Cautare

17954 de rezultate pentru "cand" (3.22 secunde)
Te ajuta sa iti repui gandurile in ordine, cand vezi fotografia cuiva drag, iti aduci aminte de acea persoana cu mare drag, iar intensitatea batailor inimii creste.
Atunci cand studentii sfarsesc prin a-i cere sfatul cu privire la probleme legate de sex, el realizeaza ca nimeni n-a intreprins o cercetare clinica serioasa, care sa poata conferi raspunsuri credibile la astfel de intrebari.
Cladiri reprezentative PALATUL ADMINISTRATIV SI JUDECATORESC Din punct de vedere administrativ teritoriul care intra astazi in componenta municipiului Calarasi a facut parte din fostul judet Ialomita, judet atestat documentar in anul 1470, cand avea resedinta la Orasul de Floci, pe malul Dunarii, locul in care avea sa se nasca Mihai Viteazu in anul 1558, ca fiu al Teodorei, vaduva si frumoasa negustoreasa, cum o numea cronicarul Radu Popescu.
Si-a revenit dimineata, cand se luminase de ziua, iar el umbla prin casa. ... Intr-o dupa-amiaza de duminica, pe cand era deja de vreo cinci ani in acea unitate de clarvazatori ai armatei americane, urma sa mearga undeva cu sotia.
Foarte probabil nu vei putea pleca de acolo pana cand nu vei fi inteles aceasta lectie;
La inceput, zborul, la altitudinea de 100 de metri, cu 150 de kilometri pe ora, parea ca decurge fara probleme iar pilotii celor trei aparate isi mai aruncau din cand in cand privirea catre masinile care circulau, paralel cu ruta lor, pe Drumul European 85, spre Urziceni.
Si cand nu mai este loc in casa, dezordinea se poate intinde in garaj, masina si curte. ... Se ingrijoreaza atunci cand nu au aceste lucruri.
Undeva pe la mijlocul lunii februarie, cand Venus se afla in conjunctie cu Marte, treceti printr-o perioada dificila. ... Atunci cand vine vorba despre legaturi deja existente, putem spune ca va fi un an extrem de pasional.
Nu avea optsprezece ani cand debarca in Grecia, de pe nava Majestatii Sale britanice Madagascar, insotit de 3500 de soldati bavarezi si trei ministri, din care unul se distinsese in Bavaria natala taind deficitul bugetar cu atata succes, ca dusese pe culmi impopularitatea monarhiei.
Ce faci cand afli ca vei avea un copil cu Sindrom Down Daca doctorul iti spune ca vei avea un copil cu Sindrom Down, verdictul poate cadea ca o bomba peste tine.
Cand C.B. ... Cand s-a trezit, era lumina, cei trei caini il priveau din afara, din fata usii intredeschise spre curte, iar arianul nu mai era acolo.
Cand si-a revenit, se simtea confortabil in masina ei, dar motorul, luminile si radioul erau oprite. ... Cand a vrut sa plece, la prima incercare masina s-a oprit, dar la a doua a pornit si a mers in continuare normal.
Asa cum a relatat el, in mai multe randuri, intr-o dimineata cu soare stralucitor, pe la inceputul lunii august 1939, cand avea 9 ani, iesise, impreuna cu patru colegi de scoala primara, pe izlazul comunei sale natale, Armasesti, judetul Ialomita.
Se gandea ca-i va face eventual inca o poza cand parasutistul s-ar mai fi apropiat. ... A observat ca a fost altceva si nu un parasutist abia acasa, cand a descarcat fotografiile din aparatul foto.
Si mai spun o rugaciune, cand le este frig, se mai incurajeaza, se mai contrazic unele cu altele, apoi se impaca, isi mai dau un colt de paine, doar au drum de dus inainte, poate maine dimineata o sa ajunga coada.
Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca solutiile date de Curtea Constitutionala au fost intotdeauna corecte si atunci cand el a castigat in fata institutiei dar si cand a pierdut.
Pentru ca fiecare a resimtit imediat atunci cand i-a fost taiat salariul, cand a primit pensia redusa, cand indemnizatia pentru cresterea copiilor a fost diminuata, cand a crescut TVA-ul sau cand au fost eliminate foarte multe forme de asistenta sociala.
Pe tot parcursul testului ne-am tot intrebat cine ar vrea sa cumpere un Superb Combi cand varianta sedan este oricum foarte mare, din toate punctele de vedere, iar raspunsul nu l-am gasit decat atunci cand parcursesem cativa kilometri atat in oras cat si in afara lui.
Pe tot parcursul testului ne-am tot intrebat cine ar vrea sa cumpere un Superb Combi cand varianta sedan este oricum foarte mare, din toate punctele de vedere, iar raspunsul nu l-am gasit decat atunci cand parcursesem cativa kilometri atat in oras cat si in afara lui.
Buimacite precum vacile scapate pe strada mare, printre masini, in lipsa ogoarelor pe care zburda de cand se stiu, tractoarele care i-au adus pe fermieri la Slatina, la protestul "Asa nu se mai poate!", dormiteaza alene, incolonate strans pe o banda a cochetei strazi, cu gazon si stropitoare, din fata institutiei.
google-analytics.com