat in considerare de adeptii ideii promovate de Stoica-Stolojan.
Deputatul PD de Timis, Valeriu Tabara, vicepresedinte al Comisiei de Agricultura din Camera Deputatilor si fost ministru al Agriculturii in Guvernul Vacaroiu, a criticat ieri politica agricola sustinuta de actualul ministru de resort, liberalul Gheorghe Flutur.
google-analytics.com