Cautare

53882 de rezultate pentru "casa de pensii a mai" (7.48 secunde)
Pentru a incuraja libera circulatie a fortei de munca in spatiul european, mai- marii Uniunii au decis ca cei care lucreaza in alte state UE decat cel de provenienta sa poata primi pensie in statul in care se stabileste pe baza anilor munciti in celelalte.
Dupa zicala "ce-i in mana nu-i minciuna", romanii se gandesc mai degraba la profiturile pe termen scurt, asigurate spre exemplu de investitiile imobiliare, in loc sa economiseasca pentru perioada pensionarii.
Când toate companiile de asigurari fug de piata de capital, Generali Fond de Pensii a investit în actiuni cota cea mai mare dintre toate firmele de profil care activeaza pe Pilonul II.
Companiile nu au virat contributia pe luna martie la fondurile de pensii administrate privat (Pilon II) pentru aproximativ 840.000 de romani, dupa cum reiese din datele furnizate de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).
Aproximativ 40% din potentialii participanti la fondurile de pensii obligatorii vor completa doua sau mai multe cereri de aderare, repartizarea acestora urmand sa aiba loc aleatoriu, intrucat actuala procedura de validare nu include criterii de departajare temporala.
Pentru a constitui o societate de pensii private, taxa de autorizare se ridica la 50.000 de euro, in timp ce autorizarea ca administrator de fonduri de pensii facultative este taxata cu 20.000 de euro, potrivit unui proiect de norme privind taxele de autorizare, avizare si functionare in sistemul pensiilor facultative.
Introducerea sistemului de pensii obligatorii, Pilonul II, presupune costuri anuale de pana la 0,3% din Produsul Intern Brut (PIB), in perioada 2007-2013.
Incepand de ieri Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private a demarat actiunea de acordare a autorizatiilor pentru societatile interesate sa gestioneze fondurile de pensii private.
Propunerea PSD pentru functia de director executiv al Casei Judetene de Pensii (CJP), Cristina Samoila si-a intrat pe deplin in drepturi.
Pensionarii pot depune oricand actele pentru cardul de calatorie.
Crezi ca e suficienta o usa metalica cu inchidere in trei puncte si cu doua yale mecanice sau electrice pentru a-ti pune bunurile la adapost de hoti?
La dezbaterea motiunii PSD "Guvernanti, opriti umilirea pensionarilor si militarilor romani", senatorul Valer Marian a avut o interventie intitulata "Opreste-te, domnule Oprea!
Aveti grija sa nu-i suparati pe angajatii Casei de Pensii Dolj pentru ca s-ar putea sa fiti luati la bataie.
Senatoarea Doina Elena Federovici a sustinut o declaratie politica intitulata: Legea pensiilor militare nu introduce pensii speciale, ci reglementeaza un sistem. ... Legea pensiilor militare, avizata de Guvern, este o lege extrem de importanta care indreapta greselile care s-au facut in trecut.
Salariatii si angajatorii din Dolj cotizeaza lunar cu 44 de milioane de lei catre bugetul pensiilor publice, dar, în acelasi timp, statul le plateste pensionarilor doljeni 124 de milioane de lei, mult mai mult decât la începutul anului.
Contributia virata catre fondurile de pensii private obligatorii (Pilonul II) va creste cu 0,5 puncte procentuale, la 2,5% din venitul brut al fiecarui participant la sistem, incepand cu colectarea din luna ianurie 2009, a declarat, miercuri, presedintele CSSPP, Mircea Oancea.
Ce consumi pe timp de iarna grea? Mananca alimentele perisabile mai intai. Alcoolul nu te incalzeste in realitate, ci scade temperatura corpului, deoarece previne reactia naturala a organismului la frig:
Alegerea unei case sau a unui apartament la bloc depinde de asteptarile pe care le are fiecare de la viitoarea locuinta. In alegerea investitiei potrivite intervine insa si factorul financiar, cel mai important din toate.
Cei care contribuie la sistemul de pensii private obligatorii se vor bucura de o pensie mai mare cu cel putin 15%-20%, potrivit presedintelui Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), Mircea Oancea, citat de Ghiseului Bancar.
Senatorul de Cluj Alexandru CORDOS a sustinut o declaratie politica cu titlul: Pensionarii si contribuabilii sistemului de asigurari sociale din Romania.
google-analytics.com