Cautare

3868 de rezultate pentru "casa" (2.71 secunde)
• "Casa din Mihaileanu" este un alt dosar celebru. Cauza priveste modul in care acesta si-a repartizat o casa, in perioada in care era primar.
La un moment dat, familia s-a speriat si au alergat cu totii inapoi in casa, dar tatal si fiii au ramas la fereastra sa urmareasca spectacolul. OZN-ul s-a apropiat de casa, intr-un joc de du-te-vino, insotit de un bazait, si s-a inaltat apoi deasupra cladirii.
In frumoasa casa de pe Aron Florian, intre Maria Rosetti si Batistei, a fost primul sediu al lui Nestle, cand au intrat ei in Romania.
Poarta-i prin casa Poarta prin casa pantofii care nu-ti vin foarte bine, eventual cu o soseta, astfel incat acestia sa se largeasca. ... Tine un tampon de bumbac imbibat in alcool, in interiorul pantofilor, in zonele care te strang, apoi incalta-te si mergi prin casa timp de 10 minute.
Inainte de a cumpara o casa, un teren, inainte de a te marita, inainte de a te duce la un job nou, sunt nenumarate schimbarile din viata noastra care ar avea nevoie sa fie facute cu ajutorul unui specialist fengshui.
Cursa pentru Casa Alba a fost, si de aceasta data, pasionanta. ... Cat priveste politica americana din urmatorii patru ani, ar fi iluzoriu sa se mizeze pe o schimbare spectaculoasa, indiferent cine va conduce de la Casa Alba.
dorul de casa, chiar daca acasa este acel loc pe care l-au lasat in urma in speranta unui trai mai bun, a unor castiguri care sa le dea satisfactia ca nu muncesc pe mai nimic.
Am aflat ca nu au casa, iar fata fugise de vreo doi ani dintr-o casa de copii. ... Deja au un copil, dat la o casa de copii, pentru ca nu au unde sa-l tina.
Am aflat ca nu au casa, iar fata fugise de vreo doi ani dintr-o casa de copii. ... Deja au un copil, dat la o casa de copii, pentru ca nu au unde sa-l tina.
Casa de vacanta a fostului ministru al transportului Miron Mitrea a luat foc. Pompierii au fost solicitati sa intervina pentru stingerea incendiului izbucnit la casa de vacanta din localitatea Crisan, judetul Tulcea. Casa era acoperita cu stuf, astfel ca flacarile s-au extins cu repeziciune, ingreunand astfel interventia pompierilor.
Vasile Blaga, expert la "Luxten", a trecut in declaratia sa de avere un apartament, o casa de locuit si trei autoturisme:
raman in picioare alte 5 dosare si daca nici casa din Mihaileanu nu exista, atunci nimic nu mai exista! ... - Basescu a reclamat la guvern ca nu i se da casa si a amenintat chiar cu tribunalul.
Tot in Creaca are, din 1996, o casa de locuit de 117 metri patrati, la care se adauga un apartament in Zalau, de 86 mp.
Bancherii vor discuta joi cu autortatile, la Ministerul Finantelor, despre continuarea programului Prima Casa. ... Pana acum au fost aprobate 14.000 de cereri de cumparare a locuintelor prin programul Prima Casa, garantiile ridicandu-se la aproape 595 de milioane de euro.
Daca nu mai realizez venituri trebuie sa anunt casa de pensii in 3 zile. ... In declaratia pentru casa de sanatate, trebuie sa estimez venitul anual pe care il realizez. ... Dar ce mai savuroasa este cea de la casa de somaj.
Intr-o noapte, se pregatea sa se mute dintr-o casa parohiala pentru un nou circuit. ... A auzit apoi, parca niste persoane urcand spre casa. ... Si-a revenit dimineata, cand se luminase de ziua, iar el umbla prin casa.
Petersburg), statea pe o banca langa casa din strada Farforovskii nr.70, in dreptul caii ferate Leningrad-Moscova. ... S-a apropiat si a zis ca se va aseza un pic sa se odihneasca inainte sa plece spre casa.
La sfarsitul anului 2011, Bassett a fost implicat in trimiterea la Casa Alba a doua petitii.
Ellis • "Nu-i usor sa-ti pastrezi melancoliile in limite rezonabile cand esti batran, esti singur in casa tocmai de Craciun si ai o fire blestemata ca a mea." Octavian Paler • "Mos Craciun:
Vecinul meu a auzit zgomotul si mi-a spus ca totul acolo jos, la casa mea, parea de culoare portocalie. ... Martorul s-a simtit obligat sa iasa din casa si sa mearga spre obiect. ... Trabucul s-a departat, apoi s-a intors, cu o forma noua, rotunda mai mare decat o casa.
google-analytics.com