Cautare

647 de rezultate pentru "amenda" (3.57 secunde)
In prezent, pentru o constructie fara autorizatie amenda poate fi de zece milioane de lei vechi. Dupa intrarea in vigoare a codului, amenda minima ar putea fi de un miliard de lei vechi.
"Probabil ca o sa primeasca minimum din amenda prevazuta de lege, ca nu a fost agresiv", a spus, mandru, unul dintre politisti.
Neconformarea conduce la sistarea serviciilor de canalizare si sanctiune cu amenda de 40.000 de lei, pentru persoane juridice.
El a tinut sa sublinieze ca, in cazul folosirii expresiei "tiganca imputita", date fiind circumstantele, Colegiul director al CNCD nu a putut aplica lui Traian Basescu o amenda contraventionala, deoarece, potrivit incadrarii pe care a dat-o, nu se putea aplica decat avertisment.
Aceeasi amenda au primit-o si membrii PNL care s-au adunat, vineri, 30 mai a.c., in parcul din vecinatatea Primariei Constanta. ... Desi nu au obtinut ce au dorit, protestatarii s-au vazut nevoiti, si ei, sa plateasca o amenda de 1.000 lei.
Aceste fapte se sanctioneaza cu amenda de la 1.500 de lei la 10.000 de lei, retragerea acordului pentru eliberarea documentelor cu regim special si confiscarea materialului lemnos, respectiv cu amenda de la 3.000 la 10.000 de lei si suspendarea acordului pentru eliberarea si utilizarea documentelor cu regim special pe o perioada de la 1 la 6 luni.
Textul initiativei prevede ca "in cazul in care contravenientul citat de instanta nu a achitat amenda in termenul prevazut, instanta procedeaza la inlocuirea amenzii cu sanctiunea prestarii unei activitati in folosul comunitatii pe o durata maxima de 50 de ore, iar pentru minori incepand cu varsta de 16 ani, de 25 de ore".
I-a dat, ce-i drept, o amenda de 540 de lei si 6 puncte de penalizare, spunandu-i: ... Si, totusi, l-a intrebat daca isi permite sa plateasca "amenda" pe loc, desi nu exista o asemenea posibilitate legala.
La Tabara Delfin din Navodari am fost nevoiti sa aplicam amenda pentru faptul ca magazia de lenjerie era amplasata pe culoarul care ducea la grupurile sanitare, ceea ce nu este normal.
In urma anchetei in cazul complexului Brates (foto) din Venus, administrat de Gigi Netoiu, unde 26 de copii au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara, directorul Directiei Sanitara -Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, Geronimo Branescu, a decis sa aplice o amenda de 75 de milioane lei, pentru nerespectarea conditiilor de igiena a produselor de origine animala.
Senatorii au adoptat ieri un proiect de lege care prevede sanctionarea cu amenda intre 100 si 300 de lei a barbatilor care nu se prezinta, in sase luni de la implinirea varstei de 18 ani, la centrele militare pentru luarea in evidenta si consemnarea optiunilor privind indatoririle militare.
102 - intre 9 si 20 de puncte amenda, adica intre 603 - 1.340 de lei, plus retinerea certificatului de inmatriculare al masinii.
condamna pe inculpatul Rojnita Aurel la pedeapsa de 1.000 lei amenda penala pentru savarsirea infractiunii de lovire. Constata amenda penala partial achitata pentru suma de 600 lei, inculpatul urmand sa achite diferenta de 400 lei.
Sanctiuni Continuarea propagandei electorale dupa incheierea campaniei electorale prin lansarea, afisarea sau distribuirea materialelor electorale de orice tip, precum si sfatuirea alegatorilor, in ziua votarii, la sediul sectiilor de votare sa voteze sau sa nu voteze anumite partide politice, aliante politice, aliante electorale ori candidati independenti se sanctioneaza cu amenda de la 1400 la 2000 de lei.
Senatorii din Comisia juridica au intocmit, astazi, cu larga majoritate, un raport de respingere pentru proiectul de lege care propunea sanctionarea cersetoriei cu amenda sau cu inchisoare, dupa caz, informeaza HotNews.
Alte 10 contracte nu au fost introduse pe lista trimisa CE, fiind de asemenea atribuite cu incalcarea legii, iar desi aceste nereguli trebuiau sanctionate cu amenda intre 20 000 si 40 000 de lei, ele au fost sanctionate cu un simplu avertisment de catre ANRMAP.
Mi s-a aplicat o amenda administrativa. ... "Am sa-i transmit un mic mesaj si senatoarei santajiste Firea, aducandu-i aminte ca a fost condamnata la o amenda de 1.000 de lei pentru santaj impotriva unui membru CNA", a mai spus presedintele Traian Basescu.
Dupa acest termen, prin mijloace specifice, care pleaca de la amenda si se pot finaliza chiar cu inchisoare, va incepe “vanatoarea“ celor aflati in ilegalitate.
Cine “sare“ taxa plateste 20.000 de euro amenda! ... Amenda pentru neplata taxei ajunge la 20.000 de euro.
Persoanele juridice care nu au indeplinit conditiile impuse si nu au depus declaratia pana la 31 ianuarie a.c., vor fi sanctionate cu amenda de la 5.000.000 la 100.000.000 lei.
google-analytics.com