Cautare

5325 de rezultate pentru "antena 1 pitesti marian stefan liviu" (3.56 secunde)
Sindicatul Liber OLTCHIM picheteaza sediul Guvernului Sindicatul Liber OLTCHIM, reprezentativ in cadrul SC OLTCHIM SA Ramnicu Valcea, organizeaza in data de 9 aprilie, intre orele 11.00 - 15.00, un miting la sediul Guvernului, cu participarea a 1.000 salariati ai SC OLTCHIM, informeaza un comunicat de presa al Cartel Alfa.
Stefan Banica EXPLICA LIPSA de la aniversarea Violetei si de la SEDINTA CU PARINTII Declaratia Andreei Marin, de ieri, de la Antena 1, in care spunea ca Stefan Banica a lipsit atat de la sedinta cu parintii a Violetei, cat si de la aniversarea acesteia, l-a deranjat pe artist care, astazi, in emisiunea "La Maruta", a oferit explicatii si chiar i-a batut usor obrazl fostei sotii ca incearca sa il puna intr-o lumina proasta.
Desi pana acum cateva zile fostul consilier local Marian Popa era in postura de presedinte inca nenumit al Organizatiei Judetene a Partidului National Taranist Crestin Democrat, lucrurile au luat o turnura mai mult decat neasteptata pentru ca, in urma discutiilor purtate la Bucuresti intre presedintele filialei Judetene a PNTCD, Constantin Telegan, Marian Popa si liderul PNTCD, Marian Petre Milut, s-a hotarat ca Popa poate reveni in organizatia taranista de la Galati, dar pe functia de prim-vicepresedinte.
N-a fost sa fie chiar pe sufletul marelui fotbalist, deoarece, chiar in spatele hotelului IAKI, adica acolo unde turistii care se cazeaza la el pot avea o priveliste minunata - nisip, mare, fete la plaja - un bucurestean pe nume Marian Alexe a pus sapa si lopata la munca si a inceput sa-si croiasca un chiosc cu o terasa.
Ion Stefan s-a hotarit sa rupa tacerea si sa spuna cine sint cei care au complotat in scopul demiterii lui din functia de director general al societatii Apa Canal.
Comitetul interimar de conducere al filialei PNL Neamt a propus suspendarea pentru un an din partid a primarului din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.
Campania electorala a celor doi, in lupta pentru castigarea sefiei Consiliului Judetean Dolj si a functiei de primar al Craiovei, va fi coordonata de europarlamentarul Marian Jean Marinescu Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca se va ocupa personal de coordonarea campaniei electorale a PDL in Dolj si mai cu seama a celor doi candidati la cele mai importante functii elective din judet:
Acesta l-a acuzat pe presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, ca in apropierea congresului face "jocuri de culise".
Comisia parlamentara speciala care repartizeaza timpii de antena pentru campania premergatoare referendumului a stabilit ca Traian Basescu va avea acces la posturile publice de radio si televiziune doar pe timpii cedati de un partid politic.
Talk show-ul "Vorbe grele", prezentat de Victor Ciutacu, nu va mai fi prezent in grila de toamna a postului Antena 2, jurnalistul urmand sa realizeze emisiunea la o alta televiziune si sa isi continue activitatea la Jurnalul National, unde este redactor-sef.
Gadea, anunt privind revenirea la Antena 3. ... Andi Sarbu) Mihai Gadea revine la Antena 3 dupa o absenta de cateva zile.
Aceasta in conditiile in care niciunul dintre ei nu a reusit sa gaseasca solutia pentru proiecte mult mai importante, cum ar fi cel al autostrazii Pitesti-Sibiu.Sau macar terminarea celei de-a doua autostrazi pana la Constanta.
"Marul discordiei" il reprezinta un mandat de consilier local, conservatorii galateni dorind ca Gabriel Constantinescu sa fie numit ales municipal in locul lui Marian Popa, care a devenit consilier local independent dupa ce si-a dat demisia din partidul pe lista caruia a castigat fotoliul respectiv.
Timp de 20 de ani, Marian Vanghelie a facut parte din viata mea.
De ce Marian Munteanu nu mai poate fi candidat (Autor: ... Cata credibilitate mai avea un presedinte neamt care viziteaza Yad Vashem din Israel, se reculege la Muzeul Memorial al Holocaustului din Statele Unite, dar defileaza acasa cu neolegionari gen Marian Munteanu la Bucuresti?
Razboiul dintre Liviu Contac, directorul Directiei Judetene de Drumuri si Poduri, si subprefectul David Salgau s-a mutat in instanta.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana a declarat joi, la Craiova, despre absenta sefului statului de la investirea ministrului Liviu Dragnea, ca acesta are libertatea totala sa aleaga la ce evenimente participa si ca nu a simtit sa fie vreun dezechilibru in privinta invitatilor la acest eveniment.
Cu toate ca guvernantii isi gasesc, tot mai des, motiv de cearta, prefectul judetului Constanta, Liviu Brailoiu (foto), spune ca tensiunile din coalitie sunt doar imaginare, intretinute ori induse de presa.
Liviu Dragnea:
Penibil nu numai prin prestatie, dar si prin invocarea neghiobiei lui Liviu Dragnea cu Nu vrem sa rupem tara! ... - Klaus Iohannis si Sistemul pariaza pe o miscare in PSD care sa duca la debarcarea lui Liviu Dragnea si punerea unui Guvern PSD-ALDE marioneta a Cotrocenilor.
google-analytics.com