Cautare

1859 de rezultate pentru "auto" (3.62 secunde)
Recent, Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a solicitat Companiei Nationale Imprimeria Nationala (CNIN) sa precizeze daca eliberarea rovignetei, care va trebui sa insoteasca asigurarea obligatorie de raspundere civila auto (RCA), este posibila cu incepere de la 1 ianuarie 2006.
Soferii romani si bulgari suplinesc in buna parte lipsa fortei de munca din Spania intr-un moment in care transportul de marfuri si rutele internationale sint sinonime cu lungi perioade petrecute departe de casa, dupa cum au explicat transportatori si reprezentanti ai scolilor auto din provincia spaniola Albacete - potrivit editiei de ieri a cotidianului spaniol "La Verdad ".
Ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, s-a dovedit deosebit de receptiv la doleantele reprezentantilor APIA, cu care a discutat despre impactul aderarii asupra pietei auto.
De la data aderarii, proprietarii de autovehicule trebuie sa plateasca o singura prima pentru asigurarea obli­gatorie auto valabila pe intreg spatiul european, se arata intr-un comunicat al CSA, preluat de Mediafax.
Hotararile si masurile luate atat de oficialitatile romane, cat si de cele europene in privinta politelor de asigurare de raspundere civila auto (RCA) par a se schimba de la o zi la alta, ceea ce face sa adanceasca nemultumirea conducatorilor auto.
Permisul de conducere auto va deveni o "marfa de lux", in cazul in care regulamentele europene vor fi obligatorii si pentru piata autohtona.
In aparenta, creditul auto este de preferat, ratele lunare fiind mai scazute decat in cazul leasingului, iar suma totala pe care cumparatorul o scoate din buzunar mai mica. ... Variantele pe care puteti merge sunt creditul auto, leasing sau plata cash.
Auto Italia, importatorul marcii SsangYong, a lansat oficial in Romania automobilul de teren SsangYong Actyon, modelul cu cele mai mici dimensiuni din gama marcii sud-coreene.
Rata daunelor, frecventa accidentelor si neperformanta politelor CASCO au determinat companiile de asigurari sa treaca la un sistem nou de calcul al tarifelor, tinând cont de mai multe criterii de determinare a gradului de risc pe care îl reprezinta un asigurat. Cuantumul politei de asigurare auto CASCO se va calcula în functie de o serie de criterii, astfel încât polita va fi personalizata pentru fiecare client.
Constructorul auto american Ford, care se afla in ultima etapa a negocierilor cu statul roman pentru privatizarea Automobile Craiova, ar putea construi in Romania noua versiune a modelului Fiesta, relateaza publicatia britanica "Sunday Times".
PUZ-ul centrului Mangaliei nu propune modificari majore zonei, ci unele "corectii", printre care se numara protejarea sitului urban (vatra orasului), ordonarea si directionarea traficului pietonal, reglementarea punctelor de interes de la parterurile blocurilor de locuinte, protejarea spatiilor verzi comasate, decongestionarea traficului auto prin largirea unor strazi, amenajarea de noi parcari, protejarea vestigiilor arheologice si a constructiilor cu valoare arhitecturala.
Cazul Romaniei nu este similar cu cel al Ungariei in privinta taxei auto, cum a sugerat comisarul european Laszlo Kovacs, care s-a antepronuntat pe aceasta tema, deoarece nu se cunoaste daca Romania va intra in discutia Curtii Europene de Justitie (CEJ), a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Camelia Spataru.
Kia c’eed este cea mai buna masina de pe piata româneasca în anul 2008, conform jurnalistilor auto autohtoni.
Taxa de prima inmatriculare auto poate fi modificata daca sunt neconcordante de ordin tehnic, dar nu va fi nici redusa si nici eliminata, a declarat premierul Calin Popescu Tariceanu.
Guvernul va majora pentru anul viitor prima de casare a autoturismelor vechi, de la 3.000 de lei la 4.000 de lei, si va extinde numarul estimat al masinilor scoase din uz, de la 16.500 la 30.000 de unitati, cu fonduri suplimentare asigurate din taxa auto, au declarat surse ministeriale, citate de Mediafax.
Masinile noi cu alta clasa de poluare nu mai pot fi omologate si înmatriculate în România.Registrul Auto Român (RAR) nu mai omologheaza si nu mai elibereaza carti de identitate pentru autovehicule care nu respecta normele de poluare chimica Euro 4, a anuntat ieri institutia.
Criticat si controversat înca de la aplicare, nivelul taxei auto nu i-a împiedicat pe românii cu dare de mâna sa-si înmatriculeze masinile.
Ministrul Economiei Varujan Vosganian a anuntat, miercuri, ca taxa auto va fi modificata prin Ordonanta de Urgenta in urmatoarea sedinta de guvern, oficialii europeni agreand noua grila, cu unele mici ajustari.
Modificarile la taxa auto vor intra in vigoare la 1 iulie, iar incasarile vor fi transferate de la bugetul de stat la Fondul de Mediu.
România poate fi data în judecata la Curtea Europeana de Justitie pentru taxa auto daca parlamentul nu va adopta „cât de repede posibil“ un proiect de lege în conformitate cu legislatia UE, a declarat pentru NewsIn un purtator de cuvânt al Comisiei Europene, care a solicitat pastrarea anonimatului.România a depasit deja cu doua saptamâni ultimul termen pe care-l avea (sfârsitul lunii ianuarie) pentru a modifica taxa si a evita procesul la Curtea Europeana de Justitie.
google-analytics.com