Cautare

4442 de rezultate pentru "caz" (2.91 secunde)
In nici un caz eu! ... In acest caz ceea ce trebuie schimbat este legea iar nu poporul.
Asta e doar una din bizareriile legate de acest caz. ... Unul din expertii care a investigat acest caz a oferit cateva explicatii interesante despre cea mai misterioasa disparitie din istoria aviatiei.
Intre 10 si 30%, in cel mai bun caz. ... Cu virusul (in cel mai rau caz) convietuim cateva zile.
-Intr-adevar, spunea el, examinarea esecurilor majore ale structurilor de informatii din SUA â€" de la Pearl Harbor, la atacurile teroriste din 11 septembrie, ori la razboiul din Irak â€" arata ca, in fiecare caz, existau indiciile care, analizate si folosite corespunzator, ar fi putut preveni dezastrele.
Al 38-lea caz de coronavirus a fost confirmat la o femeie de 54 de ani din Bucuresti, contact direct al fostului politist de 60 de ani internat la Spitalul Gerota. A fost confirmat si al 37-lea caz de imbolnavire cu coronavirus.
Iar daca cumva tocmai v-ati amintit, cu o doza mai mica sau mai mare de rautate, ca in februarie am facut de citeva ori misto de virus, ceea ce am facut, pentru ca apoi, odata ce am avut mai multe informatii sa iau o atitudine super responsabila sase luni atit personal, cit si public, si credeti ca am meritat sa ma imbolnavesc, cum am mai auzit, ei bine, nu pot decit sa va compatimesc, trebuie sa fie tare triste viata si sufletul vostru.Dar acum, ca sint bine deja de o vremuta si iesita iar in lume, pot sa va povestesc cum a fost la mine, in caz ca nu credeti ca boala exista, iar in caz ca credeti, poate va ajuta sa stiti la ce sa va asteptati daca o luati.
Asistam la un caz de discriminare pe criterii etnice flagrant, pentru ca dosare similare cu cele ale lui Hayssam au fost intocmite, cu siguranta, si pe numele unor cetateni romani si atat sau al unor romani care apartin diverselor minoritati etnice.
In orice caz, Sulfina Barbu, aceasta ministreasa a turismului bulgaresc, n-a venit sa vorbeasca despre plaja noastra romaneasca, nici despre wolele care dau ziua in amiaza mare peste turisti, nici despre hotelierii turbati de suparare, nici despre turistii nemultumiti, ea a venit sa povesteasca despre cum sa intervina, pe viitor, Ministerul Mediului si cel al Administratiei in caz de inundatii.
Daca am lua fiecare caz in parte ne-ar trebui mult timp; ... In orice caz, are Basescu multe defecte, dar nu e atat de prost sa se expuna unui risc atat de mare in mod inutil. ... Sau, in caz de deraiere, Bombo presedinte.
Si probabil ca asa va si ramine, un caz uitat, un dosar prafuit care ascunde inca in el toata speranta, durerea si chinul unei familii. ... In alt caz o fetita s-a dus sa vada cum arata un concurs de motocros. ... Cine va plati in acest caz?
Am o asigurare, insa nu Casco, ceva doar in caz de accidente rutiere.
- dupa caz, se vor atasa copii ale contractului de leasing purtand numele utilizatorului sau a contractului de comodat auto. ... -talon auto (persoana fizica) in original si copie si, dupa caz, copie contract de leasing cu numele utilizatorului sau copie contract de comodat auto incheiat intre parti;
41 prevede ca in exercitarea atributiilor de serviciu politistul este obligat sa prezinte insigna sau legitimatia de serviciu, dupa caz, pentru a-si face cunoscuta, in prealabil, calitatea, cu exceptia situatiilor in care rezultatul interventiei sau siguranta ulterioara a politistului ar fi periclitata.
Proiectul referitor la aparitia respectivei institutii a fost dezbatut, ieri, in Camera Deputatilor - camera decizionala in acest caz - dar nu a putut fi votat decat pe articole deoarece a lipsit cvorumul necesar adoptarii sale.
Un caz paradoxal il reprezenta Bucurestiul - organizatia care a adoptat, nu de mult, o rezolutie de sprijin pentru Iliescu dar si ai carei multi membri, luati en-detail, strambau ieri din nas atunci cand venea vorba de votat in favoarea venerabilului.
"In acest caz, este necesara retragerea mea din joc, pentru a scuti noua echipa de prezenta mea, precum si de acel 'paternalism', reclamat recent de presedintele executiv Adrian Nastase", a adaugat Ion Iliescu.
In ceea ce priveste judetul Constanta, s-a dovedit ca asa-numita echipa a PSD este, in cel mai bun caz, o realitate trista a partidului de guvernamant si, in cel mai rau caz, o confirmare a spuselor lui Adrian Nastase, pe care, din plictis, nici nu o mai amintesc.
Mircea Geoana este somat sa-l excluda pe Ion Iliescu din Partidul Social Democrat, in caz contrar urmand sa fie facute publice dezvaluiri legate de familia sa.
“Este un caz celebru, cineva cu dosar de urmarire penala a candidat la functia de presedinte al Romaniei si va asigur eu ca ramane un caz in analele parlamentarismului mondial si probabil ale Justitiei“, a precizat Iorgovan.
In orice caz, nimeni nu mai crede in sindicalisti, ei pur si simplu nu mai au credibilitate dupa gesturile pe care le-au facut”, a declarat Gelil Esergep.
google-analytics.com