Cautare

371 de rezultate pentru "batoti mehedinti" (3.04 secunde)
Directorul Finantelor nu stie sau nu vrea sa spuna cum au fost repartizate masinile tocmai in Tulcea si Mehedinti. ... Alta a ajuns la Parohia Titerlesti, in judetul Mehedinti.
Agentia Nationala de Integritate (ANI) a constatat incalcarea regimului juridic privind conflictul de interese in materie administrativa de catre un consilier judetean din Mehedinti.
Agentia Nationala de Integritate (ANI) a constatat incalcarea regimului juridic privind conflictul de interese in materie administrativa de catre Ioan Adrian Duicu, consilier judetean in cadrul Consiliului Judetean Mehedinti.
Mehedinti va executa incepand cu 1 iunie controale tehnice de aparare impotriva incendiilor la toate locatiile din judetul Mehedinti, acolo unde vor fi amenajate sectii de votare.
al judetului Mehedinti selectioneaza, incepand de azi, candidati - baieti, pentru concursul de admitere in institutiile de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor - sesiunea 2012, arma "pompieri". ... al judetului Mehedinti, str.
Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Mehedinti s-au imbogatit astazi cu sase absolventi ai Scolii Militare de Subofiteri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica"
Planul Antonescu-Frunzaverde de anihilare a PDL continua cu racolarea lui Mihai Stanisoara Dupa plecarea lui Sorin Frunzaverde la PNL, un al doilea prim-vicepresedinte PDL, baronul de Mehedinti Mihai Stanisoara, si-a anuntat ieri trecerea la partidul condus de Crin Antonescu.
O societate din Mehedinti livreaza materie prima pentru finisajele de lux folosite de Mercedes, Ford sau Crysler. ... Materia prima provine din padurile din Caras-Severin si Mehedinti.
Castiguri medii nete apropiate de cel inregistrat la nivel national, dar sub acesta, au fost consemnate in judetele Constanta - 1.224 de lei, Iasi - 1.223 de lei, Timis - 1.222 de lei, Olt - 1.218 lei si Mehedinti - 1.217 lei.
„La nivelul judetelor, aceasta a inregistrat valori pozitive in Olt (710 milioane de euro), Valcea (258 de milioane de euro) si Mehedinti (64 de milioane de euro) si negative in Dolj (-59 de milioane de euro) si Gorj (-12 milioane de euro)“, a declarat Mariana Tanase, directoarea executiva a Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Cu toate ca muncitorii au pichetat Prefectura Mehedinti saptamani la rand, sperand ca atat AVAS, cat si guvernul vor aloca un ajutor de stat pentru plata restantelor si reluarea activitatii, situatia combinatului a ramas aceeasi.
Afaceristii din Mehedinti si Olt nu sunt in topul Capital nici in acest an. ... Milionarii din Mehedinti si Olt: Mehedinti - Sotii Cican - 11 milioane (Forbes) - comert, productie, servicii, turism;
Si locuitorii din Mehedinti si Olt au reusit sa faca economii in plus. ... Singurul judet din Oltenia in care au scazut depozitele in valuta ale populatiei este Mehedinti, unde oamenii si-au retras circa doua milioane de lei din depozitele detinute in euro sau alte valute.
Intreaga cantitate de produse a fost confiscata, cele doua mijloace de transport fiind indisponibilizate la sediul IPJ Mehedinti pentru continuarea cercetarilor", a declarat Nicolae Lohon, purtator de cuvant la IPJ Mehedinti.
S-au auzit focuri de arma noaptea trecuta in comuna Simian din judetul Mehedinti. ... Ion in varsta de 28 ani din localitatea Simian.", a declarat Valeriu Pera, purtator de cuvant IJPF Mehedinti.
Ei aveau asupra lor sume de bani oferite de membrii unui partid politic Patru tineri din Mehedinti vor fi prezentanti astazi Par­chetului de pe langa Judecatoria Orsova cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile, dupa ce duminica, in ziua alegerilor locale, au fost depistati avand asupra lor sume de bani oferite de membrii unui partid politic in schimbul acordarii votului.
Descindere ieri-dimineata in Drobeta Turnu Severin, unde cadre specializate de la SCCO Mehedinti si DPIR au perchezitionat simultan patru locatii pentru identificarea a 12 persoane, suspectate ca se ocupa cu traficul de persoane si prostitutia in Franta.
Sase primari liberali din Mehedinti au plecat din PNL si au trecut la PSD, a anuntat, ieri, presedintele organizatiei judetene a PSD, deputatul Eugen Nicolicea. La alegerile locale din iunie, in Mehedinti, PNL a obtinut 12 portofolii de primar, iar PSD - 42.
Judetul Mehedinti, unde Guvernul nu a desemnat inca un prefect al coalitiei, a ramas de ieri si fara prefectul pesedist. Constantin Zimtea si-a anuntat public demisia, preluand functia de director al Sucursalei CEC Mehedinti, obtinuta in urma unui concurs organizat la 23 noiembrie 2004.
Moratoriu de sase luni Aceeasi atitudine au adoptat-o si filialele PD si PNL Mehedinti.
google-analytics.com