Cautare

51 de rezultate pentru "agresiunea" (5.75 secunde)
Fac apel la fortele moderate sa faca front comun impotriva extremistilor gen Le Pen si Farage Senatorul UNPR Damian Draghici, ales europarlamentar pe lista PSD-UNPR-PC, condamna agresiunea produsa in Franta asupra unui adolescent roman de etnie roma si face apel la fortele politice moderate de stanga sau de dreapta din statele UE sa faca front comun impotriva "cancerului extremist" reprezentat Marine Le Pen si Nigel Farage.
insiva, agresiunea se acumuleaza in mod inevitabil. Atunci cand plangeti, agresiunea aparuta se distruge. • Munca Munca NU trebuie sa ne omoare, ci sa ne dezvolte.
insiva, agresiunea se acumuleaza in mod inevitabil. Atunci cand plangeti, agresiunea aparuta se distruge. Munca Munca nu trebuie sa ne omoare, ci sa ne dezvolte.
Romania va continua sa acorde asistenta Kievului in aceste momente dificile si condamna agresiunea Rusiei, a spus presedintele Klaus Iohannis, in deschiderea Trilateralei Romania - Polonia - Turcia.
Kremlinul are nevoie de ajutor militar extern pentru agresiunea din Ucraina. Washingtonul isi avertizeaza partenerii ca Rusia ar putea sa fi cerut ajutor Chinei.
"Suntem uniti in a condamna agresiunea neprovocata a Kremlinului si sustinerea noastra pentru suveranitatea teritoriala a Ucrainei. Continuam sa impunem costuri la adresa Rusiei pentru a pune capat acestui razboi brutal"
Cezar de 21 de ani, toti din Bucuresti, membrii unei grupari infractionale, implicati in agresiunea sesizată ... Cezar de 21 de ani, toti din Bucuresti, membrii unei grupari infractionale, implicati in agresiunea sesizata de N.
Iohannis a participat la Summitul Consiliului Europei. Iohannis spune ca agresiunea Rusiei trebuie sa ramana pe agenda UE. Iohannis: "Trebuie sa facem mai multe pentru Ucraina".
Ministerul de Externe rus considera declaratiile presedintelui Romaniei drept "o sfidare nerusinata, care justifica agresiunea fascista si profaneaza memoria a milioane de victime ale nazismului.
Potrivit Inspectoratului Judetean, Politia municipiului Medgidia a fost sesizata verbal in jurul orelor 06.30 de Cristian Sibiceanu, cu privire la agresiunea suferita din partea unui individ din Bucuresti, Ferat Cherim, de 36 ani, care i-ar fi navalit in casa si l-ar fi amenintat cu circa 10 minute mai devreme.
- Protejeaza pielea fata de agresiunea radiatiilor ultraviolete si faciliteaza bronzarea uniforma. Previne ridurile si catifeleaza tenul uscat. - La nivelul gurii actioneaza prin vindecarea stomatitelor, aftelor, amigdalelor, carii cu dureri dentare si inflamatii ale gatului.
"Fortele ruse de mentinere a pacii trebuie sa ajute populatia civila, dupa agresiunea partii georgiene. Cei care au provocat aceasta criza umanitara trebuie trasi la raspundere pentru ceea ce au facut".
In vremea lui Traian Basescu, conflictul intre oameni a fost ridicat la rang de lege, cearta a devenit un mod de viata, agresiunea verbala - stilul predilect de comunicare in politica, iar violenta - un principiu al supravietuirii.
Si acesta este un mesaj si un raspuns inclusiv fata de agresiunea interna la care partidele noastre sunt supuse din partea puterii", a precizat Mihai Voicu, membru al conducerii PNL.
Agresiunea impotriva democratiei este dublata de aruncarea sub limita saraciei a milioane de cetateni romani, a caror disperare este direct proportionala cu dispretul guvernantilor.
Agresiunea constanta la adresa Opozitiei nu mai poate fi acceptata, insa, la noua luni dupa ce ai toate parghiile de putere.
HotNews informeaza:
Roxana Iordache publica pe blog articolul ANTONESCU CHEAMA POPORUL LA APARAREA TARII. SI NE SPALA ONOAREA NATIONALA, APARAND REGELE SI PATRIA, pe care il puteti citi in continuare.
Agresiunea verbala avea sens, daca erai vreo China sau vreo America. Sa te ratoiesti la o mare putere cand tu abia poti opri trei barcaze turcesti sa-ti braconeze apele teritoriale, e folclor.
S-a urcat acolo, l-a montat, apoi s-a dat jos si mi-a dat cu mana peste telefon in timp ce incercam sa sun la politie", a declarat Valerica Pupaza Dubla fractura de mandibula Potrivit politiei, Stefan este cel care a anuntat agresiunea prin numarul de urgenta 112, la ora 16.41, o echipa operativa a Sectiei de Politie Rurala Carcea fiind trimisa la fata locului pentru a aplana conflictul.
google-analytics.com