Cautare

2213 de rezultate pentru "carnagiui in sediul" (3.94 secunde)
Traian Basescu a atacat si a jignit cu sarg jurnalistii si trusturile de presa timp de cinci ani, dar a continuat sa se declare un aparator al libertatii presei, ajungand ca, in 2009, ziarele, televiziunile si mogulii sa fie principalul subiect de campanie pentru un nou mandat la Cotroceni.
Amintind lungul sir al evenimentelor in care membrii ai partidului Actiunea Populara au suferit represalii pentru a „li se inchide gura”, Max Badin, presedintele AP Constanta, a subliniat in cadrul unei conferinte de presa de vineri, 7 octombrie a.c., ca furtul de acum trei zile din sediul AP a fost in fapt o noua incercare de intimidare.
PD Covasna il va sesiza pe premier in legatura cu fosta stema a judetului Trei Scaune, amplasata in urma cu doua saptamani pe frontispiciul Consiliului Judetean Covasna, sustinand ca insemnul este ilegal si cerand un control in acest sens.
CALOMNIA CA DIVERSIUNE, pe care il puteti citi in continuare.
Prima conferinta de presa a Biroului Permanent Municipal (BPM) Zalau al PNL, intrunit in noua sa formula, a avut loc ieri, dupa cateva peripetii demne de semnalat in revista "Urzica".
O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi (I). ... una in zona centrala de astazi, consolidata in jurul Bisericii Sfantul Nicolae al Mirei Lichiei, de unde avea sa-si traga si numele de Lichiresti;
ßapte revolutionari au intrat ieri in sediul PSD Bucuresti, solicitand zgomotos scoaterea lui Ion Iliescu din viata publica si politica. Ei au declarat ca vor intra in greva foamei si ca nu vor iesi din sediu pana cand nu vor discuta cu liderii partidului.
Procurorii si politistii valceni au in lucru un amplu dosar legat de defrisarile masive din zona Voineasa, in care principalul suspect este tocmai fostul sef al Ocolului Silvic, Gheorghe Deaconeasa.
O vizita la "Sediul Federatiei Galactice" (Autor: ... FARCAS) Experientele de clarviziune efectuate, incepand din 1972, la Stanford Research Institute (SRI) si finantate de CIA, continuate apoi, din 1975 pana in 1995, in cadrul U.S.
Condamnatii care au primit pedepse cu executare in dosarul privatizarii ICA vor sta in urmatoarele 21 de zile in perioada de carantina, pe durata careia le vor fi studiate comportamentul si personalitatea, iar apoi se va stabili regimul de incarcerare.
Sase societati s-au inscris in cursa pentru contractul de salubrizare al orasului Otopeni. ... Societatile au, fiecare, un istoric in afacerile cu gunoi ce va fi analizat in cadrul selectiei finale a ofertelor.
Farcas) (continuare) Joe McMoneagle Unul dintre cei ce au contribuit la explorarea presupuselor baze extraterestre despre care vorbea Pat Price a fost si Joseph McMoneagle (n.1946), numit clarvazatorul nr.1 al unitatii de spionaj militar prin vedere la distanta, unitate avand sediul la Fort Meade, Maryland.
La Moscova, cu prilejul intalnirii la nivel inalt a conducatorilor statelor membre ale Tratatului de la Varsovia, intre Nicolae Ceausescu si Mihail Gorbaciov are loc un schimb dur de replici, presedintele roman insistand pentru organizarea unei intalniri a reprezentantilor partidelor comuniste, cu participare sovietica, si pentru sporirea de catre Uniunea Sovietica a livrarilor de materii prime, in special petrol si gaz metan.
Liderul social-democratilor, Mircea Geoana, si-a aniversat ieri la sediul PSD implinirea a 48 de ani, alaturi de cativa deputati si demnitari ai partidului, iar pe seara a organizat o petrecere la care a invitat peste 150 de persoane.
El a precizat ca, din cauza situatiei unice in care se afla membrii BPC ai PNL Sector 2, s-a decis amanarea luarii unei decizii in privinta recomandarii de excludere a lui Stolojan din partid, facuta de PNL Bucuresti.
Democratii galateni sint convinsi ca pensionarii din orasul nostru, care la sfirsitul lunii februarie au pichetat sediul Ministerului Muncii, nu erau reprezentanti ai batrinilor cu venituri foarte mici, ci niste pioni ai Organizatiei Judetene PC Galati.
Liderul PNL Bucuresti, Ludovic Orban, a declarat ca sediul organizatiei bucurestene a PNL a fost spart miercuri noapte, mentionand totodata ca este o "spargere ciudata", intrucat nu au fost furate computerele, ci au fost ravasite sertarele cu documente.
Ieri, la iesirea din sediul de campanie, Traian Basescu a declarat, din autoturismul personal, ca parlamentarii care au votat hotararea privind referendumul privind demiterea sa sunt parte "a acelui lot de 322, care va deveni un numar rau pentru Romania", referindu-se la numarul celor care au votat suspendarea sa.
Ieri-dimineata la sediul de campanie a lui Traian Basescu din Strada Vasile Lascar nr. ... Seful grupului, Nicolae Banicioiu, a explicat in fata presei ca este vorba despre o actiune initiata de TSD, actiune care consta in oferirea unui cadou presedintelui suspendat Traian Basescu.
Astfel, Diaconescu a declarat ca parlamentarii comisiei au convenit sa initieze o serie de "ultime discutii" cu reprezentantii institutiilor cu atributii si responsabilitati in domeniul interceptarilor.
google-analytics.com