Cautare

125 de rezultate pentru "caut" (2.51 secunde)
Vreau , Doamne feri de un necaz, sa-l stiu pe vecin acolo nu sa-l caut pe te miri unde!". Simplu dar intelept!
"Atunci cind primesc bugetul pentru spital si imi dau seama ca e insuficient fata de nevoile spitalului si incep sa caut solutii pentru a rezista cu bani putini si act medical de calitate." Cea mai aglomerata perioada a zilei:
In caz contrar, CV-ul dumneavoastra va contine, potrivit site-ului www.121.ro, informatii generale inutile de genul "Caut o pozitie in care sa pun in aplicare tot ce am invatat pana acum si care sa imi aduca un plus de cunostinte".
"Am aflat din ziare ca incep astazi soldurile si am inceput inca din week-end sa caut prin magazine. Astazi iau salariul, asa ca pot sa-mi si cumpar cate ceva", a spus Mihaela Papara, o craioveanca plecata ieri la cumparaturi.
"Am terminat profesionala la Liceul Metalurgic, acum sint la seral si-mi caut un loc de munca. Deocamdata nu mi-am gasit nimic, dar nu disper, oferta este variata si nu ma cramponez sa fac doar meseria mea", ne-a spus George Lapusneanu, in virsta de 20 de ani.
Afirmatia este sustinuta si de alti tineri. „De vreo jumatate de an tot îmi caut de lucru, însa toti angajatorii vor experienta.
Afirmatia este sustinuta si de alti tineri. „De vreo jumatate de an tot îmi caut de lucru, însa toti angajatorii vor experienta.
"Ca sa fiu sincer este normal sa caut persoana potrivita in familia noastra (PD-L - n. r. ). Directorul nu trebuie sa fie cadru didactic ci un bun manager un bun gospodar.
Cand am vrut sa ma uit, m-a dat afara, m-a imbrancit si a zis ca nu am ce sa caut in curtea lui.
MagazinulDeCase.ro a dat publicitatii o analiza potrivit careia preturile medii ale garsonierelor si apartamentelor din Dolj au scazut cu 10%.
Trebuie sa-l caut pe el mai intai. Cum sa nu va spun numele lui: Razvan Ovidiu Tugui", a mai spus bunica lui.
Cel mai important proprietar de imobile din Craiova este o femeie. Ea detine in urbe un numar record de 14 locuinte si plateste un impozit actualizat de 6.334 de lei pe 2010.
In timp ce-mi pregatesc programul zilei, satul de talk-showuri in care toata lumea tipa, caut sa vad ce se mai intampla in lume sau macar pe alte posturi de televiziune.
Sunt om care iubesc adevarul si, fiindca-l iubesc, stiu sa-l caut. De mult mi-am facut reteta cu care, in materie politica, il poti obtine aproape exact.
"Am avut de schimbat 1.800 de euro si caut de azi-dimineata, dar toate casele de schimb imi spun ca nu au lei sa-mi dea.
Argumentațiile lui Badea or avea fisuri, nu stiu, nu caut greselile cu lumanarea. E greu sa fii la fel de precis cand lucrezi in direct ca atunci cand ai vreme sa-ti scrii editorialele, pe care le citesti, ulterior, la stiri.
- ministrul Economiei, va rog sa ma scuzati dar nu-mi amintesc cum il cheama si nu pierd timpul sa caut acum pe google, va aduna toti directorii, fiii, fiicele, nasele, cuscrele, nepoatele care lucreaza la companiile de stat si le va spune ca trebuie sa se relocheze sau, daca nu doresc, sa devina imediat companii private - ministrul Apararii, generalul Gabi, va pune la dispozitie toate cazarmile parasite, toate terenurile aferente, si va ridica santiere in fiecare localitate, unde vor creste imediat cartiere ecologice, astfel incat anul viitor oriunde te vei duce vei vedea macarale care rad in soare - consiliera personala a premierului, Andreea Paul Vass, va face deindata o analiza din care sa rezulte faptul ca numarul somerilor in Romania este cel mai mic din lume si ca Merkel ar fi bine sa ia niste notite de la ea - ministrul Turismului va nationaliza, in sfarsit (a trecut ceva timp de la anunt si n-am vazut niciun rezultat) toate hotelurile si restaurantele care stau acum inchise si le va include intr-un circuit turistic - ministrul Mediului va pune la punct alte 100.000 de parcuri la tara, iar bancutele din bambus vor fi date spre asamblare unor investitori straini ...Ar putea sa fie varianta aceasta.
De un an imi caut de lucru. Am fost perioade scurte pe la firmele de paza, dar nu sunt seriosi:
Caut sa strang bani pentru niste copii sarmani. Nu stiu ce e ala Craciun, mama, n-au avut niciodata Craciun. Daca nu-i dau la televizor nici n-o sa stie vreodata.
Nu imi caut o scuza, dar uitandu-ma la celelalte 29 de meciuri, nu am avut reactie, nu am fost eu.
google-analytics.com