Cautare

4444 de rezultate pentru "caz" (3.05 secunde)
Steve Bassett a comentat ca acest caz ne face sa intelegem mai bine suferinta multor fosti militari sau oficiali guvernamentali, care sunt obligati sa traiasca intr-o lume de secrete si de teama, datorita acestui embargo asupra adevarului” privind intalnirile cu nepamantenii.
In boli reno-genitale actioneaza eficient in caz de leucoree (poala alba), nefrite, hidropizie renala, sarcina si menopauza.
la 100 g), mai exista vitaminele B1, B2, B6, C, E, K, P, PP, ceea ce explica necesitatea unui consum sustinut de radacini in caz de avitaminoze severe.
Nu se recomanda in caz de banuire a unui melanom, caci nu se poate sti cat de profund s-a extins acesta. ... Tratamentul standard in caz de confirmare a diagnosticului de neoplasm cutanat este ablatia chirurgicala.
A fost un caz petrecut deasupra Iranului, in care pilotii au incercat sa angajeze un OZN, doar pentru a constata ca li s-au blocat sistemele de arme.
Am mai aratat, de pilda, pe aceasta pagina, ca intr-un caz din 2004, piloti din Navy au intalnit aparate ciudate pe cer, in timp ce zburau cu F/A-18 Super Hornets peste Oceanul Pacific. ... Exista si documentul, anterior secret, care a examinat, pana in 2009, acest caz.
- Trebuie sa aveti un caz al unui pacient care sa va fi marcat cariera profesionala de pana acum (ori unul foarte trist, ori un succes). Cum arata acest caz?
Istoria OZN-ului din Pascagoula ramane cel mai bine documentat caz de rapire extraterestra. ... Noi martori Recent, ufologul Philip Mantle a gasit alte noi dovezi ale acestui caz.
"Si nu cred ca sunt sume mici, cred ca pot sa vorbesc de preturi destul de mari, asta pentru ca in caz contrar ne ajutau si pe noi - chiar reusim si noi sa-l platim atata timp cat muncim.
Doru Maries, presedintele Asociatiei "21 decembrie", prezent la Parchet pentru a se interesa de mersul dosarului, a spus ca Ion Iliescu a intarziat doua ore fata de cea la care a fost citat, ajungand dupa ce procurorul de caz, Dan Voinea, a plecat din sediul institutiei.
In plus, presedintele ii cere lui Melescanu sa se limiteze la atributiile legale pe care le are, transmitand solicitarile de incepere a urmaririi legale catre Ministerul Public, impreuna cu referatele procurorilor de caz si cu cererile formulate de procurorul general si de procurorul DNA.
"Sunt bineveniti, de la caz la caz, in organizatiile noastre. ... Urmeaza sa analizeze colegii nostri fiecare caz in parte", a declarat Funar.
Nati Meir sustine ca in urma unor discutii pe care le-a avut cu reprezentanti ai serviciilor secrete din Israel, America si Romania a ajuns la concluzia ca rapirea celor trei ziaristi romani "a ridicat si ridica multe semne de intrebare" si cere ca Parlamentul sa se implice in aspectele ramase neclarificate din acest caz.
Astfel, in cazul parlamentarilor Adrian Nastase - fost premier si Miron Mitrea, Paul Pacuraru si Codrut Seres - fosti ministri, Parchetul este obligat sa trimita, dupa caz, cererea de aviz pentru declansarea urmaririi penale catre Camera Deputatilor sau Senat.
Curtea Constitutionala a decis, saptamana trecuta, ca Ministerul Public va sesiza Camera Deputatilor sau Senatul, dupa caz, pentru a cere urmarirea penala a membrilor ti fottilor membri ai Guvernului care la data sesizarii au ti calitatea de deputat sau senator.
In orice caz, am lucrat conform procedurilor stabilite de comisie", a raspuns Nicolai, intrebata daca probele din dosar par a fi intemeiate.
conform Articolului 195-196 din Regulamentul Senatului, daca cineva, inclusiv persoana presedintelui Senatului, s-ar fi facut vinovat de incalcarea Regulamentului Senatului, pentru o asemenea fapta sanctiunea nu este in niciun caz revocarea, ci sanctiunile prevazute la 196, avertisment scris sau acest fel de sanctiuni simple, pentru ca incalcarea Regulamentului reprezinta o abatere de la deontologia politica a unui senator.
Prefectura Gorj si Primariile din Novaci si Baia de Fier nu au facut demersurile necesare pentru ca zona montana Ranca sa beneficieze de un sistem functional de stingere a incendiilor si de interventie in caz de urgenta.
- (1) In caz de vacantare a functiei de primar, precum si in caz de suspendare din functie a acestuia, atributiile ce ii sunt conferite prin prezenta lege vor fi exercitate de drept de viceprimar sau, dupa caz, de unul dintre viceprimari, desemnat de consiliul local cu votul secret al majoritatii consilierilor locali in functie".
De altfel, inca de acum citiva ani, smecheria a fost data in vileag de fostul presedinte al Comisiei de Aparare, deputatul Razvan Ionescu, cel care spunea ca in fiecare solicitare de mandat de interceptare pentru un potential infractor, SRI mai strecoara alte cateva numere de telefon spre a fi ascultate legal, pentru ca ar avea, chipurile, legatura cu respectivul caz.
google-analytics.com