Cautare

1859 de rezultate pentru "auto" (3.12 secunde)
Ford B-Max a fost o aparitie romaneasca inedita la Salonul Auto de la Geneva. ... Intr-o atmosfera incendiara, versiunea de serie a Ford B-Max a fost prezentata la Salonul Auto de la Geneva, din Elveția, in premiera mondiala.
Aplicatia care calculeaza valoarea reala a unei masini si costurile totale de intretinere Aplicatia de mobil Auto.ro calculeaza valoarea reala a unui automobil, dar si costurile totale de intretinere pentru o perioada de 5 ani.
Pentru inceput, vreau sa va spun ca am avut privilegiul sa fac parte din industria auto timp de 39 de ani si am avut oportunitatea sa locuiesc in cinci tari.
Una dintre societatile aflate pe lista neagra a datornicilor este SC IND BAVARIA SRL - cu o restanta de 131 de milioane de lei vechi, in contul taxei auto si al impozitului pe cladiri si terenuri.
Premierul Calin Popescu Tariceanu i-a multumit presedintelui Traian Basescu pentru ca este prezent la ceremonia de preluare a Automobile Craiova de catre Ford, apreciind ca acesta a inteles astfel, in final, ca taxa auto este utila si nu reprezinta o ambitie personala.
Una dintre prevederile viitorului act normativ interzice cu desavarsire asa-numitele "scoli de apartament", mentionand fara echivoc ca "scoala de conducatori auto nu poate functiona in spatii destinate prin constructie initiala locuirii, situate in blocuri cu mai multe etaje;
Reprezentantii LUBRICHEM (Patronatul Producatorilor si Importatorilor de Lubrifianti, Chimicale si Accesorii Auto), patronat infiintat recent, spun ca timbrarea lubrifiantilor si a chimicalelor auto nu mai exista nicaieri in lume.
Patronatul Comerciantilor si Producatorilor de Piese Auto din Romania (PCPPAR) acuza societatea Automobile Dacia ca incearca sa monopolizeze piata de piese auto pentru vehicule Dacia prin campaniile publicitare anticontrafacere.
Potrivit unui reprezentant din industria auto citat de Mediafax, elementele care au influentat cresterea pietei, in special in ultimul an, precum aprecierea monedei nationale, cota unica de impozitare, prima de casare si diversificarea ofertelor de finantare, tind sa-si diminueze importanta.
"Taxa trebuie scoasa neaparat!" Dealerii auto sustin ca taxa de prima inmatriculare a determinat o scadere semnificativa a vanzarilor de masini second-hand.
Asociatia Europeana a Producatorilor de Automobile (ACEA) propune introducerea unei taxe auto unice, bazata exclusiv pe emisia de CO2, care ar putea incuraja consumatorii sa cumpere masini mai putin poluante.
Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) a validat lista producatorilor, a importatorilor si distribuitorilor de autoturisme acceptati in Programul de Stimulare a Innoirii Parcului National Auto 2007.
Propunerea ministrului Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, de reducere a taxei auto pentru anumite autovehicule, n-a reusit sa-i multumeasca pe romani.
Acestea sunt marcile de masini straine care alcatuiesc pana acum topul preferintelor auto ale galatenilor.
Registrul Auto a inceput de azi evaluarea tehnica a vehiculelor pentru a stabili gradul de depreciere a acestora, tarifele percepute fiind de 243 lei pentru masinile care au pana in 3,5 tone si de 299 lei pentru cele care depasesc aceasta greutate, potrivit comunicatului transmis de institutie.
La nici doua luni de la deschiderea oficiala a show-room-ului Tiriac Auto din Constanta, acest cunoscut dealer de automobile marca Mercedes si nu numai, a pregatit o surpriza pentru potentialii sai clienti.
Uneori, se crede în mod eronat ca Audi este un acronim de la "Auto Union Deutschland Ingolstadt". ... În 1932, Audi a fuzionat cu Horch, DKW si Wanderer, luând nastere Auto Union.
FHL a deschis sâmbata, la Craiova, cu ocazia împlinirii a zece ani de la înfiintare, cel mai modern centru de spalatorie auto - FHL Car Wash.
Piata de leasing din Romania ar putea inregistra anul viitor o scadere o volumului de finantari cu circa 25-30% fata de 2008, mai ales din cauza reducerii tranzactiilor pe segmentele auto si imobiliar, pe fondul turbulentelor internationale.
Auto.ro ne informeaza ca la Targoviste s-a deschis un Complex auto de 2 milioane de euro. Raiman Auto, un dealer al marcii japoneze Honda din Targoviste a deschis, recent, un complex auto integrat, in urma unei investitii de aproximativ doua milioane de euro.
google-analytics.com