Cautare

125 de rezultate pentru "caut" (2.94 secunde)
Pe strazile toamnei Te caut inca pe strazile toamnei Strazi intunecate in care locuiesc logodnele noptilor Nopti reci de octombrie, care arunca frunzele galbene in bratele vantului.
Caut compensatia spirituala. Sa-i fac pe oameni sa traiasca in clipa de fata. Universul real. Acesta este momentul prezent. Trecutul nu ne foloseste la nimic.
- In ziua in care m-am iubit cu adevarat, am incetat sa mai caut sa am intotdeauna dreptate si mi-am dat seama de cat de multe ori m-am inselat.
Sunteti asteptata la Bucuresti cu bratele deschise! Iertati calitatea fotografiilor, promit sa caut altele mai frumoase prin arhiva celor doi domni invitati la proiectie!
Lucian AVRAMESCU) Vine Craciunul, respiratia deseneaza nori In simetría pasului prin zapada Lumea-i mai buna, ne iubim apasat, La Strasbourg, un asasin a facut doar 3 morti, La Targul de Craciun, o mica si-nsangerata gramada Vine sarbatoarea peste noi Lumea alearga ca la cutremur pe strazi Cautam ceva ce nu ne trebuie In Bethleem se va naste Pruncul, alaturi de nelipsitii Irozi Eu calmul il caut, ceva inrudit cu rabdarea, Am prea multe mereu de-mplinit Nasterea Domnului vine pe sanii, cu magii, Iar eu de mine insumi sunt rastignit Sarbatori fericite isi scriu prietenii Iar sarbatorile sunt fericite mereu Nu stiu daca si tu prietene esti astfel, Daca in alcatuirea ta intra al fericirii minereu Eu te doresc compus doar din bronzul acesta Cu toate ca ai deveni banal si plat Oricum, sanatos sa fii, Iar Craciunul - de esti crestin - sa-ti fie adevarat.
- E nevoie de o inteligenta extraordinara pentru a contempla evidentul. - Te caut cu gandul. De acolo incepe totul. - Iubirea care izbucneste pe neasteptate este foarte greu de lecuit.
I am a heart-emigrant, asa le spunam tuturor celor care intrebau ce caut in Anglia. - In august 2014 m-am si maritat cu motivul pentru care am emigrat, brunetul cu par cret, iubirea vietii mele (dr Horatiu Ioani, nota redactiei estiri.ro & einformatii.ro).
Nu gasesc nimic cand caut", "iar ai fost la maica-ta?", "iar te-ai vazut cu prietenele tale?". Dispretul. Apare sub forma de batjocura, insulta, sarcasm sau luare in ras a partenerului.
"Cine naiba e Mihaela?" • Anunt la matrimoniale: caut partener de viata pentru o soacra vaduva, guraliva si insuportabila. Cerinte: sadic, inventiv, nemilos!
Am fost incapabil sa ma aplec si sa-l caut printre lucruri. Ma gandeam numai la sotia mea. Telefonul a sunat ore in sir.
sa-i facem un ajutor asemenea lui". Si acum, Doamne, nu placerea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata.
”Mi-e rusine de ce am facut inainte, caut mantuirea. Eu sunt de acum Gheorghe Becali. Si nu mai tin minte nimic, ca sunt Gheorghe”, a spus latifundiarul, duminica, la biserica din Pipera.
Am iesit in curte sa-mi caut inelul, deoarece aici exista mult mai multa lumina. Unele traditii considera ca Nasrettin Hoca, cum il cunosc turcii, a trait in secolul XIII in Anatolia.
Poate ca n-am stiut intodeauna ce voi gasi in drumul meu, dar am stiut ce caut. Poate ca n-am stiut intodeauna ce voi primi de la oameni, dar am stiut mereu ce am nevoie si ce merit!".
Acum sunt mai pustiu ca totdeauna, De cand ma simt tot mai bogat, de tine, Si-mi stau pe tample soarele si luna, Acum mi-e cel mai rau si cel mai bine M-as jelui in fel de fel de jalbe In care nici n-as spune cum te cheama, Patrate negre si patrate albe Imi covarsesc gradina si mi-e teama Si uite, n-are cine sa ne-ajute, Abia-si mai tine lumea ale sale Si-ntr-un perete alb de muze mute Nebunii negri cauta o cale Prin gari descreierate - accidente, Marfare triste, vin in miezul verii, Iar eu sunt pln de gesturi imprudente, Ca sa te-apropii si ca sa te sperii Jur-imprejur privelisti aberante, Copii fragili ducand parintii-n spate, Batrani cu sanii gri de os pe pante Si albatrosi venind spre zari uscate Mi-e dor de tine si iti caut chipul In fiecare margine a firii, In podul palmei, daca iau nisipul, Simt un inel jucandu-se de-a mirii Te-aud in batalii din vreme-n vreme, Ostasii garzii tale ti se-nchina, Iubita mea cu foarte mari probleme, Cu chip slavon si nume de regina Fiorul rece prin spinare-mi trece Cand mi-amintesc cu gene-nlacrimate Ca tu, de la etajul treisprezece, Voiai sa te arunci sa scapi de toate Dar tu-ntelegi, de fapt ca nu se cade Sa-ti pui in cumpana intreaga viata, Ca nu-s in joc abstractele rocade Ci sangele ce fierbe sau ingheata Neputincioasa, trista si frigida Asa ai fost si apareai senina, Dar cel care-a stiut sa te deschida Nu-i fericit, ci imbatat de vina De te lucram sarguincios cu dalta, De te faceam din carnea mea, iubito, Nu deveneai, cum astazi esti, o alta, Pe care la caldura am trezit-o Lasand ambitiile de o parte Ne aruncam in marea nemiloasa Si-mpreunati, ca filele-ntr-o carte, Ne facem din sudoare, sfanta casa Pe urma vin ceilalti sa ne-o distruga Si ochii tai ma cauta intruna Si eu inalt nefericita ruga Purtand pe tample soarele si luna Si te iubesc cu mila si cu groaza, Tot ce-i al tau mi se cuvine mie, Ca un nebun de alb ce captureaza Regina neagra pentru vesnicie
Cand caut un post de radio, care nu emite muzica sau discutii, pot sa aud linistea”. Daca insa mut frecventa undeva unde nu exista nici un post care emite, aud pacanituri sau suieraturi, ca si cum as folosi un post cu unde scurte.
Profilul lui de Fb e plin de poze cu buchete uriase de trandafiri, pisici, horoscop si poze care-ti transmit cat de singur, ranit si romantios e el. Nesimtita fiind, il caut pe Internet si constat ca site-urile de matrimoniale sunt pline de dumnealui.
Sunt om care iubesc adevarul si fiindca-l iubesc, stiu sa-l caut. De mult mi-am facut reteta cu care, in materie politica, il poti obtine aproape exact.
Eu mata o caut! xxx Cea mai buna razbunare este sa fii mereu fericita si sa mergi inainte. De restul se ocupa viata.
RAC Daca nu ai gasit inca o cale de exprimare a propriei creativitati si care sa iti aduca si satisfactie, caut-o astazi si mai atent.
google-analytics.com