Cautare

4444 de rezultate pentru "caz" (3.04 secunde)
"Adeseori, respingem imediat astfel de cereri sau ii cerem administratiei sa le reduca substantial numarului sau le dam, de la caz la caz, mai putin informatii decat ne cer. In orice caz, ne conformam strict in ceea ce prevede legea", a adaugat el.
In caz ca va intrebati, este vorba despre ultimele boxe pe care le-am cumparat. ... In caz ca va intrebati de ce am nevoie de doua masini de spalat sau doua frigidere, va informez ca am doua resedinte in care mi-am creat acelasi confort.
In primul rand, tine cont de posibila ascultare ambientala, adica cu microfoane directionale sau ascunse in apropiere, caz in care nici macar nu mai e nevoie de teleon. ... Tot de regula, beneficiarii sunt in acest caz agentiile guvernamentale. ... Si in acest caz, ambii interlocutori trebuie sa aiba telefoane similare.
Analiza de caz. De la caz la caz. Lectia doi, cu titlul: Daca nu l-ai prins pe cititor de partile sensibile de la prima pagina, degeaba te mai chinui sa o scrii pe a doua, mai bine du'te si vinde strampe la oser, zis si talcioc.
In caz de nerespectare a acestei conditii, organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto sau video pana la sfarsitul concertului si de a sterge inregistrarile video si/sau audio. ... Pe toata durata concertului, spectatorii vor avea la dispozitie puncte medicale pentru asigurarea primului ajutor, in caz de urgenta.
Pana la urma, moda este o arta, una care imbina cu excelenta inovatia si traditia, modernismul cu clasicismul - aceasta este fie mostenita de ani si pastrata pentru ca nu se demodeaza (in acest caz sunt vizate tinute si combinatii universal cunoscute), fie recent lansata si in trend pentru o anumita perioada de timp.
Este foarte ingrijorator faptul ca in 2013 asistam la al treilea caz public in care reproducerea in randul femeilor rome si natalitatea in randul acestora este adusa in discutii", ne-a declarat Carmen Gheorghe, presedintele Asociatiei pentru Promovarea Femeilor Rome.
- ROMATSA care s-a dovedit incapabila de a gestiona un caz de accident aviatic cu personalul si tehnica din dotare, dar care are doar atributii de alertare, nu si de cautare a victimelor accidentelor aviatice;
Iata de ce este esential sa avem la indemana un remediu rapid si eficient in caz de diaree. ... Ce tratament alegem in caz de diaree?
99% se infirma posibilitatea unui caz de Ebola in Romania In urma investigatiilor de la Institutul Matei Bals, in pondere de 99%, romanul suspect ca ar fi contactat Ebola in Nigeria ar suferi de alte doua afectiuni, una dintre acestea dand simptomele care au dus cu gandul la Ebola.
Dupa ce au fost adunate cat mai multe informatii privind un anumit caz, dar inainte de a trece la analiza si interogarea martorilor, se pun cinci intrebari de baza: ... Pana la acest punct, este un caz neconventional;
Gevaerd, colonelul Ariel Sanchez, presedintele Cridovni, a comentat un astfel de caz. ... A fost un caz important, care a capatat o publicitate rapida prin intermediul mass-media. ... Se mai cunostea un caz similar in Insulele Canare.
Atata doar ca aceste investigatii se fac de la caz la caz, in afara unui proiect OZN formal. ... O asemenea externalizare ar fi utila si deoarece raspunsul sincer la intrebarea "Ancheteaza Ministerul Apararii incidente OZN?" va fi, in acest caz, "Nu".
Iar Franta nu exclude ca, in urmatoarele 18 zile, sa fie in situatia de a anunta un eventual caz de Ebola. ... Acesta este primul caz de Ebola contractat in Europa de un pacient care nu a calatorit in Africa.
In curand, testarea pe oameni a primului vaccin pentru EBOLA In Romania, s-a pus la punct un circuit special pentru izolarea si ingrijirea unui eventual caz de Ebola. ... Iata SUA anunta al doilea caz de Ebola.
Atata doar ca aceste investigatii se fac de la caz la caz, in afara unui proiect OZN formal. ... O asemenea externalizare ar fi utila si deoarece raspunsul sincer la intrebarea "Ancheteaza Ministerul Apararii incidente OZN?" va fi, in acest caz, "Nu".
Magda Marincovici) Caz incredibil la Spitalul de Urgente Oftalmologice Bucuresti. ... dr.Gheorghe Iana, presedintele Casei de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, spune despre acest caz :
celebrul incident din 1980 de langa baza militara RAF Bentwaters din Marea Britanie, care include aterizarea unui OZN si obiecte care emiteau raze de lumina spre pamant, cazul de aterizare din 1981 de la Trans-en-Provence din Franta, investigat de agentia franceza oficiala GEPAN, raportul belgian al generalului maior Wilfried De Brouwer privind valul de observatii din Belgia din anii 1989-1990, INCIDENTUL COSFORD din 1993, care implica un OZN zburand peste doua baze militare din Marea Britanie, caz investigat de Ministerul Apararii din aceasta tara, sau incidentul cu Luminile Phoenix din 1997, descris de fostul guvernator de Arizona Fife Symington.
Imi exprim speranta ca toti cei responsabili implicati in gestionarea acestui caz au inteles acest lucru si vor actiona pe cale de consecinta. Doar asa sistemul de sanatate va putea iesi din zona de neincredere in care se tot adanceste cu fiecare astfel de caz prost gestionat.
Saptamana trecuta, tot de aici de la tribuna Senatului, imi exprimam speranta ca toti cei implicati in gestionarea acestui caz au inteles ca oamenii vor certitudini si nu justificari sau fuga de responsabilitate si ca vor actiona pe cale de consecinta.
google-analytics.com