Cautare

646 de rezultate pentru "amenda" (3.20 secunde)
El a precizat pentru Gazeta de Sud ca, saptamana trecuta, a declarat ca orice beneficiar al caldurii furnizate prin sistemul centralizat este obligat sa plateasca serviciile, in caz contrar fiind pasibil de amenda.
In cazul in care detinatorul unei cote vinde laptele unui cumparator neaprobat amenda este tot de 1.500-2.000 de lei, in schimb, daca un cumparator isi asigura laptele de la un producator care nu detine cota, amenda este cuprinsa intre 2.500 si 5.000 de lei.
Nereguli au fost descoperite si la cantina din Portul Constanta apartinand SC Expres Age SRL, unde comisarii au sesizat faptul ca nu exista casa de marcat , motiv pentru care s-a aplicat o amenda de 8.000 lei.
Sanctiuni Nerespectarea de catre persoanele fizice si juridice a obligatiei de asigurare a locuintelor constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 100 la 500 de lei.
S-a aplicat in acest caz o amenda de 10.000 lei, sumele incasate pentru care nu au fost emise bonuri fiscale au fost confiscate, iar firma a fost inchisa.
"Nu este o amenintare, dar nu avem încotro! Orice nedepunere la timp a declaratiilor va atrage o amenda pentru firma sau, în prima faza, un avertisment.
De la o reclamatie, care s-a dovedit a fi intemeiata, inspectorii de la Protectia Consumatorilor au mai gasit si alte nereguli care i-au atras comerciantului on-line o amenda de 3.000 de lei.
Potrivit legii, Consiliul Concurentei poate amenda agentii economici cu pana la 1% din cifra de afaceri a acestora pentru furnizarea unor informatii incorecte in cadrul investigatiilor pe care le desfasoara", se arata intr-un comunicat al institutiei.
IRPC Constanta a sanctionat banca pentru incalcarea legislatiei in vigoare si pentru nerespectarea drepturilor consumatorilor cu amenda in valoare de 10. ... Reamintim ca la inceputul acestei luni, TBI Credit, institutie finanaciar nebancara, a fost de asemenea sanctionata cu o amenda in valoare de 20.
Au fost 30 de reclamatii la adresa bancilor, dar nu s-a dat nici o amenda. ... "Bancpost a primit o amenda de 60.000 de lei pentru majorarea comisioanelor, aceasta fiind achitata in timp util catre trezoreria statului", a anuntat pentru GdS specialistul in comunicare al Bancpost, Liliana Ciobanasu.
Facilitarea, cu orice mijloace a sederii ilegale a unui cetatean strain este considerata drept o infractiune minora, fiind sanctionata cu o amenda.
Nerespectarea termenului de depunere a "Declaratiei anuale de venit pentru asocierile fara personalitate juridica", formularul 204, constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 500 lei la 1000 lei, au adaugat reprezentantii Fiscului constantean.
Intr-un alt cunoscut club constantean, Megalos, oamenii legii au sesizat ca nu se emit bonuri fiscale pentru sumele incasate, motiv pentru care s-a aplicat o amenda de 8. ... Aceeasi amenda de 8.
"Tovarasul director nu vede realitatea" Drept urmare, Directia Apelor Dobrogea Litoral a impus utilizatorului de plaja sa elibereze in termen de 24 de ore suprafata ocupata dar si sa achite o amenda de 30.
"Nedepunerea dischetelor si a raportarilor contabile listate, semnate si stampilate, sau a declaratiilor mentionate mai sus, dupa caz, pentru data de 30 iunie 2009 se sanctioneaza cu amenda de la 1.
Astfel, in timpul unui control desfasurat ieri, hotelul "Silvia" din statiunea Venus a fost sanctionat cu o amenda de 9. ... O alta societate din Eforie Nord s-a ales, ieri, cu o amenda de 5.
In plus, administratorul firmei s-a ales si cu o amenda in valoare de 5.000 de lei.
SNIF a contestat amenda de 10. 000 de lei de la ITMDin cauza lipsei banilor, societatea a contestat amenda de 10.
Cei care nu depun declaratii iau amenda 50-100 de lei. ... "Nedepunerea la termen a declaratiilor este considerata contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 2.500 la 5.000 de lei", a adaugat Aneta Badulescu, purtatorul de cuvant al AJOFM Dolj.
Potrivit proiectului, aceasta contraventie intra in clasa a IV-a de sanctiuni, clasa care prevede de la 9 la 20 de puncte amenda. Cum un punct amenda este de 60 de lei, soferii pot fi amendati cu sume cuprinse intre 540 de lei si 1.200 de lei.
google-analytics.com