Cautare

17954 de rezultate pentru "cand" (6.94 secunde)
Cand spui Costel Torcea te gandesti, inevitabil, la marea performanta din culturism, palmaresul sau fiind unul demn de invidiat, caci cuprinde 19 titluri nationale, patru balcanice si doua medalii de bronz europene.
- E un sport de suflet si vorbesc intotdeauna cu placere, de cand am aterizat la Bucuresti, pana azi si asa va fi si peste o luna. ... - Imi permit sa ma trezesc cand vreau, doar ca nu mai pot sa dorm cat as fi vrut inainte cand faceam antrenamante.
De ziua tatalui meu Ti-am spus de atunci, de cand eram foarte mic, Sa nu te joci cu sentimentele mele de copil. ... Si au trecut ani de zile de iluzii, de asteptari Pana cand visul meu sa se implineasca.
Aceasta este o lectie importanta pe care merita sa o ti-o amintesti atunci cand ai un an greu, o luna grea sau o zi grea. ... Atunci cand intuitia te roaga sa o asculti, ascult-o! ... Atunci cand acest lucru se petrece, stai linistit un pic si asculta-ti intuitia.
Nivelul energiei pozitive are oscilatii pana in vara, cand veti gasi destule resurse sa mergeti mai departe iar prietenii va vor ajuta atunci cand traversati perioadele de cadere.
Atunci cand vorbim despre cele 5 simturi fundamentale, ne gandim evident la auz, miros, vaz, pipait si gust. ... De ele aflam doar atunci cand devenim constienti ca le folosim zilnic fara ca macar sa ne gandim la ele.
Minciuna face parte din and-ul nostru si reusim sa ne impiedicam de ea din cand in cand. ... Atata timp cat nu este facuta cu rautate si nu este utilizata in exces, eu zic sa nu ne suparam pentru ca fiecare dintre noi o mai comite din cand in cand.
Nici cartile de parenting sau articolele pe care le devorezi, mai ales cand ti se apropie sorocul. ... Mai intai sunt plansetele acelea neintelese din primele saptamani cand cel mic se acomodeaza cu lumea in care tocmai a pasit.
Astrele pot juca un rol important atunci cand ne indragostim si modul in care fiecare trecem printr-o relatie. ... Atunci cand trec printr-o despartire, nativii Berbec s-ar putea transforma intr-o leguma sau ar putea face opusul si anume sa te dea cu totul uitarii.
Foamea adevarata Este cel mai important tip deoarece spune organismului cand ar fi cazul sa manance.
Hernia inghinala Hernia inghinala apare atunci cand o portiune a intestinului patrunde in canalul inghinal, printr-o deschizatura in peretele abdominal. Umflatura rezultata poate fi dureroasa, in special atunci cand tusesti, cand te apleci sau cand ridici obiecte grele.
Exista momente in viata cand esti pus in situatia de a opta intre diverse variante si este foarte important sa stii ce sa alegi, iar alegerea facuta sa fie cea corecta. ... Asta pentru ca atunci cand doresc ceva cu adevarat, o fac din suflet si atrag reusita.
Ma refer si la cei ce si-au gasit timp sa ma vada, cand si cand, pe podium la diversele spartachiade ale vietii dar mai ales la persoane din imediata apropiere, cunoscatoare de realitati, nu o data strecurate in buzunarul de la ceas si cusute cu severitate pentru a nu tasni cumva, fara pasaport, in lumea larga.
A inceput aseara, cand Traian Basescu, incantat de meciul handbalistelor - si descantat, probabil, de meciul cu scotianul preferat, a transmis un mesaj - de fapt a mitraliat in toate directiile!
El avea obiceiul ca vara, in vacanta, cand mergeam la tara, in zona Vrancei, la vreo 15 km de Focsani, dupa-amiezile sa-si stranga nepotii si sa le povesteasca Aventurile lui Nastradin Hogea (cum ii placea lui sa spuna) sau isi insotea cu gesturi teatrale, dublate de mimica, povestile lui Creanga.
Cand o vazuse intai, ii se paruse destul de oarecare. ... Simtamintele complexe trezite de Maitreyi se complica astfel cu unul nou, de revolta, ceea ce ii incita si mai mult interesul pentru aceasta adolescenta, in care vede cand o faptura de o puritate florala, cand o perversa.
Tot discutand, n-am auzit cand am fost chemat sa intru la examen si am fost dat absent. ... Cand a intrat sa-si tina cursul Romul Munteanu, n-am reusit sa ma demachiez repede.
Genul asta de polemici si certuri online, de postari fara filtru sunt ok cand iti asumi asta pe persoana fizica. Dar ce se intampla cand reprezinti o organizatie mai mare si spui ceva polemic pe Facebook?
1 elis daca mananc in fata calculatorului, cand sunt nervoasa, cand am cele mai mari probleme mananc, mananc si mie f ciuda.Am probleme cu greutatea, ma dor picioarele etc.Din cauza timpului nu ma duc pentru cumparaturi decat in magazinele mari care au program mai lung si cumpar ce se poate manaca mai repede.Stiu sunt un dezastru si vreau sa mi corectez naravurile.Ma ajutati?Multumesc.
Lucrurile minunate vin atunci cand nu mai crezi in nimic bun. ... Ce am facut cand am aflat ca am cancer?
google-analytics.com