Cautare

1859 de rezultate pentru "auto" (3.20 secunde)
Directorul general Ford Romania, Henrik Nenzen, a anuntat ca producatorul auto va construi in curand inca un model la fabrica din Banie, dupa lansarea din aceasta luna a productiei noului B-Max Ford are planuri mari la Craiova.
Editia 2017 se desfasoara pe un traseu stradal securizat si inchis circulatiei auto pe o distanta de 21 km.
Grand Theft Auto V promite cea mai cuprinzatoare lume de joc - cele mai noi imagini Rockstar Games a anuntat finalizarea procesului de dezvoltare a jocului Grand Theft Auto V, cel mai recent titlu al seriei GTA fiind deja trimis la multiplicat.
Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero. ... In urma accidentului a rezultat avarierea celor doua autovehicule si ranirea usoara a conducatorului auto A. Ion, care de la spital a fost indrumat la domiciliu si ranirea grava a conducatorului auto D.
Conducatorii auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero. ... Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. ... Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. ... Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. ... Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicină
- In urma actiunii de astazi au fost sanctionati contraventional 70 de conducatori auto pentru depasirea coloanei oprite la semafor si au fost suspendate 15 permise de conducere pentru 60 de zile.
Taxele si impozitele pentru firme, piata de capital, subventiile in agricultura, tranzactiile imobiliare, leasingul financiar, polita auto RCA si multe alte domenii vor functiona dupa reguli noi.
salariile mici vor creste accelerat, s-ar putea sa vedem un nou producator auto care sa vrea sa faca masini in Romania, cine va oferi angajati va lua noi investitii, polarizarea economiei se va accentua, vor fi cautati pensionari pentru a fi angajati (Autor:
- Auto-examinarea periodica este esentiala. Auto-examinarea in cazul cancerului de piele Auto-examinarea lunara iti imbunatateste sansele de recunoastere precoce a unui cancer cutanat, in momentul in care nu exista o degradare majora a pielii si poate fi tratat cu usurinta. - Momentul oportun pentru o auto-examinare este imediat dupa dus;
75% din parcul auto al firmelor de profil este compus din microbuze cumparate in leasing. ... La ora actuala, peste 75% din parcul auto al transportatorilor care realizeaza aceste curse este compus din microbuze.
Subiectul taxei de poluare auto a fost tratat sub aspectul gresit al colectarii unor venituri suplimentare la buget, iscand o campanie care a luat forma unei instigari la nesupunere civica, a declarat joi primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu, la inceputul intalnirii consultative cu organizatiile civice pe tema taxei de poluare auto.
Social-democratul Serban Nicolae a depus, joi, la Senat, un proiect de lege de eliminare a taxei auto. Senatorul PSD a precizat ca proiectul prevede eliminarea articolelor din Codul Fiscal care reglementeaza taxa auto, introduse in anul 2006.
"Criza financiara si recesiunea economica afecteaza grav industria auto, care asigura, direct si indirect, peste 15 milioane de locuri de munca.
Ulterior, au schimbat destinatia produselor, folosindu-le la fabricarea artizanala a carburantilor auto, pe care, in final, i-au comercializat fara plata contributiilor datorate statului (accize, impozit pe profit si TVA), producand bugetului de stat un prejudiciu in valoare totala de 7.211.363 de lei (aproximativ 2.019.989 de euro, la un curs mediu aferent perioadei 2005-2006).
In jurul orei 20.50, el a oprit pe Calea Bucuresti un conducator auto, caruia i-a spus ca circula prin oras cu 102 km/h, deci cu mai mult de 50 km/h peste limita legala, astfel ca va ramane fara permis.
cele care vizeaza cuantumul amenzilor si cele care vizeaza perioadele sensibil marite de suspendare a permisului de conducere auto in cazul unor abateri de la Codul Rutier.
Un prim avantaj al creditului auto ar fi faptul ca se ia in calcul bugetul intregii familii, nefiind impus un venit minim personal, ca in cazul leasingului.
Asiguratorii prevad pentru perioada imediat urmatoare o crestere a tarifelor la asigurarile auto facultative atat din cauza majorarii limitelor de despagubire, cat si din cauza ca pretul pieselor de schimb a urcat foarte mult.
Acest lucru va afecta mai ales piata auto second hand, crede directorul APIA (Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile), Marius Carp. ... Totusi, inca este prematur sa se estimeze o anumita scadere in procente a pietei auto second hand, a mai explicat Marius Carp.
google-analytics.com