Cautare

14950 de rezultate pentru "caziere juridic brasov in anul 2007" (3.94 secunde)
Sambata, 17 decembrie, se deschid portile Tarii PROFI in Centrul Nou din Brasov. ... Robotul Nox, colosul high-tech, venit la Brasov in premiera in Romania, ii va intampina pe vizitatori in stilul sau personal.
Guvernul a bugetat in 2009 o suma de circa 450 milioane euro pentru lucrarile la autostrada Brasov-Bors, compania Bechtel sustinand, in discutiile cu reprezentantii Executivului, ca poate derula anul viitor lucrari in valoare de 500-550 milioane euro.
Fostul astronaut Dumitru Prunariu va candida, pentru PSD, pentru un mandat de senator, intr-unul din colegiile uninominale din municipiul Brasov, a anuntat miercuri presedintele PSD Brasov, Constantin Nita.
Marian Sultanoiu publica in "Gandul" un documentar pe tema fierberii din PSD sub titlul 'Ziua in care apele s-au despartit in PSD. ... Puteti citi in continuare documentarul despre PSD. 'Lupta pentru fotoliul de lider crapa partidul in doua.
Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a anuntat ieri ca a strans 80.000 de semnaturi pe care i le va inainta primarului Emil Boc pentru a-l ajuta in demersurile sale pe langa Guvern in favoarea continuarii lucrarilor la autostrada Brasov-Bors.
Presedintele Organizatiei Judetene a PSD Galati, Dan Nica, sustine ca ceea ce se intimpla la CJ Galati a intrat in atentia euroobservatorilor PSD.
Muzeul Olteniei in parteneriat cu Consiliul Judetean Dolj si Muzeul Judetean de Istorie Brasov au organizat marti, 30 mai, la sediul Sectiei de Istorie si Arheologie a Muzeului Olteniei vernisajul expozitiei "Restaurare.
Incepand din 1996, am primit de la Cornel Buta (C.B.) din Brasov, un mare numar de scrisori, casete audio etc., in care el relata despre contacte stranii cu fiinte pe care le-a calificat drept extraterestre.
Biroul Executiv al Organizatiei Municipale a PSD Brasov s-a intrunit miercuri seara pentru a-si desemna candidatul la functia de primar al orasului pentru alegerile locale din 2008, stabilind ca acesta sa fie actualul senator PSD Otilian Neagoe, fost prefect al judetului.
Presedintele PNL Brasov, Aristotel Cancescu, a declarat marti ca parlamentarii brasoveni ai PD se lauda ca presedintele Traian Basescu va trimite Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pentru a-l cerceta in mai multe cazuri de gestionare de fonduri.
Organizatiile dizolvate din Cluj si Brasov au declansat rascoala impotriva centrului. ... Conducerea PSD Bihor este mai prudenta si este mai rezervata in declaratii. ... Presedintele unei filiale judetene poate fi revocat doar de Conferinta Judeteana, forul in care a si fost ales", spune Mihai Bar.
Vicepresedintele PSD, Constantin Nita, a anuntat ca la intalnirea de la Poiana Brasov au venit reprezentantii a 39 de filiale PSD, dintr-un total de 48, si ca toate acestea il vor sustine pe Mircea Geoana la functia de presedinte al PSD.
Lista candidatilor care, potrivit rezultatelor partiale sau numaratorilor paralele ale partidelor, au victoria garantata si, deci, un mandat de parlamentar in viitorul legislativ al Romaniei a fost prezentata de gandul.info:
Ron Weissberger, presedintele concernului Intelcan din Canada, s-a aratat interesat de construirea in parteneriat public-privat a unui aeroport international la Ghimbav, Judetul Brasov. Pana in prezent, firma canadiana a realizat cu fonduri proprii studiul de fezabilitate si cel de trafic pentru un viitor aeroport din Brasov.
Desi in perioada 1 ianuarie-31 octombrie 2004, institutia a incheiat 138 de contracte de privatizare, pentru un capital social total de peste 15 mii de miliarde de lei, in portofoliul sau au mai ramas inca 142 de societati la care statul detine pachete majoritare de actiuni:
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) scoate astazi la vanzare societatea Tractorul Brasov.
Directia de Comunicare si Relatii Publice a Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) ne-a trimis unele precizari cu privire la materialul „Mahindra&Mahindra va prelua 'Tractorul' Brasov“, aparut la 25 august a.c.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va scoate la privatizare in perioada urmatoare cinci societati, printre care Antibiotice Iasi si Rulmentul din Brasov, informeaza un comunicat al AVAS. Infiintat in 1955, Antibiotice Iasi este unul dintre principalii producatori de medicamente din Romania.
Lichidatorul Tractorul Brasov, Casa de Insolventa Transilvania Cluj-Napoca, a initiat procedurile de vanzare a activelor producatorului de utilaje agricole, pentru care asteapta scrisori de intentie din partea potentialilor cumparatori. ... Firma din Cluj-Napoca nu impune, in notificare, un termen-limita de prezentare a interesului pentru activele Tractorul.
Indienii sunt interesati de echipamentele de productie de la Tractorul Brasov. Compania indiana Mahindra & Mahindra ar putea cumpara unele active ale fabricii de la Brasov, a declarat presedintele diviziei de echipamente agricole a firmei, Anjanikumar Choudhari, citat de publicatia locala "Economic Times".
google-analytics.com