Cautare

61714 de rezultate pentru "ciprian dan flutur din deva" (4.24 secunde)
Unul dintre cei mai vehementi contestatari ai lui Mirel Radoi a fost Ciprian Marica, cel care a afirmat ca selectionerul trebuie sa plece dupa meciul cu Islanda, scor 0-0.
Hotelul Perla din Mamaia gazduieste zilele acestea reuniunea Ligii Alesilor Locali (LAL) PNL, al treilea eveniment national major organizat de liberalii constanteni.
Vicepresedintele provizoriu al PLD Gheorghe Flutur a declarat ieri la Craiova ca Guvernul Tariceanu va trebui, la inceputul sesiunii sa se prezinte in fata Parlamentului pentru a se legitima si a cere un vot de incredere, in acest caz PLD urmand sa voteze "schimbarea".
Judecatorii Înaltei Curti de Casatie si Justitie au închis ieri dosarul lui Dan Ioan Popescu, fost ministru al industriilor în guvernul PSD, si al sotiei sale, Elena Popescu, privind cercetarea averii lor si au ridicat sechestrul asigurator, decizia fiind atacabila cu recurs.Procesul averii lui Dan Ioan Popescu s-a reluat pe 17 septembrie dupa o amânare de aproape un an.Înalta Curte de Casatie si Justitie a suspendat, pe 19 septembrie 2006, procesul averii lui Dan Ioan Popescu si a trimis la Curtea Constitutionala solicitarea de analizare a 13 articole din Legea nr.
Copilaria lui Dan C. ... Aceasta este, pe scurt, povestea nespusa pana acum a lui Dan C. ... Asa cum se intampla si cu unele personaje din romane, pustiul Dan C.
Cel care se autointituleaza presedintele PNUR-CD se numeste Dan Roata, are 25 de ani si locuieste in Basarabi. ... la ora 10.00, in fata terasei PNUR-CD din Basarabi, de pe strada Mihail Kogalniceanu, are loc congresul partidului.
inca 140 kilometri, cel putin pe hartie Aproape 140 de kilometri de autostrazi, cu un cost de 930 de milioane de euro, au ca termen de finalizare anul 2013, arata o analiza a ZF pe baza datelor transmise de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
' PLD cere un guvern restructurat pana la 1 martie PLD, prin vocea vicepresedintelui Gheorghe Flutur, ii cere primului ministru sa prezinte Parlamentului, pana la 1 martie, o formula de guvern restructurata. Gheorghe Flutur asteapta ca noul cabinet sa primeasca votul de incredere din partea Legislativului.
Ministrul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, Gheorghe Flutur, a afirmat, ieri, la Craiova, in cadrul unei conferinte de presa, ca ii sfatuieste pe tarani sa isi tina griul depozitat pina cind se reglementeaza pretul.
In opinia ministrului Agriculturii, Gheorghe Flutur, trebuie descurajate kitschul si manelizarea satului romanesc.
Ramane consecvent convingerilor politice, desi formatiunea din care face parte se afla in cadere libera urmare a masurilor de austeritate care nemultumesc populatia.
Uniunea Europeana a acceptat ca asistenta tehnica acordata fermelor de subzistenta in perioada de tranzitie din Romania si din Bulgaria sa fie finantata in totalitate din bugetul UE, a declarat recent ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur.
"Asistam la decesul PNL" Fostul consilier prezidential a sustinut ca a decis sa renunte la restructurarea din interior a PNL, intrucat actuala conducere, in frunte cu Tariceanu, "a desfiintat platforma liberala si a recurs la politica agresiva de excluderi din partid a celor care sustineau proiectul nostru".
In perspectiva alegerilor cu care urmeaza sa ne confruntam in aceasta toamna si in primavara anului viitor, presedintele executiv al Partidului Liberal Democrat, Gheorghe Flutur, acuza PSD si PNL de intarzierea adoptarii tipului de vot uninominal.
Partidul National Liberal filiala Constanta a luat act cu dezamagire de demisia lui Gheorghe Flutur din functia de vicepresedinte al PNL si considera gestul ministrului Agriculturii drept "unul lipsit de onoare si demnitate politica, cu atat mai mult cu cat domnia sa nu a fost strain de deciziile conducerii partidului".
Presedintele PSD, Mircea Geoana (foto), l-a acuzat sambata pe ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, ca nu a pregatit agricultura pentru anul integrarii, 2007, ca foloseste ministerul doar pentru propria-i cariera politica si ca, din acest motiv, Romania va pierde fonduri substantiale.
Presedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur, a apreciat vineri ca in aceasta vara PSD va incerca "sa vopseasca in rosu PNL", aratand ca s-a ajuns ca nici macar ficusii din biroul premierului sa nu fie mutati fara acordul PSD, transmite corespondentul Mediafax.
Vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat ca miercuri dupa-amiaza va avea loc o noua intalnire a coalitiei de guvernare pentru discutarea bugetului de stat pe 2009, iar forma finala a acestuia ar putea fi realizata pana la sfarsitul lunii.
Legat de eliminarea lui Gheorghe Flutur din Guvernul Tariceanu, senatorul a spus ca “functia de ministru se primeste doar pe criterii politice. ... Despre subiectul “Flutur” a vorbit ieri si deputatul PC Liviu Bogdan Ciuca.
Consiliul pe produs vrea sa introduca un pret de referinta al laptelui, a declarat ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur. ... In cadrul discutiilor dintre producatori si procesatori, a adaugat Flutur, au existat plangeri din partea producatorilor ca primesc preturi mici pe kilogramul de lapte livrat.
google-analytics.com