Cautare

17954 de rezultate pentru "cand" (7.88 secunde)
Jojo dezvaluie ce nume va avea copilul Jojo mai are cateva zile pana cand va deveni mamica. ... Accepta actrita sa fie filmata cand naste? ... O filmare de dupa as vrea sa fie, cand va fi bebelusul adus, sa-l vada si mamele noastre. ... Vorbim la telefon, cand nu ne vedem.
Aceasta din urma a inceput "razboiul" marti, cand a publicat pe blogul personal despre compromisurile pe care Teo le-a facut pentru celebritate. ... "Nu mai tine minte cand vindea ziare in piata".
(Continuare) Proceduri de servisare a bateriilor Bateriile pot fi periculoase, astfel ca se recomanda prudenta si urmarirea unor proceduri atunci cand sunt servisate: ... Cand bateriile sunt incarcate, emana hidrogen.
La trecerea lui Marquez Nimeni nu putea spune cand se nascuse pravila.
Povestea are in centru construirea si reconstruirea unei crime oribile, de la inceputul anilor 1920 din Marea Britanie - crima pentru care insa un nevinovat va ispasi o pedeapsa de cinsprezece ani, uitat de lume, pana cand fiul sau, dorind da afle adevarul, ii probeaza nevinovatia.
Cand ma gandeam ca nu voi mai rezista inca un minut, usa s-a deschis. ... - Vreau sa tii minte, stiu ca a durut cand ai fost rulata, framantata, lovita, invartita, dar, daca te-as fi lasat singura, te-ai fi uscat.
Cel mai bine e sa-mi golesc mintea de asteptari si cand va veni timpul, se va intampla. ... Acel one man show nu l-am facut, nu a venit timpul inca, se va intampla atunci cand trebuie sa se intample. ... Dar altii cand dormeau, eu lucram.
Fiul lui CTP nu a dat BAC-ul in 2013, revenind de-abia in 2014, cand a luat examenul cu media generala 6.36. Despre acest aspect, jurnalistul spunea ca a fost al doilea moment cand s-a simtit fericit in viata.
Studiile de specialitate l-au facut pe Victor Grigore sa inteleaga ceea ce se intampla cu figura umana in momentul cand aceasta este trecuta prin mijloace plastice diferite de abordare, atat tehnic, cat si din punct de vedere al genului artistic implicat in reprezentare.
Atunci cand prepari carne de miel, nu te sfii sa adaugi condimente, precum rozmarin, usturoi, cimbru, chiar si menta, foi de dafin. ... Cand carnea e mai mult de jumate fiarta, se adauga morcovii caliti si se lasa sa fiarba mai departe .
De multe ori, cand cuplurile se destrama, o fac adesea din cauza unui motiv care nu are nicio legatura cu adevarata problema care ii macina de multa vreme pe amandoi.
Nu degeaba cand un pacient se adreseaza doctorului cu o lista de boli vechi, i se spune sa consume mai putina carne sau sa evite carnea. ... Intrebarea vine, dar totusi ce poate sa fie asa de rau daca consumam si noi un gratar, o friptura din cand in cand?
Esti puternic atunci cand ai incetat sa mai plangi. Atunci cand ai incetat sa regreti alegerile pe care le-ai facut in trecut pentru sufletul si inima ta. Esti puternic atunci cand toate dezamagirile prin care ai trecut s-au transformat in lectii de viata.
asta a fost gluma de ieri din Zell am See, cand cameramanii faceau time laps. ... De cand am aflat ca voi merge la Zell am See/ Kaprun abia am asteptat reintalnirea cu cea mai frumoasa partie pe care am coborat eu vreodata:
Este insa periculos pentru coeziunea cuplului atunci cand disproportia dintre parteneri este mare, fie ca este vorba de dimensiuni, fie ca este vorba de gusturi, obiceiuri, conceptii sau dorinta sexuala.
Apare adeseori in urma unui eveniment care a produs un soc emotional sau cand nivelul de stres a crescut foarte mult, de exemplu dupa: ... Cand se intampla acest lucru este bine sa ma intreb daca mi-am ascultat vocea interioara.
Cand vine vorba de inselat, lumea se imparte in doua: ... Sotiile ar trebui sa nu uite sa se faca placute si sa isi condimenteze relatia de cuplu cand si cand cu mici surprize.
Nu-i de mirare ca vor dansa din cap, cand aud o muzica ritmata, sau ca vor ateriza in farfurie sa vada ce servesti la micul dejun. ... Faptul ca invata activitatile pe care le repeti, cand mananci, cand pleci la serviciu, cand te intorci este un semn de inteligenta.
- Cand am ales la rezidentiat medicina de urgenta, la noi, nu era inca o specialitate foarte bine conturata. ... Am avut o perioada in zona de anestezie si terapie intensiva si, in ianuarie 1999, am inceput medicina de urgenta, cand eram deja medic specialist in SUUB.
Prognoza meteo in Banat, prima saptamana a intervalului de prognoza va fi caracterizata de o vreme in general rece, cu precadere in perioada 19-20 ianuarie cand noptile vor deveni local geroase.
google-analytics.com