Cautare

61384 de rezultate pentru "cauta locuitor din sebes" (4.07 secunde)
- Prin indexarea anuala a pensiilor, dublarea alocatiilor pentru copiii din familiile dezavantajate, indexarea, pentru prima data dupa 2008, a indemnizatiilor pentru persoanele cu dizabilitati se va actiona in sectorul MASURILOR SOCIALE, necesare a se aplica atat in 2015, cat si in 2016 si in 2017.
Din punctul nostru de vedere, orice amanare a acestei masuri, cuprinsa in bugetul intocmit de guvernul Ponta si acceptata la discutiile privind sustinerea de catre PSD a noului guvern, va trebui sa fie fundamentata clar:
Echipa de handbal junioare III a Colegiului Tehnic Energetic din Ramnicu Valcea s-a calificat weeekend-ul trecut, la Baia Mare, de pe prima pozitie la turneul final al acestei competitii, care se va desfasura in perioada 30 mai - 3 iunie intr-o localitate ce va fi desemnata in perioada urmatoare de Federatia Romana de Handbal.
Duminica, 7 decembrie, intre orele 10:00-12:00, Dana Savuica a facut parte din echipa Coffeol si a servit cafea brasovenilor in scop caritabil. Toate fondurile stranse in urma actiunii ei au mers catre Asociatia Copiii de Cristal din Brasov si Asociatia Trebuie! din Sebes.
Interpretii de muzica populara Nicolae Furdui Iancu si Ionut Fulea candideaza la alegerile locale din acest an, in judetul Alba, primul pentru postul de consilier local la Alba Iulia, din partea PNL, iar cel de-al doilea din partea PDL, pentru Consiliul Judetean.
Acesta este membru PNL din 2000 si a ajuns prefect sustinut fiind de senatorul Mihai Tibuleac, presedintele organizatiei judetene a partidului. ... Ion Diaconu tocmai a implinit 40 de ani luna trecuta, s-a nascut la Sebes (judetul Alba), are doi copii si activeaza ca inginer in termoficare din 1999.
Kronospan Romania reprezinta cel mai mare producator de placi PAL din Sud-Estul Europei si o filiala a multi-nationalei Kronospan. Aceasta companie opereaza in Romania in orasele Sebes, Brasov si Constanta.
De asemenea, acesteia din urma i-a fost schimbata denumirea, din Energetica in Hidroenergetica.
din Craiova si Pandurii Targu Jiu nu au reusit sa acceada la turneul final, care va avea loc luni, la Bucuresti.
Aceasta convingere m-a determinat sa fac pasul din mediul privat economic in administratia publica chiar daca a trebuit sa fac sacrificii in plan personal", afirma Gatej. ... Gatej a lucrat, pana in 1993, ca economist si apoi ca director de export la Fabrica de piele Sebes.
Consulta lista tuturor camerelor video fixe functionale in prezent /avocat.net In momentul de fata sunt folosite 74 de camere fixe pentru depistarea soferilor care circula cu autoturismele fara sa plateasca rovinieta, potrivit informatiilor furnizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Fostul presedinte al PSD Alba, deputatul Liviu Mugurel Sarbu, s-a inscris in PD, parlamentarul urmand sa fie, cel mai probabil, candidatul democratilor la viitoarele alegeri pentru Primaria municipiului Sebes.
Robert Medrea, un elev de clasa a IX-a al Liceului Tehnologic din Sebes, a creat si a lansat cu succes un joc pentru telefoane.
Un segment de 60 de metri s-a surpat la Breaza, pe autostrada A10. Autostrada fusese inchisa pentru reparatii in urma cu 3 zile.
Orasul simbol al Marii Uniri, Alba Iulia este una dintre prioritatile absolute ale ministrului Ivascu Consecvent cu afirmatiile facute in Parlamentul Romaniei, Ministrul Culturii si Identitatii Nationale, George Ivascu, s-a aflat intr-o vizita la Alba Iulia, unde a avut intalniri de lucru cu primarul Municipiul Alba Iulia, Mircea Hava, cu presedintele Consiliului Judetean, Ion Dumitrel, specialisti ai celor doua autoritati locale, cu primarul Municipiului Sebes, Dorin Nistor, precum si cu deputatul Florin Roman, pentru a evalua si analiza actiunile si evenimentele in pregatire si care sunt preconizate a se desfasura cu ocazia Aniversarii Centenarului, atat in municipiul Alba Iulia, cat si pe teritoriul intregului judet.
"Basescu isi va cauta o iesire spectaculoasa din mandat, care sa-l victimizeze" (Autor: ... Teodor Baconschi a fost demis din functia de ministru de externe, pentru declaratiile pe care le-a facut la adresa protestatarilor din Piata Universitatii...
Partidele din spatele candidatilor sunt inca importante, dar raman in planul doi, candidatul nu se mai poate ascunde dupa activistii imbracati in armurile lor grele.
Mii de craioveni care si-au depus CV-uri la Ford au fost sunati si anuntati ca vor fi chemati la interviu abia din ianuarie 2012. ... La ora la care fabrica auto din Craiova ar fi trebuit sa duduie, iar tirurile pline cu masini "made in Craiova"
De la faptul ca majoritatea barbatilor cauta aventuri, iar femeile cauta iubirea.
Ce cauta marile companii la viitorii angajati.
google-analytics.com