Cautare

1859 de rezultate pentru "auto" (7.16 secunde)
Registrul Auto Roman (RAR) detine, la nivel national, doar 44 de autovehicule-laborator cu care echipe mixte, formate din reprezentanti ai Politiei Rutiere si ai RAR, vor verifica daca anvelopele corespund cu noua legislatie, valabila de luna viitoare.
ale pietei auto sunt inregistrate anual prin programul "Rabla". In ciuda acestui program si a taxei de poluare introduse de guvern, parcul auto din Oltenia s-a invechit considerabil in ultimii ani.
In Romania se vor schimba conditiile pentru asigurarile auto - asa numitele asigurari civile obligatorii. ... 2007 va fi anul completei liberalizari in asigurarile auto. ... In acelasi timp insa piata asigurarilor auto din Romania continua sa fie marcata de anomalii.
Inspectorii OJPC Bihor au desfasurat o actiune tematica de verificare a respectarii prevederilor legale privind protectia consumatorilor la comercializarea pieselor auto, controlul desfasurandu-se in colaborare cu reprezentantii Registrului Auto Roman, la 43 de agenti economici din judet.
Serviciile post-vanzare si comercializarea pieselor de schimb reprezinta o adevarata afacere pe piata auto, un sector in care se ruleaza anual sute de milioane de euro.
Serviciile post-vanzare si comercializarea pieselor de schimb reprezinta o adevarata afacere pe piata auto, un sector in care se ruleaza anual sute de milioane de euro.
Mai multe societati galatene, care au ca obiect de activitate comertul cu piese auto contrafacute, au fost sanctionate de inspectorii de la Protectia Consumatorilor.
Cea de-a VII-a editie a Salonului auto Târgu Jiu si-a deschis ieri portile si le va închide peste patru zile.
Cei care doresc sa-si inmatriculeze o masina nu pot plati pe loc taxa auto.
Cercetarea a fost initiata la solicitarea reprezentantilor Directiei Rutiere care, in calitate de principali beneficiari ai acestui studiu, au dorit sa cunoasca, intr-o maniera stiintifica si extinsa, caracteristicile conduitei in trafic a soferilor din Romania, astfel incat, atat activitatile de educatie rutiera, cat si cele de supraveghere si control al traficului derulate de Politia Rutiera sa fie orientate catre categoriile de conducatori auto cele mai predispuse la adoptarea unor comportamente riscante.
Comertul cu piese de schimb auto contrafacute a atins la ora actuala, in Romania, cote ingrijoratoare, dat fiind ca cifra de afaceri cu astfel de produse se ridica, potrivit analistilor Aliantei Romane pentru Combaterea Contrafacerilor, la jumatate de miliard de dolari anual.
Asiguratorii spun ca este inevitabil ca pana la sfarsitul anului preturile asigurarilor auto de tip CASCO sa nu creasca. ... cresterea frecventei accidentelor auto, cresterea costului mediu al despagubirii in caz de accident, majorarea tarifelor la serviceurile auto.
Piata auto romaneasca este cunoscuta ca piata cu foarte multe autovehicule second-hand. ... Proprietarii de service-uri auto cunosc acest fenomen, confruntandu-se foarte des cu persoane care au cumparat autovehicule la mana a doua aduse din Occident si au probleme grave in special la motor sau directie.
Legislatia privind plata taxei anuale auto este contradictorie, motiv care i-a determinat pe unii clienti sa afirme ca vor da statul in judecata.
Cel putin asa sustine un studiu realizat de PricewaterhouseCoopers (PwC), care arata ca valoarea investitiilor din industria auto in Europa Centrala si de Est va ajunge pana in 2013 la sase miliarde de dolari, iar Cehia, Ungaria, Polonia, Romania, Slovacia si Slovenia vor atrage cea mai mare parte a sumelor.
Esplanada Teatrului National „Marin Sorescu“ s-a transformat într-un show-room urias, care adaposteste zeci de branduri auto - BMW, Chevrolet, Chrysler, Dacia, Dodge, Honda, Hyundai, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Renault, Seat, Skoda, Toyota, Yamaha si ATV.Transformarea teatrului se datoreaza Camerei de Comert si Industrie (CCI) Oltenia, care organizeaza prima editie din acest an a manifestarii expozitionale Autoshow Oltenia 2007.
Galatenii care apeleaza la creditul auto pentru achizitionarea unui autoturism de circa 10.000 de euro trebuie sa plateasca lunar sume de pana la 630 de lei.
Europarlamentarul PSD Victor Bostinaru a anuntat, vineri, ca, in 25-28 iunie, Comisia de Petitii a PE se va deplasa la Bucuresti, pentru a avea discutii pe tema taxei auto la nivelul Legislativului, ministerelor de Justitie, Mediului si Economiei, precum si cu petitionarii ACR.
Ministerul Finantelor a publicat, luni, pe site-ul sau, si normele metodologice privind restituirea diferentelor la taxa auto.
Dealerul ceh de masini rulate AAA Auto vrea sa vanda 49% din subsidiara din Romania unei companii auto locale, pentru a obtine stocuri de masini second-hand de buna calitate, cu istoric cunoscut, aceasta fiind principala dificultate intampinata de firma ceha in Romania.
google-analytics.com