Cautare

3868 de rezultate pentru "casa" (4.27 secunde)
OBI se alatura programului "Prima Casa", devenind astfel unicul retailer DIY ce a decis sa sprijine ampla strategie guvernamentala.
Un exemplu in acest sens este franciza Casa si Biroul care, in Craiova, a fost preluata de o fosta angajata.
Secretarul de stat din Ministerul pentru IMM-uri, Maria Parcalabescu, a afirmat astazi in fata senatorilor ca in programul "Prima Casa" au fost semnate 753 de contracte de finantare, Senatul urmand sa dea votul asupra OUG privind acest program pe 7 septembrie.
Campania ampla "OBI ESTE APROAPE DE TINE", impreuna cu cele doua componente ale sale "Casa Noua" si "Proaspat Casatoriti", prin care OBI ofera un discount de 10% timp de un an cuplurilor recent casatorite (nu mai mult de 3 luni) si celor care se hotarasca sa se mute intr-o casa noua (cumparata, construita sau inchiriata), se doreste a fi mai mult decat o simpla promotie.
Ce garantie ofera statul in programul "Prima Casa"? ... • Garantia statului in cadrul celei de-a doua etape a programului "Prima Casa" a ramas la plafonul initial de 60.000 euro, atat pentru imobilele finalizate cat si pentru cele la rosu, indiferent de anul constructiei.
Doar tinerii care vor casa si indeplinesc toate conditiile bancilor mai au curaj sa solicite credite.
Casa Radio, una dintre cele mai mari cladiri din Romania, va fi demolata in proportie de 70%, pe amplasamentul acesteia urmand sa fie dezvoltat un proiect imobiliar, cu o suprafata construita de 600.000 de metri patrati, de catre Plaza Centers in parteneriat cu statul roman.
Firmele care nu au modificat in casa de marcat TVA de la 19% la 24% risca amenzi intre 2.000 si 4.000 de lei.
Decizia primita de conducerea unitatii de la Casa de Asigurari de Sanatate (CAS) a fost anuntata ieri tuturor sefilor de sectie din spital. ... Tariful a fost stabilit de Casa de Sanatate", a precizat Ovidiu Mimor, managerul Spitalului Judetean.
In judetul Sibiu au fost depuse 950 de declaratii, 910 dintre ele fiind inregistrate la Casa Judeteana de Pensii Sibiu, iar 40, la Casa Locala de Pensii Medias.
'Vadim evacuat din Casa Presei, "Romania mare" si "Tricolorul" rase de pe net'. ... marti este chemat la Parchet direct in calitate de invinuit, a primit somatie de evacuare a birourilor redactionale din Casa Presei, iar siteurile publicatiilor sale sunt blocate prin atacuri informatice in serie.
Cerere mare pentru "Prima Casa 4" Pe partea de retail, cea mai mare cerere este pentru programul "Prima Casa", sustin bancherii.
Cei de la Plaza Centers, care detin o participatie de 75% in proiectul Casa Radio, au primit in luna mai a acestui an, avizul favorabil din partea Comisiei Tehnice de Urbanism si Amenajarea Teritoriului a Primariei Sectorului 1 pentru PUD-ul (Plan Urbanistic de Detailiu) pentru construirea, extinderea si supraetajarea Casei Radio, pentru cladiri de P+5 si P+26 etaje.
O casa curata devine automat mai primitoare. O casa in dezordine nu face decat sa te agite si sa-ti dea batai de cap.
Cum a transformat saracia de la tara in prosperitate (Continuare) Laurent Favier a mostenit de la bunicI o casa cu garaj, iar azi e cel mai cautat restaurant din sat, sub sloganul "casa mea e casa ta". ... Casa a fost declarata monument istoric.
Casa Regala a Romaniei in cronici radiofonice (1930-1944), publicat de Editura Casa Radio, in colaborare cu Muzeul Brailei Carol I. ... Casa Regala a Romaniei in cronici radiofonice (1930-1944), surprind nu mai putin parcursul a doua institutii in fata meandrelor dramatice ale istoriei:
48, a fost inscris in lista monumentelor, alaturi de casa geamana de la nr. ... Caru' cu Bere (1893-1895) si casa Herman I. ... In interior, se disting incaperile de la parter cu plafoane decorate, aparatul format de holurile principale ale parterului si etajului si de casa scarii.
- Casa de pe str. ... - Casa scriitorului Mihail Sadoveanu, Barbu Delavrancea nr.47, in care scriitorul a locuit in anii 40, a fost distrusa de un incendiu provocat de oamenii strazii. - Casa Nicolau Dobre, strada Stirbei Voda nr. ... - Casa Mathias Huyer, din Soseaua Kiseleff, nr.
Luiza Moldovan) Eu cred ca Opaina are completamente dreptate cand spune ca tot romanul trebuie sa stea cu caloriferul deschis, chiar si ala care, sireacul, si-l inchide ca el n-are dupa ce bea apa, darmite sa-si mai permita si caldura-n casa.
Gina Discalicau din Baia Mare a participat recent la targul traditional "PIata Taraneasca" organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu prajituri de casa din Maramures. "Am venit la acest targ cu cel putin 20 de sortimente de prajituri de casa din Maramures.
google-analytics.com