Cautare

17954 de rezultate pentru "cand" (3.81 secunde)
Cum se justifica curierii personali, in perioada aceasta, cand inca mai exista posta si a aparut si posta electronica?
De foarte multe ori am constatat ca imaginea pe care si-o facusera diversi despre mine fara sa ma cunoasca, de la televizor sau din ce auzisera, era cu totul diferita de impresia pe care si-o faceau cand ma cunosteau direct, personal. ... Eu cand am o anumita chestie, se vede.
Se intampla si asta cand si cand, dar si in cazul asta exista nefericire, pentru ca exista in permanenta conflict. ... Asta se intampla foarte rar, dar atunci cand se intampla, pamantul devine un paradis.
Franarea in ultima clipa Multi soferi au prostul obicei sa nu anticipeze ce se intampla in fata lor si franeaza cu masina brusc exact cand ajung langa semaforul care arata rosu, sau franeaza violent pana in spatele masinii din fata.
Si Hagi, cand era in varful lui de cariera, uneori era scos la jumatatea meciului, pentru ca antrenorul avea un alt gand, nu neaparat pentru ca gresise ceva. ... Am vazut prim-ministri pe partea economica, dar cand ajungeau la alte domenii...
Exista momente in viata cand esti pus in situatia de a opta intre diverse variante si este foarte important sa stii ce sa alegi, iar alegerea facuta sa fie cea corecta. ... Asta pentru ca atunci cand doresc ceva cu adevarat, o fac din suflet si atrag reusita.
El poate fi o iubire de demult sau de departe, ori o iubire inca neintalnita, dar ea se va gandi la el in timpul unei ploi de primavara, cand aude un anumit cantec sau cand fulgera.
La un an de cand sta departe de fotoliul de edil-sef al Craiovei din cauza acuzatiilor de coruptie pe care i le aduc procurorii DNA, Antonie Solomon explica intr-un interviu acordat GdS ce planuri de viitor are pentru primarie si marturiseste ca viata lui este monotona acum.
Pentru prima data de la venirea Ford la Craiova, am aflat de la Ken MacFarlane de ce s-a schimbat procesul de productie, ce vor face furnizorii, cand incep angajarile si care va fi volumul de productie al fabricii din Craiova in 2012.
Ei sunt si cei mai capabili sa recunoasca adevarul si sa isi ceara scuze, atunci cand este cazul. ... Atunci cand se intampla si sustinatorul tau financiar va pleca, viata ta va reveni la ceea ce era inainte.
Abia asteptam s-o revad la urmatorul seminar, un an mai tarziu, cand am aflat ca nu va veni si ca trecea prin cea mai grea perioada a vietii ei.
Primul episod s-a consumat imediat dupa ce l-a numit pe Tarcieanu, atunci cand i-a cerut ca programul de guvernare sa reflecte imediat angajamentele electorale. ... A facut-o cateva luni mai tarziu, cand a declarat ca exista note informative ale Serviciului privind grupurile de interese din jurul Guvernului.
Cand si-a revenit, era cazut cu fata in zapada. ... Nu stia cat e ceasul, dar focul se stinsese demult, semn ca puteau sa fi trecut si cateva ore de cand iesise. ... Cand s-a reintors sa mai examineze urmele din zapada, i-au revenit in minte, treptat, detaliile rapirii.
Desi, sunt sigur ca orice ai fi, cand faci performanta, devine destul de complicat. ... Cand vorbim despre o meserie cu adevarat grea si cu mare responsabilitate, vorbim despre neurochirurgie.
Au invadat Irakul, cand Saddam era mult mai puternic, acum nu pot dovedi 10.000 oameni? ... Califul Omar, cand a plecat sa recucereasca Siria, a spus sa nu se taie niciun copac, sa nu fie omorati femei, copii si batrani.
Dar nu e si vina lor ca tac si inghit, cand stiu ca sefii lor tolereaza la stat, pe bani publici - jumatate din colectiv poate sa fie numai pile, cu lefuri mari?
Cand devine grav, Emil Brumaru pare sa uite ca niciodata nu a scris de sanchi: ... Amorurile lui, in buna parte, seamana cu povestile de iubire pe care le traiesc adolescentii, cand scot din sertar vederile cu actori.
Cand DB era mic, in apropiere de proprietatea familiei traia batranul Dumetru, intr-o casuta veche, de 2,5 pe 3 metri.
Uneori, cand ii suna telefonul, se sperie sau se fereste, iar in timpul noptii il inchide. Cand comunica pe Internet, inchide rapid fereastra de conversatie sau sta pe invisible. ... Te minte Observa felul partenerului de a se exprima si de a te privi atunci cand vorbiti.
In primul rand, sa discutam despre ce inseamna cand visezi pisici in general. ... Atunci cand nu iti plac pisicile si le visezi, inseamna ca ai in jur persoane in care nu te poti increde, despre care stii ca te-ar trada cu prima ocazie.
google-analytics.com