Cautare

5155 de rezultate pentru "caz penal" (4.31 secunde)
Premierul Victor Ponta i-a raspuns ferm si corect presedintelui Basescu, care a cerut initial amanarea intrarii in vigoare a Codului Penal si a Codului de procedura penala, apoi corectarea acestora: "Codurile Penal si de Procedura penala intra in vigoare. ... In ceea ce priveste Codul Penal, cred ca art.
In plus, este bine vazuta modificarea Codului Penal care a facut din motivatia rasista o circumstanta agravanta pentru orice infractiune.
Potrivit organizatiei, apelul la protest este motivat de faptul ca "Victor Ponta este iresponsabil, isi bate joc noi, refuzand sa demisioneze" in conditiile in care este urmarit penal. Anuntul Uniti Salvam "Este inadmisibil sa avem un Premier urmarit penal care nu vrea sa demisioneze!
Parchetul Judecatoriei Urziceni a anuntat ca a deschis dosar penal pe numele lui Viorel Catarama, dupa ce omul de afaceri a mers in comuna Barbulesti, din judetul Ialomita, unde au fost confirmate mai multe cazuri de coronavirus, si s-a imbratisat cu mai multe persoane.
Sa ii facem acum dosar penal!? ... Minerii au venit atunci in Bucuresti pentru a restabili ordinea” - asta a apucat sa spuna Iliescu dupa ce a aflat ca i s-a facut dosar penal pentru acuzatii de instigare la omor, distrugere, etc in cazul "13 - 15 iunie”.
Sa ii facem acum dosar penal!? ... Minerii au venit atunci in Bucuresti pentru a restabili ordinea” - asta a apucat sa spuna Iliescu dupa ce a aflat ca i s-a facut dosar penal pentru acuzatii de instigare la omor, distrugere, etc in cazul "13 - 15 iunie”.
“In acest caz, dl presedinte trebuie tratat ca orice cetatean al Romaniei.
Cazul mineralierului Bumbesti, facut disparut de fosta conducere a CNM Petromin, revine in actualitate intr-un dosar penal foarte incalcit, care a luat drumul Departamentului National Anticoruptie.
000 de lei, una dintre ele reusind performanta posibila doar in Romania de a mai da un tun desi facea deja obiectul unui dosar penal pentru evaziune fiscala.
Societatea Antena 3 SA este urmarita penal pentru complicitate la santaj, directorului firmei, Mihai Gadea, fiindu-i aduse la cunostinta invinuirile, in calitate de reprezentant al societatii, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.
Stiam ca am de-a face cu o comisie alcatuita din adversari politici de la PSD si PNL, insa nu mi-as fi putut inchipui ca oamenii acestia sunt in stare sa calce legea in picioare, afirmand ca trebuie cu orice pret sa-mi fabrice mie un dosar penal, ca vor sa asculte telefoanele angajatilor ministerului si sa-i ameninte cu pierderea libertatii.
In orice caz, falia pe care ocupantul functiei de presedinte o creeaza in societate este mult mai grava decat orice modificare a Codului penal.
3021 din Codul penal. ... Fapta persoanei care dispune utilizarea in alte scopuri sau nevirarea la fond a contributiei retinute de la asigurati constituie infractiunea de deturnare de fonduri si se pedepseste conform prevederilor din Codul penal. ... 3021 din Codul penal.
Trei functionari ai Primariei Corbu sunt cercetati penal in stare de libertate pentru abuz in serviciu, in legatura cu eliberarea unor acte de proprietate asupra unor terenuri din zona Grindului Chituc, care ar fi fost intocmite in baza unor falsuri.
Directorul sucursalei galatene a unei firme de asigurare-reasigurare din Bucuresti s-a ales cu dosar penal, fiind prins de specialistii Serviciului Investigatii Fraude ca emitea tichete de asigurare RCA chiar daca nu avea dreptul.
De doua ori omul care iscalea instrainarea unor vapoare in calitate de vanzator si de cumparator totodata, reprezentant al statului roman si director in acelasi timp al companiei norvegiene care lua vapoarele pe nimic, caz unic in univers, a fost votat cu entuziasm de romani.
Medicul oftalmolog Rocsana Ghenoiu, patroana firmei RO-OPTIC SRL, este urmarita penal pentru fals si inselaciune, fiind banuita ca ar fi folosit in alte scopuri decat cele declarate fonduri PHARE de 21.000 de euro.
Care sunt cele mai afectate si cele mai sigure cartiere din Bucuresti in caz de cutremur - ce se intampla daca stai in Pantelimon, Militari, Baneasa sau Drumul Sarii.
De pilda, prin aceasta prevedere, procurorul care i-a facut dosar penal lui Ludovic Orban - recent achitat de ICCJ - este pasibil sa fie acuzat de abuz in serviciu.
58/2005, ce prevede amanarea pana la 1 septembrie 2006 a intrarii in vigoare a noului Cod Penal. ... Ordonanta de urgenta prevede prerogarea termenului de intrare in vigoare de la 29 iunie 2005 la 1 septembrie 2006, atat pentru noul Cod Penal, cat si pentru Legea nr.
google-analytics.com