Cautare

14950 de rezultate pentru "caziere juridic brasov in anul 2007" (3.57 secunde)
Ultimul oras al Caravanei Traieste Inteligent a fost Brasovul, dupa un periplu de succes in Cluj, Constanta, Timisoara si Bucuresti. Antreprenori de succes si doamne iubitoare de frumos au fost invitatii Danei Savuica in restaurantul rafinat si cochet din lobby-ul hotelului Aro Palace, situat in centrul Brasovului.
Nu de putine ori, sindicalistii s-au plans si se plang de nivelul scazut al salariilor, de munca deosebita pe care o depun si de pericolul la care sunt supusi atunci cand merg in control la diferite firme ale unor oameni de afaceri potenti.
In cursul anului 2008 principalele companii auto din Romania au inregistrat pierderi sau marje de profit in scadere comparativ cu anul 2007, cuprinse intre 0,1% Automobile Bavaria (9,6% in 2007) si 7,2% Porsche Romania (9,2% in 2007).
Un SRL din Bucuresti, mutat recent în Alexandria, intermediaza recuperarea creantelor între Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) si câteva societati de stat, în schimbul unor onorarii astronomice, care, în anumite cazuri, ating chiar valoarea creantei, fara penalizari.
TiriacAuto, divizia de vanzari de masini a TiriacHolding, a investit 3 milioane de euro intr-un nou showroom la Brasov, pentru marcile Hyundai, Mitsubishi si Land Rover. Marcile amintite aveau si inainte showroom-uri la Brasov, dar ele nu mai respectau standardele TiriacAuto.
Elicopterele de transport Puma, apartinand Royal Air Force, vor fi modernizate la Brasov. Elicopterele Puma apartinand armatei britanice vor fi modernizate la Brasov de Eurocopter Romania, a anuntat firma Eurocopter.
  Fondul Proprietatea (FP) a inregistrat pierderi de 3,42 miliarde de lei anul trecut, fata de un profit net de 313,1 milioane de lei in 2007, pe fondul unor ajustari pentru pierdere de valoare a imobilizarilor financiare, potrivit rezultatelor financiare preliminate si neauditate ale societatii.
Organizatia PSD Gorj a primit, anul trecut, cele mai multe sponsorizari dintre formatiunile politice din judet, sumele virate din partea agentilor economici ajungind la 1,3 miliarde de lei.
Pe Facebook am gasit informatii relevante, in unele dialoguri purtate de ing Titus Cristescu, in special cu publicistul Florian Popa Micsan, originar din Calarasi si interesat de punerea in valoare a acestui oras de la Dunarea de Jos.
Alianta PNL-PD si Uniunea PSD+PUR Brasov au decis sa elimine insemnele electorale care au creat disensiuni intre cele doua aliante politice in ultimele zile.
Din cate se pare, in urma intalnirii de la Poiana Brasov cu organizatiile judetene ale PSD, care a avut loc la finele saptamanii trecute, presedintele partidului, Mircea Geoana, si-a intarit pozitia in partid.
Alegerea lui Dorin Lazar Maior in functia de presedinte al Blocului National al Revolutionarilor este contestata de conducerea de la Bucuresti a Blocului.
Filiala judeteana Brasov a PSD va organiza, joi, o Conferinta Extraordinara Judeteana a partidului, in cadrul careia actuala conducere isi va prezenta mandatul, urmand a organiza, in aceeasi zi, alegeri pentru desemnarea noii conduceri.
PNL Brasov si-a depus, marti, lista oficiala de candidati, din echipa liberalilor facand parte doi deputati, un senator, trei consilieri judeteni dar si un cantaret de manele care a compus imnul de campanie al liderului filialei, Aristotel Cancescu, la alegerile locale pentru presedintia CJ.
Deputatii PSD si cei ai PD-L s-au certat pe tema prezentei ministrului Radu Berceanu (foto) in plenul Camerei, la dezbaterea unei OUG emise de Guvernul Tariceanu, lucrarile fiind sistate dupa ce presedintele Camerei, Roberta Anastase, a decis, fara a supune la vot, retrimiterea la comisie a proiectului.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a criticat, luni, in Biroul Permanent National, reuniunea informala a unor lideri ai partidului, care a avut loc vineri si sambata la Poiana Brasov, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din PSD.
Sapte societati comerciale monitorizate de FMI urmeaza sa primeasca ajutoare de stat care constau in stergeri de datorii, dar si in acceptarea de catre autoritati a conversiei creantelor in actiuni.
Grupul belgian Vlerick a inaugurat un centru de afaceri la Brasov, investitie de peste 30 de milioane de euro Grupul belgian Vlerick a inaugurat un centru de afaceri la Brasov care include spatii de birouri cu o suprafata de 24.000 de metri patrati, in urma unei investitii de peste 30 de milioane de euro.
A fost stabilit traseul autostrazii Comarnic-Brasov Compania de drumuri a stabilit traseul viitoarei autostrazi Comarnic-Brasov care va fi realizata in parteneriat public privat. ... Aceasta va incepe la Comarnic, trece pe langa Busteni, Sinaia, Poiana Ţapului, Predeal si Rasnov si iese dupa Brasov, la Cristian.
Tehnicianul CS Turnu Severin spera ca elevii sai sa nu repete greselile din meciul cu Dinamo si sa fie mai agresivi in partida de astazi, din Ardeal Formatia CS Turnu Severin "deschide"
google-analytics.com