Cautare

14952 de rezultate pentru "caziere juridic brasov in anul 2007" (3.04 secunde)
Grav accident la Brasov, soldat cu 4 morti si 22 raniti, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat 4 persoane si-au pierdut viata si 22 au fost ranite, dintre care 16 in stare grava, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in dreptul localitatii Persani din judetul Brasov, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta instituind cod rosu de interventie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Cosmin Pam Matei) Comisia Nationala de Strategie si Prognoza (CNSP) a publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice procedura pentru realizarea autostrazii Ploiesti - Brasov prin Parteneriat Public-Privat, lucrare estimata la 1,36 miliarde de euro, fara TVA.
Din continutul catorva documente cat se poate de oficiale reiese faptul, sau fapta, ca terenurile din Vama Veche au suferit alunecari, cutremure si alte calamitati imobiliare, schimbandu-si regimul juridic sau amplasamentul in functie de pofte.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Topul profiturilor obtinute anul trecut de posturile de televiziune este condus de Pro TV SA, care opereaza televiziunile Pro TV si Acasa, in timp ce campioana pierderilor este Realitatea Media SA, din care fac parte Realitatea TV si Radio Guerrilla.
Se naste Eminescu Pe 15 ianuarie 1850, se nastea in casele lui Gheorghe Eminovici, caminarul de la Botosani, casatorit cu Raluca, fiica boierului Iurascu, Mihail, pruncul ce la maturitate va deveni poate cel mai important nume al literaturii si gazetariei romanesti.
Ceremonia de inchidere a celei de-a 11-a editii de iarna a Festivalului Olimpic al Tineretului European a avut loc vineri seara, la Medal Plaza, in Poiana Brasov, prilej cu care a fost coborat drapelul olimpic de pe catarg si a fost stinsa flacara olimpica.
In anul 1948 s-a desfasurat, sub egida ONU, prima reuniune internationala la nivel global consacrata sanatatii, momentul de constituire a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS). Cu acest prilej, s-a decis ca ziua de 7 aprilie sa fie sarbatorita, in fiecare an, drept Ziua Mondiala a Sanatatii.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Zilele Brasovului, in perioada 9-12 mai Concerte, expozitii, targuri ale mestesugarilor si de flori, concerte sustinute de Directia 5, Connect-R, Dalma, Antonia, de Filarmonica si Opera, spectacole de folclor, de teatru pentru copii si tineret, de comedie, de mimi, clovni, bufoni, turnirul cavalerilor, lansari de carte - toate vor avea loc in perioada 9-12 mai, in cadrul manifestarilor dedicate Zilelor Brasovului, editia 2013.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Scoateti un act juridic constitutional si eu ma duc la Neptun, la plaja Presedintele Traian Basescu a afirmat ca, in momentul in care Parlamentul va adopta un act juridic care sa fie constitutional si care sa prevada ca premierul trebuie sa mearga la Bruxelles, atunci el ii va transfera tot ceea ce stie primului-ministru.
Departamentul juridic din PSD va finaliza un raport cu motivele suspendarii presedintelui Departamentul juridic din PSD va finaliza un raport care va contine toate motivele legale care pot sta la baza suspendarii presedintelui, a anuntat luni secretarul Consiliului National al partidului, Codrin Stefanescu.
Sunt, in opinia mea, toti oameni care si-au purtat mandatul si demnitatea de ministru cu pricepere si cu onestitate si as vrea, in chip special, sa-i multumesc domnului profesor Marga, care intr-o situatie extrem de dificila, a facut cu devotament ceea ce se putea face, cu devotament fata de aceasta tara, cu devotament fata de Guvernul al carui membru a fost.
Plecarea lui Dragu Togan a ridicat numeroase semne de intrebare in 2007, insa cum partile implicate au refuzat sa comenteze la acel moment, s-a aflat extrem de putin despre cele intamplate.
Ineficienta proiectului de construire a autostrazii Brasov-Bors este arhicunoscuta si acest proiect ar aduce daune conservarii zonelor cu localitati sasesti, putand astfel sa distruga chiar o parte din istoria habitatului romanesc, este de parere presedintele Romaniei, Traian Basescu.
Contractul pentru constructia autostrazii Comarnic-Brasov, care va fi realizata prin concesiune, va fi semnat la inceputul anului viitor, a declarat, miercuri, ministrul Transporturilor, Ludovic Orban. ... Ministerul Transporturilor a preselectat patru consortii pentru constructia tronsonului de autostrada Comarnic-Brasov.
Datele care vor fi trecute in cazierul fiscal vor fi transmise electronic in cateva ore de catre ANAF la Registrul Comertului care va emite cazierul fiscal solicitantului.
Mai grav este ca nici o institutie a statului nu a fost capabila sa numere toate darile puse în cârca românului.
In cursul anului 2008 principalele companii auto din Romania au inregistrat pierderi sau marje de profit in scadere comparativ cu anul 2007, cuprinse intre 0,1% Automobile Bavaria (9,6% in 2007) si 7,2% Porsche Romania (9,2% in 2007).
google-analytics.com