Cautare

61384 de rezultate pentru "cauta locuitor din sebes" (5.11 secunde)
Mariustuca-ro / Jumatate din fauna marina a diparut, intre 1970 si 2012, din cauza oamenilor (Autoare: Magda Marincovici ) O noua ancheta, realizata de Fondurile mondiale pentru natura (WWF), arata ca jumatate din animalele marine au disparut intre 1970 si 2012, din cauza activitatilor omului, scrie Gentside Decouverte.
Reversul, circa 8% din productia mondiala de energie este utilizata pentru pomparea, tratarea apelor uzate, transportul si distributia catre consumator Dar, resursele de apa sunt limitate de aceea se impune luarea in considerare a faptului ca : ... Pe plan global 90% din producerea energiei electrice depinde de apa.
Aproximativ 99 la suta dintre locuitorii din Harghita care si-au exprimat votul in cadrul referendumului intern, neoficial, initiat de Consi-liul National Secuiesc (CNS), organizatie condusa de Csapo Joszef, s-au pronuntat in favoarea autonomiei teritoriale a ¥inutului Secuiesc.
Pentru locuitorii cartierului "Dimitrie Cantemir" intrebarea "Eu unde votez?" este din pacate una cat se poate de reala.
Ritmul de crestere a investitiilor in economia Romaniei in primele trei luni ale anului a fost cel mai mare din istorie, a declarat luni presedintele Sectiunii Servicii din cadrul Camerei de Comert si Industrie Bucuresti (CCIB), Viorel Paul.
Senatorul de Olt Darius Valcov s-a implicat cu mult suflet in campania publica ce vizeaza colectarea de carte romaneasca pentru a fi donata bibliotecilor si scolilor romanesti din Gagauzia. "Cate o carte din Oltenia pentru fiecare locuitor din regiunea Gagauzia".
In data de 7 octombrie, in jurul orelor 20:00, redactia Realitatea din Calarasi a fost contactata de catre un locuitor, al unui bloc situat in apropierea parcului Jirlau.
Modelul taxei la intrarea in statiunile de pe litoral se pare ca are sustinatori si la Navodari, mai exact in tabara de copii din localitate.
Intr-un top al preturilor, capitala Romaniei se plaseaza pe locul 58 intr-un clasament ale celor mai scumpe 71 orase din lume. ... Analistii UBS au luat ca baza orasul New York, preturile din Bucuresti plasandu-se la 51,6% din media metropolei americane.
Cum evolueaza Internetul pana in 2016 Producatorul de echipamente de retea Cisco Systems Inc estimeaza ca numarului de dispozitive si conexiuni din intreaga lume va ajunge la 19 miliarde in 2016, dublu fata de anul trecut.
Studiul, realizat de economisti din domeniul sanatatii din Germania, evoca de asemenea povara economica a tuberculozei, care depaseste cu mult costurile probabile ale investitiilor in cercetarea extrem de necesara pentru a dezvolta mai multe medicamente si vaccinuri eficiente - lucru care, spun autorii, guvernele si industria medicamentelor trebuie sa-l faca urgent.
Justitia romana nu este singura aberatie de libertate de pe planeta noastra, nu numai la noi se intampla ca o sotie de senator sa fie condamnata la doar trei ani de inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei pentru uciderea din culpa a trei persoane prin utilizarea criminala a bolidului din dotare!
Unul din conducatorii coalitiei aflate la guvernarea Romaniei, dl Dan Voiculescu, presedintele fantomaticului Partid Conservator (ce-or fi vrand ei sa conserve?), propune o taxa suplimentara aplicata firmelor si persoanelor din Romania, pentru a colecta fondurile necesare integrarii europene.
In vizita la caprele din Vaslui. ... Din saracii saracilor, hotii hotilor si violatori de talie mondiala nu ne mai scotea nimeni! ... Suntem pe harta, chit ca drumurile nu sunt cele mai bune iar rarii vizitatori sunt impresionati mai degraba de caprele din Vaslui (?) decat de oamenii de aici.
Ministerul Finantelor Publice (MFP) estimeaza in Planul National de Dezvoltare (PND) pentru perioada 2007-2013 ca Romania poate recupera 10 puncte procentuale din decalajul actual de dezvoltare pe care il are fata de tarile din Uniunea Europeana.
Productia de miere din 2007 a fost printre cele mai reduse din ultimii cinci ani, dar apicultorii au depus la Ministerul Agriculturii date false, ceea ce face ca raportarile autoritatilor sa fie duble fata de rezultatele reale, potrivit conducerii Asociatiei Crescatorilor de Albine din Romania (ACAR).
"Pentru 2012, PDL s-a angajat la un deficit bugetar calculat prin orice metoda (cash sau de angajamente) de 3%, ceea ce presupune, dincolo de reducerea de la 4,4% din PIB in 2011 la 3% in 2012 si disparitia tuturor arieratelor bugetare catre diversi creditori ai administratiei centrale si locale, efort foarte greu suportabil economic si social.
- Stii, tu, fiule, cine are coltii cei mai tari din lume? ... raspunse din nou fiul. ... Cine este cel mai puternic din lume? ... Din doua sarituri, tigrul ajunse in fata omului. ... - Asculta, locuitor al padurii, multe animale cunosc in codru, dar vad pentru prima data o aratare ca tine.
Lasindu-si ca limacsii mucozitatile pe postamentul statuilor ori de cite ori se iveste ocazie sa fie si o camera de luat vederi ori vreun aparat de fotografiat prin apropiere, multi dintre mai marii zilelor de ieri, de azi si de miine fac din orice eveniment prilej de sarbatoare.
Caricaturile din oraselele mentionate sint in schimb pastrate cu sfintenie de edilii lor in pofida faptului ca le consuma o buna parte din bugetul local.
google-analytics.com