Cautare

19005 de rezultate pentru "cand se incaseaza diferente pensii recalculate 3f" (4.69 secunde)
Avand in vedere notificarea Banc Post SA de incetare a Conventiei privind plata drepturilor banesti ale pensionarilor prin cont curent personal, incepand cu 1 octombrie, pentru asigurarea continuitatii platii la adresa exacta, Casa Judeteana de Pensii Bihor roaga titularii de pensii sau indemnizatii de legi speciale, precum si reprezentantii legali sau mandatarii imputerniciti prin procura speciala sa depuna personal sau prin posta, pana pe 31 august, cererea privind plata acestor drepturi prin posta, comunicand obligatoriu adresa de plata (ex.
Peste 1.600.000 de pensionari vor primi pensii majorate începând cu luna iulie 2007.
Peste 1.600.000 de pensionari vor primi pensii majorate începând cu luna iulie 2007.
Fiscul pregateste pentru 2008 un proiect de lege care va unifica bazele de calcul ale tuturor contributiilor de asigurari de sanatate, pensii si somaj.
Potrivit conducerii Casei Nationale de Pensii, pensiile private obligatorii ofera siguranta romanilor, dar nu reprezinta o afacere. Pilonul II de pensii este obligatoriu pentru angajatii cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani si optional pentru cei care au pana in 45 de ani.
La finalul saptamanii trecute a demarat procesul de aderare continua in sistemul Pilonului II, odata cu publicarea in Monitorul Oficial a modificarilor si completarilor aduse normei.Aderarea continua este procesul prin care persoanele eligibile devin participanti la un fond de pensii administrat privat, din proprie initiativa, prin semnarea unui act individual de aderare sau prin repartizarea aleatorie de catre CNPAS, ulterior procesului de aderare initiala la fondurile de pensii administrate privat.Potrivit noilor prevederi referitoare la aderarea continua si evidenta participantilor in sistemul Pilonului II, persoanele eligibile, care nu au implinit varsta de 35 de ani, sunt obligate sa adere la un fond de pensii administrat privat, in termen de 4 luni de la data la care devin eligibile.Persoanele eligibile cu varsta cuprinsa intre 35 si 45 de ani, pot sa adere in orice moment la un fond de pensii administrat privat.
Rambursarea imprumutului se face treptat in trei-cinci ani.Romania a convenit asupra unui acord stand-by pe doi ani cu FMI pentru 12,95 miliarde de euro, pachetul total de finantare externa, de la Fond, UE, BM si BERD, urmand sa ajunga la 19,95 miliarde de euro.
Consiliul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a decis ieri prelungirea cu un an a termenului in care administratorii fondurilor de pensii private pot investi banii deponentilor in titluri de stat peste limita maxima de 70%, stabilita prin legislatia de specialitate.
Decizia de a nu majora deloc taxele si impozitele si de a se axa numai pe reducerea cheltuielilor "a fost decizia Guvernului intrucat ei credeau ca lucrurile scapasera mult de sub control in acest domeniu in ultimii ani si au considerat ca aceasta ar fi cea mai buna cale de a salva bugetul", a spus Jeffrey Franks.
"Guvernantii din Romania se imprumuta de la FMI pentru a plati pensii.
Casa Judeteana de Pensii (CJP) Dolj a suspendat plata pensiilor pentru 77 de persoane din Craiova, pentru ca acestea nu au fost gasite la domiciliu in timpul controalelor efectuate de echipele mixte formate din angajatii institutiei si reprezentantii Politiei Comunitare, echipe denumite metaforic "Politia pensiilor".
Persoanele fizice care desfasoara activitati independente nu vor mai depune declaratiile de asigurare la Casa Judeteana de Pensii (CJP) Dolj incepand cu data de 1 iulie 2012, a anuntat directoarea economica a CJP, Daniela Licu.
• "Va asigur, ca ii bat la referendum", a spus Marele Carmaci, cand a fost intrebat de un deputat pdl-ist ce va face, daca va fi suspendat din nou. ... Nici nu se mai pune problema, ca doar suntem in Europa, nu la Cairo, in Africa.
Cei mai multi sunt platiti pe contracte de cesiune de drepturi de autor, insa nu stiu ca vor avea pensii mai mici decat cei platiti cu aceleasi salarii pe carnetul de munca. ... Pe locul doi in topul muncii la gri in Romania se situeaza plata prin intermediul microintreprinderilor.
ITUC Motru apartine omului de afaceri Cristinel Ducu, un apropiat al fostului prefect de Gorj, Toni Grebla • In timp ce salariatii isi cer lefurile restante, sefii din minerit incaseaza lunar peste 20.000.000 de lei, pentru o Dacie inchiriata la ITUC Motru • Fostul lider de sindicat Mihai Vlad a declarat ca protestele vor inceta numai cind muncitorii isi vor incasa drepturile salariale Angajatii SC ITUC INDUSTRII Motru au intrat in greva pentru ca de aproape cinci luni nu si-au mai primit salariile.
Taxele de biserica se percep pentru nunti, botezuri, înmormântari, pomeni. ... impozit pe venit, pe profit, impozit pe cladiri, pe terenuri, impozit pe autoturisme, contributii la asigurarile sociale, la somaj, la pensii, taxa pe valoarea adaugata, accize etc.
Castigurile anuale ale avocatilor si notarilor publici doljeni se ridica la cel putin 11 milioane de euro, indica estimarile din piata. ... De la aceste categorii fiscul incaseaza si cele mai consistente impozite la nivel individual.
Pentru ca sa se vada ca facem lucrurile la care ne-am angajat, le respectam. ... Sistemul de pensii recalculate a intrat in functiune de pe 14 martie, este in plina desfasurare, iar de aceasta masura vor beneficia un numar impresionant de pensionari.
Pentru ca sa se vada ca facem lucrurile la care ne-am angajat, le respectam. ... Sistemul de pensii recalculate a intrat in functiune de pe 14 martie, este in plina desfasurare, iar de aceasta masura va beneficia un numar impresionant de pensionari.
Ministrul Muncii, Gheorghe Barbu, a declarat, printre huiduielile invitatilor, ca primele trei etape de recalculare a pensiilor au fost incheiate cu succes, fiind recalculate pensiile stabilite pana in 1996.
google-analytics.com