Cautare

5155 de rezultate pentru "caz penal" (3.38 secunde)
Secretarul general al PRM sustine ca a depus, la 1 iunie un denunt penal, iar trei zile mai tarziu a expediat de la Senatul Romaniei, prin posta speciala, un denunt penal impotriva persoanelor care au recurs la fals si uz de fals cu ocazia intocmirii tabelului cu semnaturi de sustinere a motiunii de cenzura cu titlul "Guvernul Tariceanu trebuie sa plece!".
Se vorbea despre excluderea din partid - asa a venit propunerea din partea reformistilor, cu ghilimele le spun - a celor urmariti penal.
In caz contrar, risca sa fie cercetati penal. ... Nerespectarea ei este caz penal. Intrare noua la spital Pe langa avertismentul dat primarilor, Prioteasa a anuntat o serie de investitii prioritare pe anul in curs care pot sau nu sa fie si puse in practica.
Institutiile abilitate sustin ca nu il pot suspenda pe Ristea Priboi din Consiliul de Administratie al SIF, desi acesta ar fi urmarit penal de procurorii DNA tocmai in legatura cu functia pe care o detine.
Numele persoanelor implicate intr-un caz de evaziune de peste sase miliarde lei au impus o discretie deosebita gurilor targului dar si o meticulozitate iesita din comun organelor de ancheta, deznodamantul fiind imposibil de anticipat.
Intr-un caz este nevoie obligatoriu sa pui ipoteca pe imobilul pe care il cumperi. In al doilea caz, poti ipoteca o proprietate pe care o detii, ori un tert, membru al familiei, poate pune ipoteca pe ce detine, in favoarea bancii.
Un act normativ aparut saptamana trecuta arata ca toti pensionarii pe caz de boala vor fi verificati in Capitala, pana in toamna anului viitor.
Fata de anii anteriori, cand apareau pensionari pe caz de boala pe banda rulanta, din 2011 s-a inchis "robinetul" ... In functie de afectiuni, pensionarii pe caz de boala sunt supusi revizuirii la anumite intervale de timp.
Despre suma de 200.000 de euro procurorii DNA sustin ca ar fi mita pentru un magistrat de la Înalta Curte de Casatie si Justitie pentru ca omul de afaceri Costel Casuneanu sa scape de un dosar penal.
In niciun caz liderii PSD (Mircea Geoana) si PDL..
"Comisia nu are nimic in comun cu acest material", a precizat conservatorul, mentionand totodata ca aceste "fapte noi" ar putea viza si aspectul penal.
Alte incidente electorale Doljul a "dat" duminica primul dosar penal intocmit pentru comiterea infractiunii de vot multiplu dintre cele 45 de acest fel descoperite la nivelul intregii tari.
In emisiunea Sinteza Zilei, fostul premier Victor Ciorbea, de profesie procuror, a declarat ca gestul Elenei este penal: "Potrivit articolului 241 din Codul Penal, purtarea fara drept a uniformelor, gradelor sau insignelor militare se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani".
Dar un proces penal pentru chemarea oamenilor la vot nu poate fi decat din aceeasi tipologie totalitara cu procesele intentate in deceniul 5 de regimul comunist abia instalat celor care votasera cu Ochiul taranistilor si nu cu Soarele comunistilor.
Actionarul majoritar al firmelor Textila Ardeleana Satu Mare si Filatura de Bumbac din Carei, Arnold Neisse, este cercetat penal fiind acuzat ca a prejudiciat firma satmareana cu 75 miliarde de lei, iar bugetul de stat cu alte 30 miliarde de lei.
Dosarul penal de catre ANAF in acest caz flagrant zace si acum printr-un sertar al justitiei romane. ... In 2005, Savin a mai reusit o afacere cu iz penal, care a intrat de aceasta data in vizorul DNA:
Este caz penal pentru cei care conduc respectivele entitati economice, dar vom vedea în cele ce urmeaza cum organele abilitate ale statului sa execute controale se eschiveaza în a executa legea sau aleg cele mai facile pedepse pentru administratori.
Ceea ce trebuie sa ne intereseze este, dupa caz, ori prostia, ori tradarea romanilor. ... Un tribunal politic, nu penal. ... Acest lider de opinie care patrona un puternic canal media n-a fost urmarit penal si condamnat pentru ca asa a dorit Basescu.
Astfel, potrivit actelor intocmite de procurori, in perioada 16 aprilie - 24 mai 2013, inculpatul Alexandrescu George Sorin, director general al ANTENA TV GROUP, a constrans un administrator al unei societati comerciale (parte vatamata) sa semneze un contract in conditii prestabilite, impuse de inculpat, sub amenintarea ca, in caz de refuz, va da in vileag fapte presupus compromitatoare pentru persoana in cauza si ca, in acest scop, va fi realizata o ancheta jurnalistica.
Pe noi ne-ar fi interesat un raspuns vizavi de faptul ca este cercetata penal, cum si de ce s-a intimplat, de ce a fost nevoie de o decizie a inaltei Curti de Casatie, dupa care ministrul justitiei a avizat inceperea cercetarii penale.
google-analytics.com