Cautare

647 de rezultate pentru "amenda" (7.10 secunde)
Mii de dosare ale fostilor proprietari de masini s-au adunat pe rafturi, fiecare dintre acestia dorind sa precizeze ca el nu mai este proprietar si ca degeaba i-a venit amenda pe numele lui.
Directorul Calinoiu a precizat ca legislatia in domeniu s-a modificat si ca o amenda neachitata poate sa se transforme, prin decizia instantei de judecata:
In cursul saptamanii trecute Garda de Mediu Constanta a aplicat societatii Grup Media Sud Holding SRL o amenda contraventionala de 50.000 de lei noi pentru continuarea lucrarilor de amenajare piscicola pe cursul paraului Casimcea, in Aria Protejata Cheia si in apropierea ariei protejate, in situl Natura 2000, precum si pentru depozitarea necorespunzatoare a deseurilor pe sol, a declarat ing.
Contribuabilul care primeste amenda poate plati numai jumatate din valoarea acesteia daca o achita in termen de 48 de ore. Amenda nu va scuteste insa de declararea veniturilor.
Pentru refuzul de a prezenta bunurile materiale supuse impozitarii, taxelor, contributiilor datorate bugetului si pentru retinerea si nevarsarea in totalitate a sumelor reprezentand impozite si contributii cu retinere la sursa amenda va fi cuprinsa intre 1.000 si 1.500 pentru persoanele fizice si intre 4.000 si 6.000 pentru persoanele juridice.
Doar un leu din cinci dispusi cu titlu de amenda de comisarii Garzii de Mediu ajunge in bugetul de stat.
Deversarea de substante poluante de pe o nava in marea teritoriala, zona economica exclusiva sau marea libera se pedepseste cu inchisoare de la 2 luni la 2 ani sau cu amenda.
O propunere legislativa în Malaiezia pedepseste participantii, organizatorii si spectatorii raliurilor ilegale pe drumurile publice cu lovituri de baston, pe lânga amenzi, ani de închisoare si suspendarea permisului.Pedepsele pentru imprudenta la volan ori pentru organizarea si participarea la raliuri ilegale pe strada sunt, în majoritatea tarilor, o amenda "grasa", suspendarea dreptului de a conduce sau obligatia de a urma un curs auto.
"Constituie infractiune si se pedepseste cu închisoare de la un an la trei ani sau cu amenda retinerea si nevarsarea cu intentie, în cel mult 30 de zile de la scadenta, a sumelor reprezentând impozite sau contributii cu retinere la sursa".
Nedepunerea situatiilor financiare anuale la Ministerul Economiei si Finantelor sau la administratiile teritoriale se sanctioneaza cu amenda de la 400 la 5.000 de lei, iar nerespectarea reglementarilor cu privire la intocmirea si depunerea situatiilor financiare periodice sau a raportarilor contabile se sanctioneaza cu amenda de la 500 la 1.500 de lei.
  Amenda era de 40.000 de lei Prevederea cu declararea numerarului angajatilor la serviciu, în registrul special, era prevazuta de OUG nr.
Mai exact, amenda data pentru faptul ca a fost identificat un contor nelegal (neverificat metrologic ori cu termenul de verificare metrologic depasit) a fost contestata in instanta.
In aceasta perioada, ei au decis sa incalce legea romaneasca prin demolarea constructiei si dupa ce i-am atentionat ca nu este corect ceea ce fac am decis sa le aplic o amenda de 1 miliard de lei pentru ca nu detineau proiectul si autorizatia de demolare.
In urma deficientelor constatate, si anume neplata salariilor timp de cinci luni, a fost aplicata o amenda in valoare de 100. ... Fiindca aceasta nu a fost indeplinita, societatea a primit o noua amenda, de 100.
Conform proiectului actual, conducatorii vehiculelor care nu sunt dotate cu anvelope de iarna in sezonul rece vor fi penalizati cu 9 pana la 20 de puncte, amenda si retinerea certificatului de inmatriculare sau inregistrare al masinii. Amenda este cuprinsa intre 2500 si 4000 de lei.
"Eu sunt singura care aduc bani in casa, acum tot eu trebuie sa platesc si amenda!". ... Dar dupa o prima clipa de extaz mi-am dat seama ca, de fapt, NOI platim amenda asta.
Conducatorii autovehiculelor care circula pe drumurile publice acoperite cu zapada, gheata sau polei fara anvelope de iarna sunt sanctionati cu retinerea talonului si amenda de pana la 4.000 de lei.
Solomon risca amenda Reprezentantii Inspectoratului de Stat in Constructii sustin, la randul lor, ca situatia in care se afla Craiova este pe cat de clara, pe atat de nefericita.
In cazul autovehiculelor care sunt in baza de date, le vom aplica doar amenda stabilita prin hotarare de consiliu local.
amenda de 20.000 de lei (propusa de Radu Herjeu) si somatie publica (propusa de Monica Gubernat).
google-analytics.com