Cautare

3925 de rezultate pentru "casa sparta a lu tutilescu" (3.59 secunde)
O casa din mediul rural care în urma cu doi ani se vindea cu 15.000 de lei acum costa cel putin 45.000 de lei. ... Tot mai multe familii tinere prefera o casa la tara, în locul unui apartament de bloc anost si vechi „de când lumea“.
Bancile anunta ca executa in mare forta datornicii care nu-si platesc la timp creditele de nevoi personale negarantate cu ipoteca, mergand pana la a executa bunurile personale ale clientilor restantieri.
Proiectul barajului "Valea Sadului", de pe raul Jiu, a fost conceput in perioada regimului comunist si era de-a dreptul impunator. ... Lacul urma sa se intinda pe teritoriul a doua localitati, Schela si Bumbesti-Jiu, si sa acopere ruinele arheologice ale Castrului Roman.
000 de euro si dobanzi cat mai mici pentru programul "Prima Casa".
In Craiova, programul "Prima casa" nu a influentat pretul locuintelor. ... In contextul economic actual, speculantii imobiliari din Craiova nu au incercat sa creasca artificial preturile, in asteptarea implementarii programului "Prima casa".
OBI, liderul incontestabil al pietei de retail DIY si gradinarit din Europa Centrala si de Est, a decis sa se implice tot mai mult in viata consumatorilor sai romani, fiind alaturi de acestia la fiecare decizie inteleapta menita sa le construiasca viitorul.
Un exemplu in acest sens este franciza Casa si Biroul care, in Craiova, a fost preluata de o fosta angajata.
Secretarul de stat din Ministerul pentru IMM-uri, Maria Parcalabescu, a afirmat astazi in fata senatorilor ca in programul "Prima Casa" au fost semnate 753 de contracte de finantare, Senatul urmand sa dea votul asupra OUG privind acest program pe 7 septembrie.
Campania ampla "OBI ESTE APROAPE DE TINE", impreuna cu cele doua componente ale sale "Casa Noua" si "Proaspat Casatoriti", prin care OBI ofera un discount de 10% timp de un an cuplurilor recent casatorite (nu mai mult de 3 luni) si celor care se hotarasca sa se mute intr-o casa noua (cumparata, construita sau inchiriata), se doreste a fi mai mult decat o simpla promotie.
Ce garantie ofera statul in programul "Prima Casa"? Care este venitul necesar pentru a beneficia de creditul maxim?
Bancile si-au redus puternic marjele pentru noile imprumuturi si chiar dobanda anuala efectiva (DAE) a scazut cu 3-4% la unele institutii de credit, in special pentru imprumuturile ipotecare. Doar tinerii care vor casa si indeplinesc toate conditiile bancilor mai au curaj sa solicite credite.
Casa Radio, una dintre cele mai mari cladiri din Romania, va fi demolata in proportie de 70%, pe amplasamentul acesteia urmand sa fie dezvoltat un proiect imobiliar, cu o suprafata construita de 600.000 de metri patrati, de catre Plaza Centers in parteneriat cu statul roman.
Firmele care nu au modificat in casa de marcat TVA de la 19% la 24% risca amenzi intre 2.000 si 4.000 de lei.
Nici eu nu stiu", a spus un medic din cadrul Spitalului Judetean, care a intors ieri aproape 10 astfel de internari, pentru simplul fapt ca pacientii nu dispun de sumele cerute.
In judetul Sibiu au fost depuse 950 de declaratii, 910 dintre ele fiind inregistrate la Casa Judeteana de Pensii Sibiu, iar 40, la Casa Locala de Pensii Medias.
'Vadim evacuat din Casa Presei, "Romania mare" si "Tricolorul" rase de pe net'. ... marti este chemat la Parchet direct in calitate de invinuit, a primit somatie de evacuare a birourilor redactionale din Casa Presei, iar siteurile publicatiilor sale sunt blocate prin atacuri informatice in serie.
"Asteptam o crestere economica mai mare in partea a doua a anului, in special, generata de sectorul industriei, de investitiile in infrastructura, dar si de companiile care livreaza la export, precum Ford", a spus Radu Cirstea, director regional corporate in cadrul BCR.
Primaria a retras insa, ieri, actiunea in justitie deschisa la Tribunalul Bucuresti.
O casa curata devine automat mai primitoare. O casa in dezordine nu face decat sa te agite si sa-ti dea batai de cap.
Cum a transformat saracia de la tara in prosperitate (Continuare) Laurent Favier a mostenit de la bunicI o casa cu garaj, iar azi e cel mai cautat restaurant din sat, sub sloganul "casa mea e casa ta". ... Casa a fost declarata monument istoric.
google-analytics.com