Cautare

14952 de rezultate pentru "caziere juridic brasov in anul 2007" (4.01 secunde)
Accident cu mai multe victime la Timisul de Sus, in judetul Brasov. Jeepul in care se afla realizatorul TV Serban Huidu si familia sa circula dintre Predeal spre Brasov, a intrat pe contrasens si a lovit un autoturism Dacia Logan.
In ziua de 05.01.2012 politistii Sectiei 24, in colaborare cu Serviciul de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 5, Directia de Operatiuni Speciale si Serviciile de Operatiuni Speciale Dolj, Arges, Brasov si Prahova au prins in flagrant pe P.
Solicitarea este de asemenea adresata presedintiei belgiene a Uniunii Europene si Ungariei, care va prelua presedintia anul viitor, au declarat surse europene, citate de Mediafax.
Departamentul juridic al PSD analizeaza posibilitatea atacarii la Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) a Legii bugetului de stat pe anul 2011, pe motiv ca acesta ar fi structurat pe legi care nu sunt in vigoare, a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa, purtatorul de cuvant al departamentelor PSD, Lia Olguta Vasilescu.
Data integrarii Romaniei in Uniunea Europeana devine din ce in ce mai previzibila. Aprobarea bugetului Uniunii Europene, prin care Romaniei ii revine 30 de miliarde de euro pentru perioada 2007-2013, mareste probabilitatea ca data aderarii sa fie 1 ianuarie 2007.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a dispus, in perioada 9-14 februarie 2007, demararea unor controale cu privire la editarea de publicatii scolare, care au ca subiect "testarea nationala 2007" sau "examenul de bacalaureat 2007". ... In urma controalelor s-au constatat mai multe deficiente. ... "Testare Nationala 2007" - matematica:
Cu mic, cu mare alesii nostri au inceput sa-si depuna declaratiile de avere pentru anul trecut.
Consilierul de stat in cadrul Departamentului juridic al Administratiei prezidentiale Silviu Barbu a cerut presedintelui Traian Basescu sa-l elibereze din functie si a solicitat CSM incetarea detasarii sale la Cotroceni.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a platit peste 76 milioane lei catre 15 firme de avocatura pentru contracte de consultanta si asistenta juridica la diferite proiecte, printre care autostrada Brasov-Bors, Bucuresti-Constanta si extinderea DN 1.
Sorin Rosca Stanescu) Sub aspect juridic, lucrurile sunt la fel de clare cum sunt si din punct de vedere politic. In oglinda.
În 2008, fermierii doljeni au accesat subventii in zootehnie de doua ori mai mari decat in 2007.
Printre cele mai mari reusite pe care Ministerul Mediului si le-a trecut in cont in anul care a trecut se numara programul de reinnoire a parcului auto, precum si campania de colectare selectiva a deseurilor electrocasnice si elctronice.
Trezoreria Judeteana (TJ) Bihor a incasat, in 2007, la bugetul de stat venituri de peste 1.006.000.000 de lei, cu 780.000.000 de lei mai putin decat in 2006, ceea ce reprezinta incasari de numai 56% fata de anul precedent.
Companiile de retail ar putea deschide, anul viitor, 150-170 de magazine pe piata romaneasca, fata de cele peste 115 unitati comerciale finalizate in 2007, valoarea totala a investitiilor situandu-se intre 750 si 900 de milioane de euro.
Nici o societate din Oltenia nu a primit un premiu la "Topul Firmelor din România 2007".
In schimb, apar prezicatorii si ingrijitorii de animale de companie.
Bogdan Tiberiu Iacob) Cazul Geoana aduce PSD in pragul unei crize fara precedent, care ia amploare de la o zi la alta.
Puteti citi in continuare discursul integral, extras din stenograma sedintei comune a Camerei Deputatilor si Senatului din ziua de 8 februarie 2017.
Anul 2013 este un an decisiv pentru absorbtia fondurilor nerambursabile europene in Romania. Adecco Romania impreuna cu Ministerul Fondurilor Europene scoate la concurs un set extins de oportunitati de angajare pentru a asigura gestionarea optima a proiectelor aflate in curs de implementare, dar si a viitoarelor proiecte.
Ministerul Transporturilor va plati in acest an companiei Bechtel, constructorul Autostrazii Transilvania, 520 milioane euro, cu 40 de milioane de euro mai mult decat solicitarea companiei americane.
google-analytics.com