Cautare

53882 de rezultate pentru "casa de pensii a mai" (4.84 secunde)
Persoanele fizice care desfasoara activitati independente nu vor mai depune declaratiile de asigurare la Casa Judeteana de Pensii (CJP) Dolj incepand cu data de 1 iulie 2012, a anuntat directoarea economica a CJP, Daniela Licu.
Avand in vedere notificarea Banc Post SA de incetare a Conventiei privind plata drepturilor banesti ale pensionarilor prin cont curent personal, incepand cu 1 octombrie, pentru asigurarea continuitatii platii la adresa exacta, Casa Judeteana de Pensii Bihor roaga titularii de pensii sau indemnizatii de legi speciale, precum si reprezentantii legali sau mandatarii imputerniciti prin procura speciala sa depuna personal sau prin posta, pana pe 31 august, cererea privind plata acestor drepturi prin posta, comunicand obligatoriu adresa de plata (ex.
Salariatii cu varsta pana in 35 de ani sunt obligati, incepand de astazi, sa opteze pentru o societate care sa le administreze pensiile private obligatorii. Potrivit conducerii Casei Nationale de Pensii, pensiile private obligatorii ofera siguranta romanilor, dar nu reprezinta o afacere.
Casa Judeteana de Pensii Constanta are la ora actuala circa 1300 de procese cu pensionarii care au diverse nemultumiri.
Desi termenul limita de depunere a declaratiilor si de achitare a impozitelor expira maine, functionarii publici inca nu stiu cum se aplica noile norme ale Codului Fiscal si se contrazic in declaratii.
Bancile locale nu au primit inca noile conditii de acordare a creditelor garantate de stat, ordonanta de urgenta data pentru programul "Prima casa" este evaziva, iar BNR spune clar ca nu poate nimeni sa oblige bancile sa scada dobanzile.
In discursul sau din Parlament, Traian Basescu a dat exemple de coruptie institutionalizata. Intre altele, s-a referit la pomana caselor pentru demnitari. ... Seful PSD a fost intrebat daca mai sta in casa de la stat, pe care ar fi trebuit sa o elibereze la finalul mandatului.
In discursul sau din parlament, Traian Basescu a dat exemple de coruptie institutionalizata. Intre altele, s-a referit la pomana caselor pentru demnitari. ... Seful PSD a fost intrebat daca mai sta in casa de la stat, pe care ar fi trebuit sa o elibereze la finalul mandatului.
Primaria Craiova a pierdut prima batalie pentru casa de pe strada Imparatul Traian, vizavi de Jandarmerie, revendicata de un mostenitor al boierilor Viisoreanu. Victime colaterale sunt cele noua familii de chiriasi care se chinuiesc de ani buni sa cumpere camerele in care locuiesc.
Adina Gheorghe, Marketing Manager BURDA ROMANIA, ne informeaza ca revista CASA LUX va fi prezenta in cadrul conferintei DESIGN IS PURE LUST, ce se va desfasura in zilele de 17 si 18 septembrie la Romexpo, in cadrul targului de mobila BIFE-SIM.
Revista CASA LUX a implinit pe 1 septembrie 2014 20 de ani de la prima sa aparitie! Revista CASA LUX este prima revista glossy de design interior si arhitectura din Romania.
Este acceptat tacit faptul ca cei de la varf nu traiesc din salarii", pe care il puteti citi in continuare.
Victor Ponta, presedintele PSD, a discutat online cu cititorii HotNews.ro.
Inainte de a stabili masurile de austeritate pe care le va implementa, Guvernul Boc Boc s-a consultat cu reprezentantii misiunii FMI pentru tara noastra.
Oficialii Fondului spun ca imprumutul este de 12,95 miliarde de euro, pentru a evita numarul 13. Dobanda pentru pachetul financiar acordat Romaniei va fi in jur de 3,5% pe an.
Asociatia Romanilor din Italia (ARI) solicita Ministerului Muncii gasirea unei solutii pentru ca romanii care au muncit la negru in trecut sa-si poata achita retroactiv contributiile la pensie, estimand ca in bugetul statului ar putea intra astfel noua miliarde de euro.
A treia etapa de recalculare a pensiilor din sistemul public s-a incheiat. Ministrul Muncii, Gheorghe Barbu, spune ca au fost necesari 200 de miliarde de lei pentru aceasta etapa.
Recalcularea pensiilor militarilor si politistilor se face in peste cinci luni de la publicarea normelor metodologice la legea care reglementeaza masuri noi in domeniul pensiilor speciale. Si pensiile parlamentarilor, aviatorilor, personalului auxiliar din instante si Parchete vor fi recalculate peste o luna si jumatate, daca nu mai mai mult.
Prin lansarea unor noi componente, ca fondul privat de pensii, sumele rulate pe aceasta piata vor creste cu 480 de milioane de euro in urmatorii zece ani. Asta inseamna echivalentul a 8% din Produsul Intern Brut (PIB) al Romaniei.
Fiscul doreste sa impoziteze la fel ca salariile inclusiv veniturile din activitati independente, desfasurate prin conventii civile sau contracte de drepturi de autor.
google-analytics.com