Cautare

53882 de rezultate pentru "casa de pensii a mai" (4.08 secunde)
Valoarea punctului de pensie va creste cu 9,3% pentru anul viitor, a declarat, ieri, presedintele Casei Nationale de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale (CNPAS), Mihai Seitan, cu prilejul unei conferinte pe tema reformei sistemului public de pensii organizata de CNS Cartel Alfa.
Produsele de pensii private facultative vor putea fi folosite de angajatori ca mijloace de fidelizare a angajatilor, intrucat sistemul ofera avantaje atat pentru patroni, cat si pentru salariati, a declarat recent directorul de pensii al Omniasig, Cristina Nitescu, preluata de Bank News, care citeaza NewsIn.
Majoritatea persoanelor cu varsta intre 18 si 45 de ani vizate de noile pensiile obligatorii administrate privat considera ca introducerea acestora este o masura pozitiva.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Sistemul de pensii reprezinta o problema cruciala pentru Romania, existind chiar riscul unui colaps al acestui sistem, a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. "Exista riscul unui colaps al sistemului de pensii, si nu de astazi. Este mai vechi. Aceeasi discutie a fost si in anul 1999 si in 2000.
Peste 1.600.000 de pensionari vor primi pensii majorate începând cu luna iulie 2007.
Peste 1.600.000 de pensionari vor primi pensii majorate începând cu luna iulie 2007.
Fiscul pregateste pentru 2008 un proiect de lege care va unifica bazele de calcul ale tuturor contributiilor de asigurari de sanatate, pensii si somaj.
Allianz-Tiriac Pensii Private si-a majorat capitalul social cu 320 milioane lei pana la 350 milioane lei. Astfel majorarea de capital se va face prin emiterea unui numar de 32 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 100 lei.
Contributia la fondul de pensii private obligatorii va fi, in 2010, de minimum 2,5 %, a declarat presedintele Consiliul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), Mircea Oancea.
Actuala legislatie in domeniul sistemului de pensii private are neajunsuri, sustine senatorul Marius Marinescu. In primul rand, sustine acesta, pensiile private nu sunt garantate de catre stat si nu exista sanctiuni pentru cei care pierd banii contribuabililor.
Primele plati la fondurile de pensii administrate privat ar putea fi realizate la mijlocul lui 2007, a declarat ieri presedintele Casei Nationale de Pensii si Asigurari Sociale (CNPAS), Mihai ßeitan. Potrivit lui ßeitan, "in prezent, proiectul de lege se afla in avizare la diferite ministere.
La finalul saptamanii trecute a demarat procesul de aderare continua in sistemul Pilonului II, odata cu publicarea in Monitorul Oficial a modificarilor si completarilor aduse normei.Aderarea continua este procesul prin care persoanele eligibile devin participanti la un fond de pensii administrat privat, din proprie initiativa, prin semnarea unui act individual de aderare sau prin repartizarea aleatorie de catre CNPAS, ulterior procesului de aderare initiala la fondurile de pensii administrate privat.Potrivit noilor prevederi referitoare la aderarea continua si evidenta participantilor in sistemul Pilonului II, persoanele eligibile, care nu au implinit varsta de 35 de ani, sunt obligate sa adere la un fond de pensii administrat privat, in termen de 4 luni de la data la care devin eligibile.Persoanele eligibile cu varsta cuprinsa intre 35 si 45 de ani, pot sa adere in orice moment la un fond de pensii administrat privat.
Consiliul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a decis ieri prelungirea cu un an a termenului in care administratorii fondurilor de pensii private pot investi banii deponentilor in titluri de stat peste limita maxima de 70%, stabilita prin legislatia de specialitate.
Pensionarii isi vor putea primi pensiile pe carduri sau in conturi curente deschise la BCR in urma semnarii unei conventii intre banca si Casa Nationala de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale, potrivit unui comunicat BCR.
Arhitecta Ileana Mavrodin te invata sa-ti faci singur casa de lut! ... Doamne, si nu mi-a venit sa cred ca de 10 ani de zile ea proiecteaza si face case de lut la noi! M-am intrebat, pe buna dreptate, unde mi-a fost capul si cum am putut rata asa ceva?
Cu toate ca o locuinta spatioasa, care sa aminteasca de vechea burghezie, este visul multor craioveni, putini îsi permit sa cumpere, sa renoveze si ulterior sa întretina o astfel de casa. Potrivit analistilor imobiliari, în prezent, pe piata imobiliara din Craiova exista o separare destul de clara a cumparatorilor de case.
CASE SI FANTANI LA RADOVANU, un reportaj din anul 1986, de Florian Popa Micsan Tema reportajului cu titlul de mai sus este aparent simpla: e vorba despre vocatia romanilor de a construi case si de a sapa fantani.
12 banci au semnat deja conventia cu Fondul de Garantare unde sunt prevazute ipoteci conventionale, care se rezolva numai in instanta. Deci, statul isi recupereaza mai greu eventualul prejudiciu. De acum incolo vor fi "ipoteci legale", in favoarea statului, care sunt deja titluri executorii.
Gheorghe Radulescu este haituit de doua primarii care ii vor impozitul pe casa si teren. El are o locuinta la marginea Craiovei si a inregistrat imobilul pe comuna Carcea, unde a si platit impozitul.
google-analytics.com