Cautare

53882 de rezultate pentru "casa de pensii a mai" (5.25 secunde)
In data de 20 aprilie 2010, in plenul Senatului Romaniei, au avut loc dezbateri asupra proiectului de lege privind sistemul unitar de pensii publice.
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri, la Beirut, ca o parte din banii de la FMI poate fi folosita in mod exceptional pentru a echilibra pensiile si salariile mici in cazul in care criza se va agrava.
Solomon propune ca varstnicii cu pensii sub 1.000 de lei sa aiba gratuitate pe mijloacele de transport in comun ale RAT Craiova Dupa ce l-a acuzat pe Marinica Dinca de "propuneri populiste"
"Guvernul condus de premierul Emil Boc a ales o cale ingrijoratoare de a introduce reformele: confruntarea cu partenerii sociali, manipularea realitatilor, asmutirea unor categorii de cetateni impotriva altora.
Case, pensii si salarii marite si "supraimpozitarea hiperbogatilor", promisiunile de campanie ale PSD, fara a mentiona insa si resursele financiare necesare implinirii acestora.
Procesul de recalculare a pensiilor, prin care a fost determinat punctajul mediu anual conform formulei de calcul introdusa de Legea 19/2000, a ajuns la final.
Imbatranirea populatiei creeaza multe probleme privind sustenabilitatea sistemului public de pensii. De aceea, autoritatile vin cu solutii si propun infiintarea unui sistem de pensii administrate privat, astfel incat si generatiile actuale de muncitori sa poata beneficia de o pensie decenta la batranete.
Parlamentarii nostri, obisnuiti sa nu rateze nicio ocazie de a scadea in sondajele de incredere - lucru care nu-i intereseaza defel! -, au un motiv de mare satisfactie. ßi-au votat niste pensii marite de crapa de necaz toti sarantocii din tara. Banii pentru pensii vor veni - ati ghicit!
Daca pana acum pedistul Ionel Manafu, directorul DADL, nu a raspuns invitatiei Organizatiei Municipale a PD Constanta de a participa la obisnuitele conferinte de presa de la inceput de saptamana, iata ca un alt coleg, directorul Casei de Pensii Constanta, Oscar Benes, a spart gheata.
Premierul Boc a declarat sambata ca aceia care nu aplica programul guvernului privind combaterea evaziunii fiscale trebuie schimbati fara "somatie" si "mangaieri pe crestet", precizand ca vrea finalizarea pachetului legislativ pentru acest domeniu pana miercuri, la urmatoarea sedinta a executivului.
Guvernul a negociat cu FMI ca banii retinuti ilegal pensionarilor drept contributii de asigurari sociale de sanatate sa le fie restituiti in 16 transe, corespunzator celor 16 luni anterioare, din perioada 2011-aprilie 2012, in care pensionarii au fost obligati sa verse la buget aceste sume, informeaza mediafax.ro.
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o declaratie politica intitulata:
îşi acorde pensii de sute de milioane de lei, pentru somnul dulce din Parlament. Printr-o „chichiţă“ de care s-a agăţat PSD, parlamentarii care îşi pierd funcţiile doresc acum să
Premierul Emil Boc a afirmat miercuri, la Timisoara, ca suma de 1,7 miliarde de euro din bugetul de stat este luata de la educatie, sanatate, infrastructura ca sa se poata plati pensiile.
Deputatul PNL, Florin Turcanu, prezinta rezolutia PARTIDULUI NATIONAL LIBERAL referitoare la situatia actuala a Romaniei.Criza economica care afecteaza extrem de puternic Romania, nu a intampinat din partea guvernului niciun obstacol care sa o domoleasca, nicio masura legislativa care sa-i sprijine pe cetateni sau care sa incurajeze mediul de afaceri pentru pastrarea si crearea de locuri de munca.
Camera Deputarilor a respins propunerea Biroului Permanent de reluare a votului final la Legea pensiilor. ... Conform acestui act normativ, varsta de pensionare va fi atat pentru femei, cat si pentru barbari de 65 de ani. De asemenea, valoarea punctului de pensie ramane 39%.
Plenul Camerei Deputatilor a adoptat marti un proiect de lege initiat de parlamentari PSD+PC si PNL prin care se instituie aplicarea TVA de 5% la alimentele de baza, cum ar fi painea, carnea, laptele, uleiul vegetal si zaharul, Camera fiind forul decizional.
Cele doua confederatii sindicale trebuie sa stranga 100.000 de semnaturi pentru modificarea legii pensiilor private, astfel incat fondurile sa garanteze minim contributia reactualizata cu rata inflatiei.
Traian Basescu nu doreste reducerea CAS Presedintele Traian Basescu nu adera la ideea premierului Mihai-Razvan Ungureanu de a scadea CAS, intrucat considera ca varianta majorarii salariilor este mult mai eficienta, deoarece o parte din bani se transfera in fondul de pensii si reduce deficitul, potrivit unui interviu acordat EvZ.
Anunt de ultima ora al lui Liviu Dragnea pentru pensionari si salariati: Ce se intampla cu varsta de pensionare si cu pensiile (Autor: Cornel Dumitrescu) Anunt de ultima ora al liderului PSD, Liviu Dragnea, pentru pensionari, dar si pentru salariati.
google-analytics.com