Cautare

61671 de rezultate pentru "ciprian dan flutur din deva" (3.87 secunde)
Fostul ministru al Agriculturii Gheorghe Flutur si-a prezentat, vineri, bilantul de la instalarea in functie pana la revocarea sa si considera ca prioritare pentru succesorul sau sunt problemele legate de integrare: ... Flutur a mentionat ca nu stie cine il va urma la conducerea institutiei si a adaugat:
Presedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur, a declarat joi la Buzau ca, avand in vedere actuala situatie politica, Guvernul trebuie sa demisioneze.
O noua "afacere" politico-economica a regimului Basescu Cumpararea Oltchim, alta cacealma a la Dan Diaconescu Castigarea de catre Dan Diaconescu a licitatiei pentru actiunile detinute de stat la Oltchim reprezinta punctul culminant al unui scenariu politic - cu implicatii economice imprevizibile - pus la cale de oamenii regimului Basescu in tentativa de a reduce forta electorala a USL.
'Cele mai mari 30 de contracte atribuite de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) in ultimii 4 ani au o valoare totala de aproape 1,7 miliarde de euro, insa doar 9 dintre aceste contracte, in valoare de 400 mil.
Ministerul Transporturilor va acorda despagubiri suplimentare de 2,7 milioane de lei, corespunzatoare unei suprafate totale de 206.638 de metri patrati, pentru exproprierile necesare constructiei variantei de ocolire Deva - Orastie la profil de autostrada.
Team Consulting si Centrul de Afaceri Master Deva invita agentii economici bihoreni la cursul de specializare acreditat CNFPA:
4, Deva) in cadrul proiectului Alege Scoala in regiunile de dezvoltare Vest, Sud-Vest Oltenia si Nord-Vest!” un nou eveniment de prezentare si promovare.
Dupa ce timp de mai multe zile pesedistii si liberalii au ris pe seama motiunii de cenzura a PD si a faptului ca peledistul Gheorghe Flutur a semnat de doua ori pe listele de sustinere a respectivei motiuni, democratii au iesit la atacat.
Ciprian Fanaca, cunoscut drept Fachiru' din cadrul grupului Divertis, este bolnav de cancer. ... Fachiru' in rolul lui Oprescu Colegii din grupul Divertis, dar si alte personalitati din show-biz-ul romanesc au decis sa-l ajute printr-un concert caritabil.
De ce nu ies romanii in strada ca sa-l apere pe Dan Voiculescu. ... Dan Andronic) N-am urmarit procesul lui Dan Voiculescu in mod special, dupa cum nu m-am uitat la emisiunile lui Mircea Badea si Mihai Gadea de la Antena 3 dedicate Varanului.
Mona Musca a anuntat ieri intr-o conferinta de presa ca va demisiona din Parlament si din PLD. ... La randul sau, Gheorghe Flutur, membru al PLD, a declarat ca regreta decizia Monei Musca, dar ca o accepta. ... Exemplul ei trebuie urmat si de alti politicieni, a mai spus Flutur.
Revocarea din functie a lui Gheorghe Flutur a lasat Romania fara ministru al Agriculturii pentru cel putin o saptamana.
Demisii in bloc ale parlamentarilor platformisti din PNL. 24 de parlamentari au demisionat ieri din PNL si din grupurile parlamentare ale partidului si ale Aliantei, 16 dintre acestia fiind deputati si opt senatori, a anuntat ex-ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur, potrivit NewsIn.
Ciprian Groza "Promit gatenilor ca o sa am disponibilitate pentru problemele lor" Atributii Social-democratul Ciprian Groza a castigat mandatul de consilier judetean in iunie 2008.
Vicepresedintele PD-L Arad Ciprian Luca a parasit partidul, demisionand si din functia de lider al organizatiei judetene de tineret, pentru a candida la Camera Deputatilor din partea PSD, in urma unei oferte venite din partea liderilor social-democrati.
Alaturi de Viorica, pe scena de la Cinema Pro va urca trupa sa formata din Adrian Flautistu (contrabas), Alexandru Olteanu (pian) si Iulian Nicolau (tobe), precum si un cvartet de coarde si un trio de suflatori.
Vicepresedintele PNL, senatorul Norica Nicolai, a declarat, miercuri, ca persoana la care se referea Omar Hayssam in discutia cu Ciprian Nastasiu cu apelativul "profesorul" este presedintele Traian Basescu.
Deputatul PNL Ciprian Dobre a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca liberalii ar putea solicita luni BP al Camerei constituirea unei comisii de ancheta privind atribuirea proiectelor pe masura 322, folosita pentru prima data de catre aparatul PDL "ca pusculita de campanie electorala".
Ciprian Lodea si-a inceput afacerea in urma cu un an prin constructia unei ferme langa Focsani. ... De exemplu, o casa de moda din afara plateste pentru o bucata de piele de minimum 1,5 mp intre 600 si 800 de euro, cu conditia sa fie bine tabacita.
Parlamentarii vor lua in discutie constituirea unei comisii de ancheta in cazul Omar Hayssam pana la sfarsitul anului, subiectul urmand sa fie dezbatut in cadrul grupului parlamentar al PNL, a declarat vicepresedintele Comisiei de Aparare din Camera Deputatilor, George Scutaru.
google-analytics.com