Cautare

4444 de rezultate pentru "caz" (4.08 secunde)
Dar in nici un caz nu sunt un suporter al desfiintarii taxei de prima inmatriculare. ... serviciile secrete astazi - ca atata s-a facut caz, ma refer tot la Sorin Ovidiu Vantu, ca veti pleca, nu veti mai fi presedinte.
In orice caz, acum regula este mai favorabila Presedintelui-suspendat. ... Și in acest caz, in ciuda caracterului covarsitor al optiunii politice consecintele juridice vor fi nule intrucat referendumul va fi lipsit de validitate.
Un stat care, in cel mai bun caz, se indreapta spre dictatura, iar in cel mai rau caz dispare.
In acest caz, societatea bucuresteana trebuie sa obtina anumite avize de la Ministerul Transporturilor in vederea efectuarii investitiilor pe care si le-a asumat prin contractul fabulos de avantajos pentru ea.
Acesta este planul de rezerva al inculpatilor, care au formulat o solicitare in acest sens, invocand un viciu de procedura, anunta ziare.com, intr-o analiza a acestui caz. ... In acest caz, cei opt inculpati vor ispasi aceleasi pedepse si vor plati aceleasi despagubiri.
Presedintele Partidului Popular (PP), Corneliu Ciontu, a acuzat PRM si PD ca ar fi facut presiuni politice asupra Curtii de Apel Bucuresti cu privire la inregistrarea formatiunii sale, in termenul prevazut de lege, si a avertizat Puterea ca va apela la oficialii europeni pentru rezolvarea acestui caz.
"Situatia are si anumite conotatii politice" "Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie fie este incompetent, fie este de rea credinta, daca de atata timp se intinde cercetarea acestui caz.
Ea a precizat ca in acest caz exista o ancheta pe rol la Sectia 2 a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, iar la Consiliul Magistraturii se face o ancheta disciplinara privind doi judecatori.
Primul caz de infectie cu noul coronavirus Primul caz de infectie provocata de noul coronavirus, apropiat virusului responsabil de sindromul respirator acut sever (SRAS) a fost confirmat in Franta. ... Acesta a demarat o ancheta legat de primul si singurul caz de infectie cu noua susa virala in Franta.
Un caz cu rapiri repetate (Autor : ... Cata credibilitate putem acorda unui astfel de caz? ... Nu este deci intelept sa maturam acest caz sub covor, pur si simplu deoarece "asa ceva este imposibil".
Desigur, in acest caz el vorbeste de microorganisme, nu de inteligenta sau de civilizatii. ... In acest caz, ar fi oportun sa ne interesam unde se ascund diversele forme de viata extraterestra si de ce acestea nu au fost reperate pana in prezent.
Nu putea fi in nici un caz un balon, nici un alt obiect cunoscut, lucru confirmat si de operatorii radar, toti cu o experienta de peste 10 ani in radiolocatie, alesi special pentru a asista fara probleme parada militara.
In acest caz â€" crede French â€" trebuie sa cautam o explicatie alternativa pentru numeroasele rapoarte de OZN-uri, contacte cu entitati extraterestre si rapiri, semnalate in ultimii 60 de ani.
Sfera (de fapt norul) de obiecte rotitoare ar avea in acest caz grosimea de circa un milion de kilometri. ... Oamenii de stiinta au raportat ca, la un moment dat, cantitatea de lumina a stelei a scazut cu 15 la suta, iar intr-un alt caz, chiar cu 22 la suta.
Un exemplu, aparent bine documentat, este mexicanul Carlos Diaz, al carui caz a reaparut recent, cu ocazia lansarii pe piata a unor filme realizate de el. ... - Cazul lui Carlos Diaz este cel mai important caz documentat de contacte umane-extraterestre din timpurile moderne.
Cumpara in plus ce stii ca ai nevoie pentru cateva zile ca sa nu iesi din casa in caz de necesitate. ... Trebuie sa ai aceste surse de a putea vedea in caz ca pica curentul. ... In caz contrar, zapada care ramane pe casa iti poate cauza stricaciuni la acoperis.
Un disc urias Un alt caz s-a petrecut pe 12 august 1978 cu S.N., student la Facultatea de Istorie a Universitatii Bucuresti. ... Obiectul avea forma unui lighean intors si o culoare nedefinita, in orice caz, inchisa, iar pe domul central se vedeau mai multe hublouri cu lumini verzi.
Primul caz este al doamnei Crina C., pe care o cunosc bine si cazul careia a fost examinat si publicat prima oara de Gabriel Tudor.
Si Ion Hobana evoca un astfel de caz, petrecut in iulie 1927. ... In caz de neascultare, asupra lor urmau sa se abata mari necazuri. ... Un al doilea astfel de caz este cel prezentat pe un canal de televiziune.
FARCAS) Simona Misea (S.M.), o tanara psiholoaga din Bucuresti, mi-a adus in atentie un caz petrecut in acea zona misterioasa din Muntii Buzaului numita Tara Luanei.
google-analytics.com